cezar.oksy 27.06.22, 21:56 Poznałem fajną dziewczynę. Chce się pozbyć blizny na ręku. Chce sie wybrać tu anlaya.pl/pricelist/293-alma-harmony-xl-pro-ipixel/ słyszałem o tym miejscu duzo pozytywnych opinii. Co sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelek Re: Brzydka blizna! pomocy! 28.06.22, 22:45 cezar.oksy: " Co sądzicie?" .... .... sądximy, że jest tu na tym forum gdzieś miejsce, gdzie można zawieszać reklamy. O tyle jest to fajne miejsce, że te reklamy można tam zamieszczać nieodpłatnie. Odpowiedz Link
feelek Re: Brzydka blizna! pomocy! 04.07.22, 13:43 W imieniu administracji forum jozefow proszę aby NIE UPRAWIAĆ W TYM MIEJSCU KRYPTOREKLAMY. Są na tym portalu miejsca dla CAŁKOWICIE DARMOWEJ reklamy. Poinformowano również, że kryptoreklama może zostać TRWALE ZBANOWANA. Odpowiedz Link
alicja.dw Re: Brzydka blizna! pomocy! 02.07.22, 19:32 Jeśli chodzi o salon anlaya to jest to bardzo miłe miejsce . Od wejścia służą pomocą , doradza i zachęca. Czułam się bardzo zrelaksowana , pomimo czasami bólu ale ja go lubię . Wyszłam lżejsza i wykupiłam cały pakiet . Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link