livja 07.03.11, 09:28 Chodzi mi o foteliki 15-36kg - jakie pasują do tego samochodu? Może ktoś ma i podzieli się wiedzą. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jbl25 Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 07.03.11, 14:55 A to w Renault Fluence nie ma standardowo montowanych foteli, tylko trzeba osobno kupować ? ;) A tak serio, no każde, przecież nie produkuje się foteli na konkretne samochody. No chyba, że jest to fotelik Bentley dla Bentley Continental GT Speed. Link Zgłoś
livja Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 07.03.11, 15:06 Nie każdy fotelik pasuje do każdego samochodu, dlatego trzeba przymierzać przed zakupem. Ja chciałam iść na łatwiznę i kupić wysyłkowo, mam parę typów... ale chyba nie będę ryzykować i przejadę się po sklepach. Link Zgłoś
jbl25 Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 07.03.11, 15:08 Ile kg ma Twoje dziecie ? Ja ostatnio zmieniłem fotelik dziecku z Recaro na Maxi Cosi dla starszych dzieci, i dziecko jakby bardziej zadowolone (rzadziej drze japkę ;)). Skąd jesteś ? z Wawy ? Link Zgłoś
livja Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 07.03.11, 20:44 Jedno ma 17 kg, drugie 23 kg :) Zdecyduję się chyba na foteliki Roemer Kid Plus 15-36 kg dla obojga. A jestem ze Szczecina. Link Zgłoś
aor Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 07.03.11, 21:42 Mam megane III i używam Roamera z isofixem-dla mnie ok. Zauważ, że w katalogu Renaulta masz taki sam identyczny tylko z logo Renault a nie Roamer-popatrz uważnie na obrazki.Pozdrawiam Link Zgłoś
livja Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 08.03.11, 09:30 Tak wiem, Romer dla nich produkuje, to są identyczne foteliki. A wczoraj pomyliłam nazwę, chcę kupić też z isofixem, one się nazywają Kidfix a nie Kid Plus. Link Zgłoś
zimno-krwisty Re: Renault Fluence - jaki fotelik dziecięcy pasu 07.03.11, 23:37 Trollo-krypto-reklama !! A kysz!! Link Zgłoś