lamelka007 12.12.06, 09:28 Witajcie! Tośmy się w końcu doczekali!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzazuzazuza Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy... 12.12.06, 09:42 Podziele sie z Wami mila obserwacja z dzisijszego poranka. ledwo dojechalam do pracy (na Ochote) dzwoni maz: czy juz dojechalas, bo pada snieg.. Ok, dojechalam.. Slysze za sciana, do pani profesor z pokoju obok dzwoni mama: czy dojechalas, bo pada snieg... I jakos tak mi sie cieplo zrobilo na sercu w ten sniezny poranek... Odpowiedz Link
truski1 Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 09:45 A co będzie jak zacznie naprawdę sypać. Co prawda ja dojechałam bez problemów, szybciutko, ale ja jadę dosyć wcześnie, jeszcze przed korkami Odpowiedz Link
111majka Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 10:10 Miło jak tak pada Ja nie musialam dojeżdżać. Doszlam do pracy niezaśnieżoną stopą. Ciekawe czy w tym roku zima tradycyjnie zaskoczy drogowcow.... Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 10:44 ja też dojechałem ale zajeło mi to godzinę, normalnie ok 30 min, jednak nie wszyscy wzieli sobie do serca (a tak naprawdę do "nogi na gazie") ostrzeżenia o śliskiej nawierzchni ale teraz już się wszystko rozpuszcza, nadzieja w majce że zrobiła może kilka zdjęć .. a o dzień dobry zapomniałem Odpowiedz Link
do73 Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 10:59 nic się nie rozpuszcza! Trzeba było nie wyjeżdżać z Józka Odpowiedz Link
111majka Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 11:10 jozefow_sadowa napisał: > ale teraz już się wszystko rozpuszcza, nadzieja w majce że zrobiła może kilka > zdjęć .. Dobrze, że tu zajrzalam. Bo z robieniem zdjęc chciałam zaczekać, aż napada więcej.... Ale zdążyłam. Teraz muszę się rozgrzać, bo w tym pośpiechu biegałam po dworze z aparatem bez stosownego odzienia i butów.... Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 13:08 dzien dobry! Mnie postawiło w Józku w poprzek drogi na zakręcie - a nawet jakieś 120 stopni. Tylko zdążyłam sobie krzyknąć aaaaaaa i już stałam 20 cm od słupa uff, udało się (a zimowe oponki mam). Odpowiedz Link
doomi Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 13:49 Popołudniowe nerwowe dzień dobry! Zaraz muszę gdzieś wyskoczyć, a tu sylkwa opowiada historie mrożące krew w żyłach. Też tak miałam w zeszłym roku, że mnie zakręciło ze dwa razy w różnych miejscach... chyba pójdę na piechotkę Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 12.12.06, 20:38 doomiś!!! w takie zimno?! i mokro?! na piechotkę?!!! brrr Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 13.12.06, 09:25 dzień dobry ja dojechałem szczęsliwie, w przeciwieństwie do jednego kierowcy furgonetki, który na trasie siekierkowskiej wjechał na bariery ... wyglądało to trochę śmiesznie samochód środkiem wjechał na dwie barierki i tak został z kołami w powietrzu ... przyjechała policja bo nikogo nie było w samochodzie brrr Odpowiedz Link
truski1 Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 13.12.06, 10:54 hejka no to Józefów jechaliśmy tą samą drogą, też widziałam ten samochód. Wyglądało to tak, jakby go ktoś tam postawił. Jak on to zrobił???? Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: Dobrze, ze szczesliwie do pracy dojechalismy. 13.12.06, 11:29 nie wiem ... sam się zastanawiałem ... może nie wiedział do końca w którą stronę ma jechać i wybrał środek ? Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 08:31 juz nie śnieżne ale dzień dobry! Odpowiedz Link
feelek Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 09:12 amelka007 napisała: "juz nie śnieżne..." bo nie myśleliśmy pozytywnie np. majka destrukcyjnie pisała,że ona do śniegu nie tęskni, że jeszcze się zima nabędzie czy jakoś ------------------------------- "są ludzie co wbijają zimie szpilki to nie ludzie to wilki... to mówiłem ja, Jarząbek..." ------------------------------- Irkuck : -28 C, śnieg we wtoprek, Salt Lake City -8 C, śnieg do czwartku pada cały czas, Rovaniemi jw. etc. Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 09:29 Oj tam, feelek, od razu destrukcyjnie. Teraz będzie na mnie, że ja Wam zimę popsulam... Dzień dobry tym co chcą i tym co nie chcą zimy (jakoś tak by to pewnie surmia napisała). Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 09:41 ...Majko trafiłaś w punkt... A ja jestem z tymi co nie chcą. I nie boję się żalów i zażaleń. Przyjmę je z godnością na swą pierś))) No nie lubię zimy i już... Odpowiedz Link
feelek Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 09:51 ja jw. ale z 3 wyjątkami: 1. w święta ( jeden jedyny raz nie zazdroszczę tym z Australii), 2. zima w J. mroźna i śniegu po pas ( no tak do połowy marca najdłuzej bo po tym to już nie) 3. zima w górach jak mam urlop, narty i skipass )) Odpowiedz Link
do73 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 10:57 feelek napisał: > ja jw. ale z 3 wyjątkami: > 1. w święta ( jeden jedyny raz nie zazdroszczę tym z Australii), > 2. zima w J. mroźna i śniegu po pas ( no tak do połowy marca najdłuzej bo po > tym to już nie) > 3. zima w górach jak mam urlop, narty i skipass > )) Podpisuję się rękami i nogami )) Dzien dobry Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 10:58 hehehe feelek też trafił - podpisuję się pod tymi postulatami. Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 11:26 witam. ja się podpisuję pod 1 i 3. śnieg po pas do marca w J. jakos mnie nie kręci. Odpowiedz Link
morkub Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.12.06, 13:13 Dzień dobry mówi wygnana gburka Ja zimę bardzo bardzo lubię. Bo jest ładna A mój połówek nie lubi, bo jest zimno i nie może rowerem do pracy jeździć. Ale podobno jazda rowerem po śniegu i lodzie to przednia zabawa... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 14.12.06, 09:50 Dzień dobry W marcu to ma wiosna już być, a nie śnieg po pas. Też coś.... Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 14.12.06, 09:52 dzień dobry ale już nie śnieżne ... Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 14.12.06, 10:48 ...bo zima już BYŁA...teraz czas na wiosenkę tra la la Odpowiedz Link
obywatel25 Re: Pogody ducha... 14.12.06, 11:03 Pogody ducha i miłego każdego dnia mimo wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 18.12.06, 08:28 szaro, buro i ponuro ale już niedługo święta! jeszcze tylko wtorek, środa, czwartek, piątek i .... Dzień dobry!!!! Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 18.12.06, 10:45 Dzień Dobry wbrewnazwowe ! Pustki kosmiczne...pozdrawiam zajętych i niezajętych. Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 18.12.06, 10:51 dzień dobry bez śniegu bez mrozu bez niczego .... ... to chyba pan Kononowicz tak wszystko zrobił Odpowiedz Link
feelek Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 18.12.06, 19:25 zima u progu!!!! -------------------- Wilno -3C, śnieg pon, wto (duży) , śro Lwów -2C, śnieg wtorek, Moskwa -8 C, śnieg pon, śro (duży), czw, Mińsk -4 C śnieg środa (duży) Sztokholm -3 C śnieg pon Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 19.12.06, 08:35 cześć! jeszcze tylko środa, czwartek i piątek! a potem ... ))) Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 19.12.06, 09:14 ...a potem wiadomo - Święta Święta i po świętach. Dzień dobry Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 19.12.06, 09:14 Dzień Dobry! Z każdym dniem bliżej do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 19.12.06, 12:20 dzień dobry aby do wiosny, potem do lata .... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 19.12.06, 12:25 Już po po...po.....pojutrze dni będą coraz dłuższe )))) Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 19.12.06, 15:11 i to napewno uratuje mi życie...! Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 08:14 mdeszczow, ponure dzień dobry. ale jeszcze czwartek, piątek i ..... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 08:54 Jeszcze tylko trzy kawy i będzie ok Dzień dobry. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 09:12 mi i 7 kaw nie pomoże ale tak ze 2 godziny snu mi się marzy.... Odpowiedz Link
feelek Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 09:36 jak kawa to... z Fusami ale z białym widokiem na zewnątrz a tak ... -------------------------------- praca, praca , praca itd. Odpowiedz Link
kozland Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 09:56 czemu feelek taki pesymista ? jeszcze będzie biało: - od północy i wschodu: Białystok: śnieg duży dzisiaj Biała Podlaska: śnieg duży dzisiaj Białowieża : jw. (będzie biało, wierzę !!!) a w górach: Zakopane, Hala Gąsienicowa, Kasprowy: -7 C, sniega po pas - dzisiok, co tam - tam, a tu: Kraków, Kielce j.w. tylko temp. wyższa Odpowiedz Link
feelek Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 09:58 optymista ! ------------- praca, praca, praca Odpowiedz Link
chiste Jak od Kielc zawiewa... 20.12.06, 11:13 ... to musowo będzie snieg i epoka lodowcowa. przywieje nam ja tu z Kielc razem z Gosiewskim P.S. W świętokrzyskiem jest masa fajnych rzeczy oprócz Gosia. Przepraszam kielecczyznę, jeśli koś jest stamtąd i poczuł sie urażony. Odpowiedz Link
feelek Re: Jak od Kielc zawiewa... 20.12.06, 12:29 moja Żo z Kielc ale się nie poczuła, lubi Pana G. za dworzec w polu na trasie CMKi Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 16:13 Dzień Dobry tym, którzy lubią robić przedświąteczne zakupy i tym, którzy nie lubią ich robić. Właśnie wróciłam z dużego sklepu. Bardzo dużego, który lubię jak jest normalnie. Dziki tłum z obłędem w oczach. Ludzie przed świętami zdziczeli, zwilczeli i zhienili (?) Dlaczego tak warczą na siebie w taki czas??? Odpowiedz Link
feelek Re: ?NIEŻNE dzień dobry!!!! 20.12.06, 20:07 ...to efekt kapitalizmu )) [fajna była kolejka po karpia pod PKiN w Wawie w 1987, sklepowe zawijały go w nakład Głosu Robotniczego, było -23C...] ...jaka? baba wyrwała [w Geancie] mi z obłędem w oczach ki?ć bananów com jš sobie upatrzył i niezbyt zdecydowanie po niš sięgałem... co? w nas wstępuje że przeistaczamy się w automaty do zakupu obmy?lanej listy zakupów a tam w domu 1 (słownie jeden milion) spraw typu: magiel, okna, schab, nóżki , karp w galaretę... w sumie to trochę nerwowo ale ja na to czekam cały rok no na tę atmosferę co bę pó?niej ------------------------ "odwagi!" (zawołanie skautowskie - "Rekreacje Mikołajka", Sempe, Go?cinny) Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 21.12.06, 08:15 witam! jeszcze tylko piątek...... miłego dnia! Odpowiedz Link
jozefow_sadowa Re: BEZŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 21.12.06, 11:32 dzień dobry niestety bezśnieżne ale podobno w Hiszpanii są śnieżyce Odpowiedz Link
surmia Re: BEZŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 21.12.06, 11:54 Dzień Dobry Nadalbezśnieżnehura! I bardzo dobrze! Przynajmniej sucho jest a nie jakieś rzeki ulicami płynące... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 11:03 Oj, no i co z tego że piątek, jak głowa tak strasznie boli..... Cierpiące dzień dobry.... Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 11:12 czy może hucznie świętowałś jego nadejście? i to skutki? )))) Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 11:15 Jakbym cokolwiek hucznie świętowała, to ból jako reakcja na coś miłego byłby usprawiedliwiony. A tak to tylko boli nie wiadomo dlaczego... Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 11:21 no i jaki z tego wniosek? należy świętować cały czas!!!!))) Odpowiedz Link
do73 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 11:56 Dzień dobry! Ale gdzie wy ten śnieg widzicie? Odpowiedz Link
doomi Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 11:58 Majce to może i gwiazdki przed oczami latają Odpowiedz Link
do73 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 12:04 Ja na te gwazdki to kawusię właśnie piję Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 12:38 Przybieżeli do Betlejem paasteeerzeeeeee! Grają skocznie Dzieciąteczku naa lirzeeeeeee! Chwaaaaała na wysokości, chwaaaaała na wysokości a poooookójjj naaa zieeeemiiiii! Bardzo Świąteczne Dzień Dobry Wszystkim! ps. nie pić kawy tylko zieloną herbatkę - efekt - brak bólów wszelkich Odpowiedz Link
do73 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 12:46 zielona herbatka była w użyciu przez długi czas, ale niestety skutkuje obniżeniem ciśnienia, co w moim przypadku zdecydowanie nie jest wskazane. (a i z tym brakiem bólu po zielonej nie tak do końca...) Tak czy inaczej dzien dobry jak najbardziej Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 22.12.06, 13:32 Nawet te gwiazdki jakoś latać mi nie chcą... Calkiem spokojnie wypiję trzecią kawę..... Może pomoże.... Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 23.12.06, 11:27 Nasza Basia Kochana? tak chyba nazywał się zsół który śpiewał tę pisenkę Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 23.12.06, 11:27 no i sobotnie dzień dobry na gościnnych występach u rodziny! Odpowiedz Link
feelek Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 23.12.06, 12:15 jako inżynier pragmatyk i sceptyk, pesymista stanowczo postuluję o zmianę tytułu wątku na bardziej odpowiadającą rzeczywistości za oknem ((( ------------------------- Wesołych [)))] Świąt!!! Odpowiedz Link
morkub Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 24.01.07, 09:18 Nareszcie!!! jes, jes, jes!!! Na całej połaci śnieg, śnieg, śnieg.... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 24.01.07, 09:24 Zapomniałam już, że mamy tu taki wątek... Białe, śnieżne, sypiące - ZIMOWE dzień dobry Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 24.01.07, 10:47 Tytuł tego wątku zdecydowanie mi nie odpowiada. Ale i tu mówię Dzień Dobry Mimo Wszystko! Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 25.01.07, 08:48 Zdecydowanie śnieżne dzień dobry! Nawet ładny ten Józefów w śniegu... Odpowiedz Link
ankam32 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 25.01.07, 09:48 witam wszystkich w ten cudny zimowy i śniegowy dzionek Odpowiedz Link
robert-m1 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 25.01.07, 09:56 Witam ,może i ładnie, ale zimno, slisko i nie praktycznie. Odpowiedz Link
do73 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 25.01.07, 10:07 Ponieważ, jak widzę, znów zrobiły się dwa wątki dzieńdobrowe, witam się z Wami i tu: Dzień dobry Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 25.01.07, 10:26 Zdecydowanie ŚNIEŻNE dzien dobry Ech, ci faceci to tacy praktyczni są..... Odpowiedz Link
ankam32 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 26.01.07, 08:50 cześć wszystkim w ten cudny i mroźny dzień. Szkoda, że nie mogę być teraz w górach Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 26.01.07, 10:37 Pójdź na Białki, poczujesz się PRAWIE jak w górach Hejka wszystkim. Odpowiedz Link
surmia Re: Śnieżnie i słonecznie!!! 26.01.07, 13:32 Dzień Dobry. Dzień piękny, słoneczko, lekki mrozek...wymarzona pogoda, aby przejść się nieśpiesznie na spacerek. Biedni ci, co w biurach siedzą (pozdrawiam biurowców). Ale swoją drogą na ulicach ostra jazda bez trzymanki i hamulców...Jak trzeba jechać należy wypić coś na nerwy i wzmocnienie. Odpowiedz Link
surmia Trochę śnieżnie i słonecznie!!! 03.02.07, 13:11 Witam! Jeszcze resztkowo śnieżnie, ale bardziej wiosennie! Jakoś nie witałam się ostatnio. Jakoś nikt się nie witał...O co chodzi? Tzn. ja nie witałam się z powodów straszliwie brakoczasowych, co mnie oczywiście wcale nie usprawiedliwia. Poza tym chcę już wiosny. Nie mogę się również wyspać do końca. Resztki śniegu i ta okropna woda i błoto wszędzie po prostu dobijają. I te okropne gawrony... Odpowiedz Link
111majka Re: Trochę śnieżnie i słonecznie!!! 03.02.07, 22:02 Dzieńdobrywieczor Się przywitam, żeby nie było, ze tylko surmia... Ale fakt, surmia przede wszystkim.... Odpowiedz Link
surmia Re: Trochę śnieżnie i słonecznie!!! 05.02.07, 17:41 Dobry! surmia górą! Może już przestać? Ale tak fajnie było... Odpowiedz Link
111majka Re: Trochę śnieżnie i słonecznie!!! 05.02.07, 17:52 Dawaj dawaj surmia, nie przestawaj Jestem z Tobą Odpowiedz Link
ankam32 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 06.02.07, 08:19 witam wszystkich w ten mało zimowy dzionek, nie nacieszyliśmy się zimą ( Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 06.02.07, 11:05 Też witam Ja powinnam napisać - "dzwońcowe dzien dobry", tyle ich tu jest. Tych dzwońców. Znaczy ptaków takich... Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 06.02.07, 13:55 Dzień Dobry Bardzowiosenny! Wszyscy straszą, że idzie jakaś zima... Majka ty masz jakiś abonament na te dzwońce, czy co? U mnie ich nie ma. Same sroki i gawrony...Aaa! Raz przeszedł bażant! Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 06.02.07, 15:20 To dzwońce chyba wykupiły abonament do mejej słonecznikowej stołówki Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 07.02.07, 09:51 Siemka wszystkim Śnieżne? Ano leży coś bialego na trawie.... Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 07.02.07, 10:54 Zaziewane i nudne dzień dobry! Śnieg na trawie - NUDA!!!! Odpowiedz Link
doomi Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 07.02.07, 12:04 Oj zaziewane i faktycznie nudne, chyba wszyscy pozapadali w zimowy sen Odpowiedz Link
ankam32 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 07.02.07, 12:50 a ja mam dziś , przynajmniej narazie przypływ energii i działam intensywnie , tak więc życzę wszystkim udanego dzionka i pobudki z zimowego snu )- słyszę jak ptaszki ćwierkają, słuchajcie jest już coraz bliżej wiosny Odpowiedz Link
ankam32 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 08.02.07, 07:53 cześć wszystkim, nie wiem czy wiecie ale za oknem pruszy śnieżek, tak więc ŚNIEŻNE DZIEŃ DOBRY dla WSZYSTKICH Odpowiedz Link
lamelka007 Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 08.02.07, 08:17 dzień! dobry! trochę śnieżne ale bez słoneczka Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 08.02.07, 10:35 Czuję się zasypywana.... Szkoda, że góry są tak daleko A, dzien dobry Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 08.02.07, 11:21 Ja również czuję dyskomfort wyglądając przez okno. Jak to dobrze, że nie muszę nigdzie wychodzić... Dzień Dobry Zaziewane, ale jakby trochę mniej. Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 10:04 Dzień Dobry!!!! Po co ten śnieg? W dzisiejszym Dzienniku piszą, że będzie jednak ten nocny autobus do Józka. Już się dogadały dwie strony. Chyba. Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 11:39 Dzień dobry Śnieg jest po to, żeby było biało i ładnie na świecie. No i prawie jest... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 11:53 A jeżeli chodzi o autobus, to wczoraj rzeczywiście bylo spotkanie z ZTM. Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 12:29 he he "biało i ładnie"....pomarzyć - dobra rzecz... Odpowiedz Link
doomi Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 12:32 A ja jak zwykle taka niewychowana Oj całkiem ładnie jest za oknem, pod warunkiem że nie trzeba nigdzie iść i brnąć po łydki w śniegu, co mi się wczoraj zdarzyło Ale póki co, mam za oknem trzy piękne bałwany, które mam nadzieję wrzucić na fotoforum! DZIEŃ DOBRY oczywiście Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 20:25 asidea napisała: > Dzień dobry > nareszcie... Nareszcie śnieg, czy nareszcie masz dostęp? Odpowiedz Link
asidea Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 20:38 111majka napisała: > asidea napisała: > > Dzień dobry > > nareszcie... > > Nareszcie śnieg, czy nareszcie masz dostęp? Nareszcie mam dostęp. Komputer był w naprawie - trzeba było wymieniać cały dysk. Odpowiedz Link
asidea Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 09.02.07, 20:43 asidea napisała: > 111majka napisała: > > > asidea napisała: > > > Dzień dobry > > > nareszcie... > > > > Nareszcie śnieg, czy nareszcie masz dostęp? a śniegu też trochę leży (ale bardzo mało - do jutra nie będzie) Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 10.02.07, 11:31 Dzień dobry śnieżne i mroźne Pora odśnieżać... Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 12.02.07, 09:22 Dzień dobry Jak samopoczucie po feriach? Odpowiedz Link
surmia Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 12.02.07, 11:49 Dzień dobry. Po feriach jak przed feriami...nuda - śnieg za oknem...nie można nic pielić ani przekopywać...nic nie kwitnie...ptaszyny nie śpiewają...nuda...nuda...nuda... Odpowiedz Link
doomi Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 12.02.07, 12:18 Jaki tam dobry? Gumę złapałam Ale wiosna podobno coraz bliżej. Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 13.02.07, 14:22 Dzień dobry. Godzina szosta jest bardzo złą porą na wstawanie... Odpowiedz Link
surmia Re: Jeszcze jakiś czas ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 14.02.07, 11:39 Dzień dobry... Coś pusto tu dziś, zakochani czy co? Odpowiedz Link
111majka Walentynkowe dzień dobry :) 14.02.07, 13:31 Wygląda na to, że zakochani nieforumowo Odpowiedz Link
doomi Tłustoczwartkowe dzień dobry :) 15.02.07, 12:04 Widzę jakieś przebłyski słoneczka Wstawać Forum! Odpowiedz Link
111majka Re: Tłustoczwartkowe dzień dobry :) 15.02.07, 13:27 To ja wstalam Dzien dobry - już calkiem słoneczne Odpowiedz Link
111majka Re: ŚNIEŻNE dzień dobry!!!! 16.02.07, 08:26 Nośnieżyło nam dzisiaj, no i piknie jest Bialy dziędoberek Odpowiedz Link
111majka Dzisiejsze dzień dobry!!!! 19.02.07, 09:24 Jakieś takie byle jakie dziś to dzien dobry. Na pewno śpiące... Kto ma ochotę na kawę? Odpowiedz Link
truski1 Re: Dzisiejsze dzień dobry!!!! 19.02.07, 09:34 Oj śpiące. Dzień dobry. Własnie piję druga kawke. Będzie mi miło pić kawkę z Wami Odpowiedz Link