GoĹÄ: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 12:31 ze niby gdzie jest to porownanie ?;p Link Zgłoś Obserwuj wątek
GoĹÄ: Rudy Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 17:52 Niezwykle obszerny materiał porównawczy! Gratuluję autorowi!! Link Zgłoś
GoĹÄ: ulf Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 17:57 Nie da sie ukryc ze wykonaliscie kawal dobrej roboty. Link Zgłoś
GoĹÄ: taa Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: *.15-2.cable.virginmedia.com 30.09.11, 14:17 toście panowie redaktorzy zaszaleli... Link Zgłoś
GoĹÄ: woj Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.12, 11:21 Hehe - w Audi napęd na przód i więcej miejsca w środku - dobre sobie - Audi ma podłużnie silnik ustawiony (właśnie pod quattro) - co powoduje spore problemy z ułożeniem silnika z przodu (jest maksymalnie do przodu żeby skrzynia biegów się zmieściła i dało się przednie koła napędzać - stąd duuuże zwisy przednie i niezbyt dobra charakterystyka na zakrętach (wbrew opinii). Silnik podłużnie więc miejsca jest tyle samo (no minimalnie może więcej bo w BMW skrzynia biegów jest mocno z tyłu już na wysokości nóg kierowcy ) mniej co w BMW (bo długa maska zabiera miejsce). Tunel środkowy też wysoki (miejsce pod napęd quattro). Więc zgrabnie to ujęli. Co do prowadzenia auta - napęd na tył zdecydowanie lepszy. Sprawa się odwraca jak w BMW siedzi ciężki mocny silnik i trzeba się poruszać po śliskim - jest ciężko - tutaj Audi zdecydowanie lepiej się zachowuje. Link Zgłoś
GoĹÄ: maksior Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.12, 13:14 ale za to w BMW więcej zabawy z jazdy jak na tył !wiadomo że w zime trzeba uważać jak ślisko bo tył lekki i łatwo wpaść w poślizg ale też łatwo z niego wyjść mam już w swoim życiu drugie bmw i nie zmieniłbym na razie na przednionapedowe auto obojętnie jakiej marki!!! Link Zgłoś
GoĹÄ: voron Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: 199.67.203.* 31.01.12, 12:17 co za debile... gdzie to Wasze porównanie marne pismaki? Link Zgłoś
GoĹÄ: blablub Re: Konfrontacje: Audi A4 2.0 TDI/BMW 320d IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.12, 17:44 ????????? Ja.ja sobie robicie? Link Zgłoś