mirek1281 19.07.21, 09:42 Będe miał konieczność zorganizowania transport ciała do Polski i chciałby skożystać z usług tej www.transport-zwlok.com.pl . Czy ktoś już może miał taka sytuację i korzystał z ich usług? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariagolocka Re: Transport zwłok z Niemiec 05.08.21, 15:26 Witam, przyjmij moje kondolencje. Spotkałam się z taką sytuacją i mogę polecić firmę która mi pomogła. Szukałam długo, finalnie najlepszą ofertę pod kątem ceny, jakości usługi i kontaktu z nami miała firma Anielski Orszak. Przesyłam link do strony, polecam zadzwonić i porozmawiać a od razu będziesz wiedział, że masz do czynienia z profesjonalistami. www.anielski-orszak.pl Odpowiedz Link
bliski001 Re: Transport zwłok z Niemiec 28.06.22, 00:14 Polecam firmę The END www.theend.com.pl Odpowiedz Link
tyluuu Re: Transport zwłok z Niemiec 24.12.22, 10:57 Polecam firmę Charon ze Szczecina. Pan Mirosław miły i konkretny. Zdecydowanie polecam i podaje adres strony www.funeral.com.pl Odpowiedz Link