black_halo 05.12.09, 11:01 Przechodze wlasnie damatycznie nerowy okres w moim zyciu i desperacko poszukuje czegos co ukoi moje nerwy bo mam napiete miesnie, nie moge spac, jesc ani sie na niczym skoncentrowac. Co radzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marciszonka Re: cos na nerwy 05.12.09, 11:09 A na jakie objawy mamy radzić? Bo nie ma takiej rubryki w MM jak "mam nerwowy okres w moim życiu". Serio mówiąc - prawdopodobieństwo dobrania kulki na psychikę bez dokładnego wywiadu przez net jest dla mnie prawie żadne. Radzić więc mogę wizytę u homeopaty. Odpowiedz Link
black_halo Re: cos na nerwy 05.12.09, 11:18 Nie wiem czy znajde homeopate szybko a ja potrzebuje na juz czegokolwiek. A moze nawet nie byc homeopatyczne. Dzisiadek w szpitalu, ojciec mial wypadek, u siostry podejrzewaja powazna chorobe, szwagierce wlasnie wycieli macice i trzykilowego miesniaka a druga szwagierka wlasnie poronila, tesciowa miala operacje na katarakte. stresy sa. Objawy to sztywne miesnie plecow i karku, gula w gardle, jadlowstre i paskudne bole glowy. Odpowiedz Link
marciszonka Re: cos na nerwy 05.12.09, 14:45 Ok - bardziej płaczesz czy bardziej wzdychasz? Co dominuje - złość, bunt, czy rozpacz? Coś innego? Umiesz wykrzyczeć czy chowasz się po kątach? Odpowiedz Link
tygrysek7511 Re: cos na nerwy 05.12.09, 17:11 JA polecam kompleks czyli lek złozony.takie najlepiej jest stosować gdy nie mozna iśc do homeopaty.Stosowałam preparat Hell :"NOTTA" Miałam ogromne stresy tak,ze w nocy się budziłam.Po paru dniach minęło jak ręka odjał. Nerwowość moze być wywołana tez pasożytami,obciązony nerwami organizm jest słabszy i czepiaja się różne pasożyty ,nie tylko robaczki,ale wirusy,bakterie również. Ja tak miałąm ostatnio ,ze przepracowanie i stresy objawiały się napięciem nerwowym i zaburzenaimi w ukł.pokarmowym...a później to już poszło...Więc lepiej zapobiegać niż czekac,aż bedzie źle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alinka919 Re: cos na nerwy 05.12.09, 23:20 Homeomag problemów nie rozwiąże ale wyrówna niedobory w organiźmie,magnez wypłukiwany jest w trakcie stresu.Kompleks L72 Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: cos na nerwy 07.12.09, 22:16 L 72 w połączeniu z passiflora lehninga-wg.mnie i mojej lekarki najlepsza kompozycja Odpowiedz Link