Dodaj do ulubionych

Cenzura kosmopolityczna na Forum "Świat"...

26.03.18, 09:23

Cenzura kosmopolityczna na Forum "Świat"
Jak przepowiadałem mój wątek na temat amerykańskiej mafii zbrojeniowej został skasowany.
Wszystkie poszlaki wskazują na moją sygnaturkę jako powód zabanowania.
Sprawy tam poruszane mają pozostać pod dywanikiem.
Kilka dni wcześniej został skasowany wątek o zbrodniach Amerykanów w Wietnamie.
Ale w GW mamy tak zwany "freedom" of speech.
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Cenzura kosmopolityczna na Forum "Świat"... 29.03.18, 19:53
      Znowu skasowali wątek

Tym razem o

=================================================
      Malala Yousafzai, aktywistka działająca na rzecz prawa kobiet do edukacji i najmłodsza laureatka Pokojowej Nagrody Nobla, przybyła w czwartek do Pakistanu po sześciu latach nieobecności. Wyjechała z tego kraju w 2012 roku, gdy została postrzelona przez talibów w drodze powrotnej ze szkoły w dolinie Swat. (www.tvn24.pl) (www.tvn24.pl)
      =================================================
      Bez komentarza!
      • the-great-inuk Re: Cenzura kosmopolityczna na Forum "Świat"... 28.06.18, 17:23
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,166261646,166261646,Blueelvic_mial_racje_piszac_o_ustawie_IPN_.html?p=166262690

Z Forum Świat

pure.blue napisał:
        >
        > Od samego poczatku komentuje wylacznie nowelzacje ustawy o IPNe.
        >
        ========================================

Przed nowelizacją wszystkie moje wpisy na Forum Świat były natychmiast kasowane, niezależnie od treści wpisu. Domyślam się, że cenzorom nie pasowała moja sygnaturka o deportacjach w 1938 roku.

Zobaczymy jak się sprawa będzie dalej rozwijać...

BTW

Przy okazji polecam książkę pt: Deportacje polskich Żydów w 1938 roku z Niemiec do Zbąszynia. Do zobaczenia za rok w Jerozolimie. Książka jest pisana w dwóch językach: polskim i angielskim.
        ISBN 978-83-931546-0-9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka