Dodaj do ulubionych

Wole na tarczycy jak naturalnie się ich pozbyc

03.02.23, 14:01
Witam od 7 lat mam stwierdzone wole wieloguzkowe nietoksyczne tarczycy badania zawsze miałam i mam w normie TSH itd. proszę o pomoc czy znacie jakieś naturalne sposoby na pozbycie się ich? Lekarz proponował usunięcie tarczycy ale ja wiem że nigdy tego nie zrobie dlatego chcę sama sobie poradzić w naturalny sposób pomocy:(
Obserwuj wątek
    • ken-ya1950 Re: Wole na tarczycy jak naturalnie się ich pozby 10.02.23, 16:34
      Tez kiedys mialam vole -usuneli mi czesc ,zostawili tylko kawalek zeby jednak troche tego hormonu produkowala ta mizerna czesc. . nauczylam sie pic mielone zielsko morskie. przestudjuj ile jedza zielska morskiego japonczycy . bo tu chodzi o jod. Z polski jestem z Wroclawia , a wiec daleko od morza,i jodu nam zawsze brakowalo. W Polsce nie rzadza Polacy, A ci co rzadza to w du.. Maja Polakow zdrowie.. Jak by co to zawsze pamietaj ze zielsko morskie musi byc zawsze poddane wysokiej temperaturze , bo nie masz pewnosci , jak zostalo przygotowane do konsumpcji.Lekaziki nie reaguja , bo oni potrzebuja chorych i na nich zarabiac.Duzo robactwa przykleja swoje jaja do plynacego na powierzchni zielska , to lepiej na zimne dmuchac.Dobrze ze nie usunelas calkiem tarczycy. Jod podwyrzsza bicie serca ,sprawdz u siebie.,jak by co to zmniejsz dawke

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka