Dodaj do ulubionych

Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józefowie

09.03.06, 23:46
Tak zebrałam wszystko do kupy i mi taki temat wyszedł....
Obserwuj wątek
    • avekamil1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 09.03.06, 23:55
      A kogo wziełaś pod uwagę tongue_out tongue_out
      • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 09.03.06, 23:57
        No pomyśl skąd ta piątka smile
        • wielebny123 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 00:04
          Nie Marek tylko Wielebny i nie zakatarzony tylko zapracowany. Ale też tu jest.
          Ale takie życie - jak się chce wypoczywać to trzeba najpierw napracować się na
          zapas.
          • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 00:07
            Ej, wielebny, ja już tyle zapasów mam z tego napracowywania, a do wypoczynku jak zwykle bardzo mi
            daleko...
            • wielebny123 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 00:17
              To wręcz przeciwnie do mnie. Jeszcze tydzień-dwa intensywnej pracy a potem
              miesiąc moczenia pupy w ciepłej wodzie i wygrzewania się na słoneczku smile No ale
              już nie będę Was dręczył moim urlopem...
              • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 00:22
                Możesz trochę podręczyć, chociaż cieplej się zrobi... w pupę przynajmniej smile
                • avekamil1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 00:40
                  dobranoc wszystkim zyczy usmiechnięty od ucha do ucha urzytkownik avekamil big_grin
                  • avekamil1 użytkownik :P <-- tak miało być :D 10.03.06, 00:41

• 111majka Re: użytkownik :P <-- tak miało być :D 10.03.06, 00:50
                      A już myślałam, że to Twój nowy dowcipsmile
                      • doomi Re: użytkownik :P <-- tak miało być :D 10.03.06, 10:00
                        Hi hi, majka, te nocki smarki, bo tak się kamil wygłupiał kiedyś smile
                        A Ty od razu taka solidarność i też chciałaś smarkać big_grin

A Do Wielebnego to ja mam żal, bo zawsze się pojawia jak ja już pójdę spać... sad
    • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 22:06
      Czy to już odpowiednio późna pora na (s)markowanie?
      • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 22:11
        myślę, że już można smarkać do woli smile to znaczy do rana...
        • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 22:14
          o nie! do rana nie dam rady... mój synek mi ostatnio funduje nocne pobudki...
          ziewu ziew..........
          • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 22:28
            Dobrze, że mój na razie mi nic nie funduje. Mówię na razie, bo niedługo na
            randki zacznie biegać wink i będę czekała na synusia w oknie big_grin

