Dodaj do ulubionych

potrzebuje szczerej rady od wlascicieli laguny II

IP: 217.13.143.* 28.04.04, 13:45
w sumie pewnie juz za pozno na to pytanie, bo wlasnie kupilem nowa lagune II
1.8 i odbieram ja za tydzien. auto zrobilo na mnie pozytywne wrazenie w
czasie jazdy itd., ale dopiero ostatnio zaczalem szukac opinii wlascicieli
nowych lagun co mysla na temat samochodu. opinie sa bardzo rozne. pytanie
jest wiec nastepujace: jaka na prawde jest nowa laguna? czy jest wiarygodnym,
trwalym samochodem? z gory dziekuje za odpowiedzi. slawek
Obserwuj wątek
    • Gość: Mac.iek Re: potrzebuje szczerej rady od wlascicieli lagun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 15:28
      Nie rozumiem, to uwazasz ze te odpowiedzi ktore czytales wczesniej nie byly
      prawdziwe? I co teraz zmieni jesli sie dowiesz np ze jest to okropnie awaryjny
      samochod???

Ja jezdze Laguna od wrzesnia zeszlego roku - do dzisiaj przejechane 10.100 km,
      w tym czasie nie musialem odwiedzic ani razu serwisu. Leje benzynke i
      jezdze :))))
      Gratuluje wyboru!
    • niknejm Re: potrzebuje szczerej rady od wlascicieli lagun 28.04.04, 15:39
      Gość portalu: slawek napisał(a):

> w sumie pewnie juz za pozno na to pytanie, bo wlasnie kupilem nowa lagune II
      > 1.8 i odbieram ja za tydzien. auto zrobilo na mnie pozytywne wrazenie w
      > czasie jazdy itd., ale dopiero ostatnio zaczalem szukac opinii wlascicieli
      > nowych lagun co mysla na temat samochodu. opinie sa bardzo rozne. pytanie
      > jest wiec nastepujace: jaka na prawde jest nowa laguna? czy jest wiarygodnym,
      > trwalym samochodem? z gory dziekuje za odpowiedzi. slawek

W/g statystyk TUV (badanie na dużej próbce statystycznej) jest to samochód dość
      usterkowy. Ale może akurat Ty bedziesz miał szczęście? :-)

Szerokiej drogi.

Pzdr
      Niknejm
      • Gość: Piotrek Re: potrzebuje szczerej rady od wlascicieli lagun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:08
        Z tymi statystykami TUV, ADAC, opiniami właścicieli, serwisów, stereotypami
        rozpowiadanymi w biurach to bardzo różnie bywa. Tak samo dużo złego słyszałem o
        Volvo S40 zanim je kupiłem, i co... jeżdzę sobie 4 rok, przebieg dobrze ponad
        100 000 km i wszystko jest OK. I następne auto również kupię w ten sposób, tzn.
        kupię to, co mi się podoba i mi odpowiada. Można mieć czasem pecha do
        egzemplarza ale nie ma co się zbytnio stresować.
    • Gość: xxx Re: potrzebuje szczerej rady od wlascicieli lagun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:01
      sam niedawno kupilbym lagune ale w koncu mam passata,nie kupilem laguny tylko
      dlatego ze w moim miescie co 10 samochod to wlasnie laguna 2... no prawie,na
      samej mojej ulicy sa ich 3 i nie slysze nazekan wlascicieli pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka