ulubiony19
05.03.11, 21:57
Budżet elastyczny, choć na Aston Martina DBS jej nie starczy.
W grę wchodzą więc takie wozy:
-Alfa Romeo Brera 1.75 TBi (tu wyjątkowo bierzemy pod uwagę model Spider; wiem, raczej nie do kupienia już, ale może gdzieś tam coś, w każdym razie ciekawią mnie wasze opinie),
-Audi A5 2.0 TFSI (ręczna skrzynia+Quattro; TT się jej nie podoba),
-BMW 125i Coupe (bo wolnossący i kręci się lepiej, niż ten z turbosprężarkami),
-BMW 330i Coupe,
-Ford Mustang GT,
-Hyundai Genesis Coupe V6,
-Infiniti G37 S,
-Mercedes E 500 Coupe (ale bardziej realnie 350 CGI; pod uwagę brany był też piękny CLK, ale też już chyba przepadł, poza tym rewelacyjny, ale deczko opatrzony),
-Mercedes C Coupe (interesował ją też CLC, ale ma się właśnie ten niedługo pojawić, więc może warto zaczekać, bo wygląda na zdjęciach wyśmienicie),
-Nissan 370Z (nie brany pod uwagę, bo brzydki i trochu sztuczny w jeździe wg. mojej kuzynki, ale wspominam, bo pewnie by ktoś przypomniał:)),
-Peugeot RC-Z 1.6 THP (wiem, stosunkowo niedrogi w porównaniu z resztą, ale wg. kuzynki nie widać tego po nim, bo jest uroczy po byku i ciekawie brzmi),
-Porsche 911 Carrera S (tak, to byłby ideał, cena powala, ale...)
-Renault Laguna Coupe (silnik 2.0T albo V6, w każdym razie jak już, to w wersji ze wszystkimi kołami skrętnymi).
Tak, starałem się zrobić to alfabetycznie.
O żadnym aucie, które kuzynka bierze pod uwagę, nie zapomniałem. Ale może ma ktoś jeszcze jakiegoś typa:)
Ale wybór powala, nie? No i rozrzut cen.
Wskazówka dla tych, co chcieliby stać przed takimi wyborami - trzeba się jednak uczyć w szkole:)
Ja mam swoich faworytów, ale nie chcę mi się na razie pisać.
Tera będą informacje, które mogą się niektórym tutaj przydać.
Generalnie moja kuzynka:
-to kobieta,
-jest bardzo urocza, więc auto może mieć kiepską opinię...,
-ma 27 lat i ze znaku to waga (ja też waga;)),
-najważniejsze to to, że często się widujemy (mieszka raptem 25 km ode mnie) i bez oporów da mi czasem się pewnie przejechać, więc jej nowe auto musi być naprawdę fajne:) (swoją drogą, na powyższej liście chyba wszystkie są w dechę)
Pozdr