Także na razie ciesz się tymi nocnymi pobudkami wink
            • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 22:37
              smile No mam nadzieje, że moj do randkowania ma jeszcze kilkanascie lat wink
              • nesca1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 23:33
                Ja mam dwóch także czeka mnie podwójne wyglądanie przez okno smile
                • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 10.03.06, 23:40
                  No, widzę że dzisiaj takie grupowe (s)markowanie. Dawno tak tloczno o tej porze nie było.
                  A co do randek, to znacznie gorzej jest z dziewczynaami. Głowa boli po prostu...
                  • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 00:24
                    Posmarkały, posmarkały i poszły sobie...
                    • nesca1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 00:26
                      wcale nie poszły
    • nesca1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 00:28
      Długo nie było mnie na forum także próbuję zapoznać się z tematami
      • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 00:34
        To rzeczywiście masz sporo do czytania. Zwłaszcza że waga tematów jest nieco inna niż jakiś czas
        temu.
        • nesca1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 00:37
          Zauważyłam
          • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 23:38
            Józefowianie śpią, balują, czy (s)markują??
            • avekamil1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 23:39
              JA zrobiłem właśnie nocny objazd minibusem z Falenicy do otwocka i stwierdzam że wszystko jest w należytym porządku tongue_out wszyscy smacznie śpią :]
              • nesca1 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 23:44
                No nie, nie tak wszyscy. Ja dopiero teraz mogę zabrać się za sprzątanie. Dzieci
                śpią i mam chwilę odpoczynku.
              • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 23:44
                Jedni śpią, a inni sobie (s)markują smile))
                • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 23:47
                  A jednak smile
                  A już myślałam, że sama siedzę na stanowisku.
                  kamil, co z tymi imakajak?? Tylko odpowiedz please w odpowiednim wątku.
                  • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 11.03.06, 23:52
                    ...imakajak ????????......
                    Doomi, może idź już spać smile
                    • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 12.03.06, 00:06
                      A tak sobie kajaczę przez sen big_grin
                      • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 12.03.06, 00:15
                        A hajnie też markuje, bo widzę ją na gg, hajnie chodź do nas na nocne kobitek
                        rozmowy smile
                        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 12.03.06, 00:17
                          To ja już chyba skończę te smarki. Siadła nam sieć i mnie z netu wyrzucają. Chlip chlip....
    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 12.03.06, 20:01
      Czy dzisiaj będzie ktoś z katarkiem?
      • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 12.03.06, 22:45
        Wojewódzki rozmawia z Urbanem - polecam smile
    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 14.03.06, 22:14
      Czy to już pora na nocne (s)marki, czy jeszcze chwilka?
      • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 14.03.06, 22:20
        już już smile jak dla mnie, bo zaraz zmyknę na tvn naszych polityków oglądać...
        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 14.03.06, 22:32
          Ja już mam na dzisiaj dosyć. Polityków oczywiście.
          Komputera też mam dosyć, ale nie mam wyjścia uncertain
          • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 15.03.06, 00:03
            Ja ogladam ich w ramach odstresowania po długim dniu - lepszego kabaretu nikt nie wymyśli wink
    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 16.03.06, 22:37
      Witam wszystkie nocne (s)marki smile
      Czy ktoś dziasiaj stoi na warcie?
      • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 16.03.06, 23:34
        Odzew! wprawdzie po godzinie dopiero, ale jednak smile
        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 17.03.06, 08:28
          Morkub, lepiej późno niż wcale smile
    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 19.03.06, 21:20
      Dawno się nie markowało wieczorową porą smile
      • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 19.03.06, 23:20
        no smile
        Uprzejmie donoszę, że kataru u mnie brak wink
        • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 19.03.06, 23:38
          Ja też jestem... niezakatarzona oczywiście wink
          • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 19.03.06, 23:59
            Wygląda na to żeśmy tu we trójce ino. A co porabiacie teraz poza klikaniem na forum?
            Ja allegruję...
            • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 20.03.06, 00:01
              Ja sobie właśnie przypomniałam, że pranie czeka w pralce. Ech, to forum....
              • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 20.03.06, 00:02
                Majka, ja spadnę z krzesła zaraz... moje też czeka w pralce big_grinDDD
              • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 20.03.06, 00:03
                Ech, ech smile
                Ja sobie o praniach, sprzątaniach i takich tam aniach przypomnę dopiero jutro rano tongue_out
              • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 20.03.06, 00:37
                Obowiązek forumowy spełniony, to zmykam loolać. Bo mnie to jutro od rana pranie czeka wink
                Dobrej nocki!
                • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 20.03.06, 00:39
                  Pranie czeka od rana, a teraz... wiadomo kto smile
                  Dobranockasmile
                  • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 20.03.06, 00:44
                    Pa smile
    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 22.03.06, 00:08
      Czy ktoś teraz markuje, allegruje, forumuje, pracuje, gadugaduje, surfuje, googluje i zagląda tu
      czasem?
      • cat_s Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 22.03.06, 00:26
        Jasne...wink
    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 22.03.06, 22:11
      Czy Wam też dzisiaj net chodzi w zwolnionym tempie?
      • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 22.03.06, 22:57
        nie smile
        • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 22.03.06, 23:25
          A ja zajrzałam do Was na chwilkę i znikam sobie prasówkę zrobić.
          • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 23.03.06, 22:51
            No jak tam smarki, co robicie o tej porze?? Ja próbuję przebrnąć przez forum o
            inwestycjach hirnego. Jak dobrze, że mam już mieszkanie...
            • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 23.03.06, 23:01
              Ja ggduję, allegruję, trenuję i oglądam lisa chytruska smile
              • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 23.03.06, 23:09
                Ja nie napiszę co robię. Bo robić o tej porze to co robię ja, to jest chyba grzech jakiś uncertain

