Dodaj do ulubionych

zajęcia dla 3 latka

22.02.14, 10:08
Witam,czy może ktoś słyszal gdzie w Józefowie lub okolicy odbywają się zajęcia dla 3 latkow.wiem o kredce...szukam czegoś innego.dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: zajęcia dla 3 latka 23.02.14, 12:14
      miałem dopiero co podobny zgryz, poza MOK i basenem nic. Oczywiście zaraz ktoś zaproponuje Ci spacer po lesie..... ale ileż można chodzić po lesie? heh
      • ksiezniczka31.0 Re: zajęcia dla 3 latka 23.02.14, 15:44
        Mieszkam w lesie więc moje dziecko ma pod dostatkiem rozrywek tego typusmile wolałabym tańce,zajęcia ruchowe....nawet w okolicy,Wawer,Otwock...
        • jarecki_2 Re: zajęcia dla 3 latka 23.02.14, 19:04
          Mam dokładnie to samo w związku z czym balet w Warszawie w teatrze Komedia, zajęcia ruchowe w centrum sportu w ....Warszawie, no niestety, ale to nam zostało jeszcze z przed przeprowadzki. Jest coś w Otwocku, ale to sala zabaw. Nie rozglądałem się jeszcze w stronę Wawra....
        • jarecki_2 Re: zajęcia dla 3 latka 23.02.14, 19:19
          wynalazłem coś takiego, moja starsza zaraz się będzie łapać na co poniektóre zajęcia.... www.kkf.waw.pl/
          • ksiezniczka31.0 Re: zajęcia dla 3 latka 24.02.14, 21:43
            Dziękuje za podpowiedźsmile gdyby znalazły sie inne pomysły poproszę o infosmile ja tez sie podziele gdybym coś znalazłasmile)
            • lotak_r1 Re: zajęcia dla 3 latka 24.02.14, 23:17
              Jeśli ktoś nie boi się Sternika wink, to w Józefowie działa Klub Malucha Strumyk
              • izabia Re: zajęcia dla 3 latka 04.03.14, 16:42
                W Sali Zabaw Kubuś w Otwocku, 2 razy w tygodniu są zajęcia adaptacyjne - przed przedszkolne. A po zajęciach można w ramach ceny zajęć pobawic się jeszcze w sali. Polecam.
                • ksiezniczka31.0 Re: zajęcia dla 3 latka 04.03.14, 18:23
                  O super!! Dziękuję za infosmile)
              • jarecki_2 Re: zajęcia dla 3 latka 04.03.14, 19:22
                Czemu ktoś miałby się bać sternika? Nie rozumiem. Nie mogę znaleźć informacji na stronach sternika a jedyne co przychodzi mi do głowy to związek stowarzyszenia z KK....
                • jozefow512 Re: zajęcia dla 3 latka 05.03.14, 08:14
                  jarecki_2 napisał:

> Czemu ktoś miałby się bać sternika?

Bo to specyficzne miejsce jest. smile

Ludzie do sternika mają stosunek ambiwalentny.
                  • jarecki_2 Re: zajęcia dla 3 latka 05.03.14, 08:49
                    No dobrze, ale na czym ta specyfika polega?
                    • zuzakm Re: zajęcia dla 3 latka 05.03.14, 09:13
                      w akuku cafe na polnej są zajęcia dla dzieci w tym wieku chyba, w Wawrze masz "stacja dzieciom" i "w trakcie", były kiedyś zajęcia w Moku od 3 lat ale nie wiem czy nadal są. W Sterniku jest poprostu klub malucha codziennie, w środy są bezpłatne zajęcia pokazowe chyba. W sali na Nawiślańskiej są zajęcia taneczne jakieś.
    • totoluka Re: zajęcia dla 3 latka 06.03.14, 11:21
      Witam, w Akuku Cafe na Błękitnej (róg Polnej) od poniedziałku 10 marca rusza tydzień pokazowych, bezpłatnych zajęć dla dzieci w różnym wieku - też 3 latków smile
    • edytaj_1 Re: zajęcia dla 3 latka 13.03.14, 15:47
      Witam,
      W imieniu firmy Kreatywka serdecznie zapraszam na zajęcia ogólnorozwojowe dla dla niemowląt i małych dzieci od 0 do 4,5 lat wraz z rodzicami oparte na muzyce, które będą odbywały się w Otwocku. Szczegółowe informacje na stronie kreatywka.pl.
    • mok_jozefow Re: zajęcia dla 3 latka 18.03.14, 10:27
      Zapraszamy do Miejskiego Ośrodka Kultury. Dla dzieci w tym wieku prowadzimy następujące zajęcia:

Warsztacik (dzieci 2-3 lata) - połączenie zabaw plastycznych i ruchowych. Szczegóły:
      www.mokjozefow.pl/index.php/zajecia-plastyczne/warsztacik
      Twórczykowo (dzieci 3-5 lat) - szczegóły: www.mokjozefow.pl/index.php/zajecia-plastyczne/tworczykowo

Z pierwszych zajęć można skorzystać bezpłatnie.
    • krrychna Re: zajęcia dla 3 latka 18.03.14, 16:13
      Byłam w Akuku, fajnie.
    • zebralew Re: zajęcia dla 3 latka 27.03.14, 14:01
      Polecam zajęcia taneczne baby disco, baby ballet w Józefowie - Studio Tańca Duet - Al. Nadwiślańska 137 smile www.danceweek.pl
      • zebralew Re: zajęcia dla 3 latka 27.03.14, 14:03
        A w najbliższą niedzielę od godz. 10.00 można przyjść na dzień otwarty smile wstęp wolny, dziecko samo sprawdzi czy mu odpowiadają zajęcia smile Zapraszam. 3 latki tańczą już w naszych grupach smile

zebralew napisał(a):

> Polecam zajęcia taneczne baby disco, baby ballet w Józefowie - Studio Tańca Due
        > t - Al. Nadwiślańska 137 smile www.danceweek.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka