laura988 08.07.11, 15:31 Czy możecie mi polecić tanią aptekę homeopatyczną w Warszawie? Mam jedną w okolicy, ale ceny są masakryczne. Z góry dziękuję za sugestie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: Tania apteka homeo Warszawa 08.07.11, 18:31 Zależy, co w niej kupujesz. Ceny leków złożonych wszędzie są zbliżone. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
laura988 Re: Tania apteka homeo Warszawa 09.07.11, 00:18 chodzi mi o zwykłe kulki firmy boiron +mucokehl (maść) Odpowiedz Link
very.martini Re: Tania apteka homeo Warszawa 10.07.11, 10:54 Zwykłe kulki w zwykłej aptece kupisz za niecałe 9 złotych, niedawno kupowałam. Jak nie mają, to niech zamówią. Maść mucokehl będzie zawsze droższa niż leki pojedyncze, bo to urok wyrobów tego producenta. Może spróbuj zakupów w necie? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
laura988 Re: Tania apteka homeo Warszawa 10.07.11, 12:37 No właśnie... u mnie w aptece homeopatycznej zwykłe kulki zaczynają się od 15 zł. co do mucokehlu, to faktycznie chyba poszukam w necie Odpowiedz Link
very.martini Re: Tania apteka homeo Warszawa 10.07.11, 13:18 Coś skojarzyłam, to, co kupowałam, było z takiego podstawowego stojaczka Boirona - Arnica, Nux, Chamomilla itp w niskich potencjach. Może te leki są troszkę tańsze. Zrobiłam szybki przegląd netowych aptek i za 10 zł z małym hakiem można kupić pozostałe. A z ciekawości, gdzie kupujesz? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
laura988 Re: Tania apteka homeo Warszawa 10.07.11, 16:23 kupuję w aptece na zamienieckiej na grochowie - a raczej kupowalam, jest tam zdecydowanie za drogo, zarówno jeśli chodzi o homeopatię, jak i "normalne" leki Odpowiedz Link
very.martini Re: Tania apteka homeo Warszawa 10.07.11, 20:01 A to nie moje rejony:) Może na Miłej (Nowolipie) jest taniej, ale wygodniej Ci będzie zamówić w internecie niż tłuc się przez pół miasta. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
laura988 Re: Tania apteka homeo Warszawa 10.07.11, 22:48 Chyba na tym się skończy. dzięki za sugestie Odpowiedz Link
laura988 Re: Tania apteka homeo Warszawa 15.07.11, 00:35 Dziś wykupiłam część leków w aptece ziko na puławskiej (róg okolskiej, przy warszawiance). Niestety wszystkich nie mieli, ale maść mucokehl u nich 42 zeta, podczas gdy na zamienieckiej ok.55 zl tak więc duża różnica. kontynuuję poszukiwania :) Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: Tania apteka homeo Warszawa 20.07.11, 13:35 od lat ok 10 kupujemy leki na Miłej teraz również zdaza sie nam zamówic przez internet własnie u nich (centrum homeopatii) nie wiem czy jest najtańsza ale ma dobre-normalne ceny i bardzo doświadczony personel- robie u nich tez leki w laboratorium i kupujemy u nich masci które robia -belladona,rnica itd Odpowiedz Link
mama_natalka Re: Tania apteka homeo Warszawa 23.08.11, 22:40 Ja kupuję w całodobowej na Grójeckiej (blisko Czeleja, więc duży wybór). Wieksze potebcje są droższe. Jedynie co mnie denerwuje, to konieczność wpłacenia zaliczki w aptece przy zamówieniu. Spacerek x 2. Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: Tania apteka homeo Warszawa 25.08.11, 21:45 to ja juz wolę pojechac na miła albo na Boboli i załatwic to za jednym razem Odpowiedz Link
herkson Re: Tania apteka homeo Warszawa 04.11.11, 08:42 Ten sam lek na www.i-apteka.pl zamówiłem o 30% taniej w stosunku do ceny w aptekach miejskich. Szukajcie... Odpowiedz Link