A tak z ciekawości - morkub, co Ty trenujesz allegrując? Silną wolę, czy jedziesz na rowerze?
                • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 23.03.06, 23:41
                  Ha - zgadłaś tak jakby smile
                  Zrobiłam sobie karną przerwę w allegrowaniu i spędziłam morderczy kwadrans na rowerku, śledząc dyskusję u Lisa. Ale i silną wolę ćwiczyłam, co by nie zejść z niego (rowerku - nie Lisa) po 3 minutach wink
                  • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 24.03.06, 04:47
                    smarku smarku...
                    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 24.03.06, 12:23
                      Oj, morkub. smarkać o takiej porze to chyba nie jest najzdrowiejsmile
                      • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 24.03.06, 12:42
                        Ehh, dziecię mi pobudkę zafundowało o tej barbarzyńskiej porze, to przy okazji sprawdzić chciałam, jak tam komp sobie radzi z zadaniem nocnym. No i nie mogłam się opanować - wlazłam na forum smile
                        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 24.03.06, 23:08
                          Morkub, to już chyba zaczyna być niebezpieczne, uważaj na siebuesmile
                          • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 24.03.06, 23:21
                            wieczorne cześć dziewczyny smile
                            • mefistto Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 26.03.06, 23:48
                              A dzisiaj to (s)marków brak??
                              • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 26.03.06, 23:59
                                Oj, ja od wczoraj bardzo intensywnie smarkam, kaszlę, kicham, gorączkuję i do kompa bardzo mi
                                daleko. Ale na forum coś puściutko...
                                Chociaż oczywiście z otwartymi ramionami witamy nowych forumowiczów smile

Idę dalej sobie chorować uncertain
    • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 27.03.06, 21:21
      Dobry wieczór!
      Nie smarkam, ale gardło boli...
      Zdrowiście?
      • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 27.03.06, 21:28
        No ja zdrowa ale jestem tylko na chwilkę, bo nadrabiam pracowe zaległości...
        Za to majkę choróbstwo z nóg ścięło, więc trzeba jej jakoś duchowo pomóc -
        ZDROWIEJ NAM MAJKA big_grin
        • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 27.03.06, 21:49
          Zdrowiej, zdrowiej!
          A ja już nadrobiłam zaległości forumowe smile i chyba zaraz zaryję nosem w klawiaturę...
    • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 29.03.06, 00:09
      A ktos tu jeszcze markuje?
    • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 00:24
      Na to smarkowanie to ostanimi czasy ino ja zaglądam. sad I katar mam...
      • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 00:33
        Też posmarkuję tu czasem.
        A katar mi pomału przechodzi.... ale chyba na Ciebie sad
        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 22:50
          Już wszyscy poszli sobie? sad
          • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 22:52
            Wcale nie poszli, jeszcze czytająsmile
          • do73 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 22:56

tych marków to już się chyba trochę więcej zrobiło smile
            • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 23:03
              Marków powinno być baaaardzo dużo. Zwłaszcza tych nocnych smile
              • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 23:07
                też jestem smile i udaję że pracuję hi hi
                • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 30.03.06, 23:12
                  A ja tradycyjnie idę wieszać.....
    • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 01:03
      czy ktos tu jest jeszcze?
      • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 23:31
        smarkujemy?
        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 23:32
          Ja raczej pokasłuję smile
          • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 23:39
            katar trwa 7 dni nie leczony, a nie leczony tydzień, a u Was to juz chyba
            dłużejsmile)))
            • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 23:43
              Arkadio, chyba już powinnaś napisać "u nas" smile
              • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 23:46
                już piszę , towrzystwo nareszcie poszło spać!smile))
                • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 01.04.06, 23:54
                  Smarku smarku.
                  A mi za plecami babcia Kuby chrapie smile
                  • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:00
                    Morkub, wyjmij komputer z łóżka, to już przesada...
                    • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:02
                      hehe, ja to śpię, jem, zajmuję się młodym i prasuję wyłącznie przed komputerem smile Aha, i bałamucę wink tudzież bywam bałamucona big_grinbig_grinbig_grin
                      • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:09
                        No właśnie Cię o to podejrzewam. Taki monitorek przyczepiony do czapeczki a klawiatura do paseczka.
                        • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:11
                          Komóreczka do uszka, a rowerek do tyłeczka. Młody zaś do nogi. Dla chłopa miejsca nie ma wink
                      • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:16
                        Markub, ile ty jeszcze wytrzymasz z tym bałamuceniem. Ja kapuję śpię, jem,
                        zajmuję się się młodym, prasuję, ale to bałamucenie to już Ci w krew weszło -
                        przepraszamsmile))) to sie da wytrzymaćsmile)))??? Chyba coś straciłamsad(
                        • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:19
                          Ehh, chłop daleko, babka chrapiąca za plecami, to sobie choć pogadam o tym na literę b. smile Wiosna chyba, co?
                          • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:35
                            Markub, coś mi się zaje że my tylko we dwie jeszce na tym foru działamy, i mnie
                            też się teskni do tej wiosny!smile))
                            • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 00:49
                              Może i we dwie działacie, ale ile osób Was obserwuje smile
                              Morkub to już do tego bałamucenia chyba poszła...
                              • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:01
                                no tak - teraz nawet jak do synka w nocy zajrzę, to o jedno będę tu podejrzewana wink
                                • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:02
                                  Ależ nie podejrzewana tylko "zazdroszczana" smile
                                  • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:10
                                    och tak, "zazdroszcona", mój śpi jak kamień i jeszcze te "nóżki"smile))))
                                    • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:12
                                      Mój nie śpi jak kamień.
                                      Kamienie nie chrapią smile
                                      • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:15
                                        Mój jest jakieś 200 km stąd, więc może sobie chrapać do woli tongue_out
                                        Moja mama niestety też wykorzytuje oddalenie od małżonka - nie dość, że chrapie, to jeszcze opierdziela go przez sen big_grinbig_grin
                                        • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:16
                                          To masz wesoło smile))
                                          • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:17
                                            tralalalala - jak w domu wink
                                          • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:19
                                            Mój chrapie, jk suseł. I cłe szcęście!!!
                                            • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:20
                                              No żeby mi tak młody do rana teraz pospał jak suseł... A rano nie obudził mamy, babci i połowy bloku... Na marzenia mi się zebrało smile
                                            • arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:24
                                              klawiatura mnie dobijasad( non stop trzeba sprawdzać co się napisało. Kupili
                                              jakieś dziadostwo co błedy robi. Przepraszam, że nie na temat ale to wkurzające,
                                              niby laptopowa, to lepsza... tylko dla kogo? Widać dla moich małolatów.
                                              • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:29
                                                Drogie Panie, a Wy to się nie wybieracie spać? Tam jeszcze nóżki czekają, dzieci by się przytuliły a Wy
                                                co?
                                                • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:31
                                                  Czytam. Ważne sprawy, jak zwykle. I smutne. Dla odskoczni na forum zaglądam.
                                                  • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:34
                                                    Poważnie zabrzmiało. I smutno...

Ja robię zajączka co gra ze sloniem w szachy. Też bardzo ważne.

• arkadia67 Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:33
                                                  A jak sie od Was oderać nie idzie, to nóżki poczekają. Z garka nie uciekną, bo
                                                  ugotowane i kości wyjętesmile))
                                                  • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:34
                                                    Ale spać już pora!!!
                                                  • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:36
                                                    No pora! Na Telesfora ;P
                                                  • doomi Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 01:47
                                                    O rany dziewczyny <wielkie oczy>
                                                    obejrzałam sobie filmik, zaglądam jak zwykle przed wyłączniem kompa na forum a
                                                    tu taaaaakieeeee nocne rozmowy smile))))
                                                  • 111majka Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 22:31
                                                    Wczoraj szalałyśmy, a dzisiaj puściutko...
                                                    Czy ktoś jest po drugiej stronie?
                                                  • morkub Re: Pięciu zakatarzonych marków późną porą w Józe 02.04.06, 22:51
                                                    Jezdem, jezdem...
                                                    Zerkam jednym okiem i smarkam jedną dziurką, a robota leży i kwiczy...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka