Dodaj do ulubionych

Audi A6 Avant w pełnej krasie

IP: 62.29.248.* 19.05.11, 09:48
piekna. Kiedy RS6?
Obserwuj wątek
    • Gość: Prześmiewca Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 19.05.11, 09:48
      Wygląda smutno :(
    • Gość: JG Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 09:50
      Po prostu ogień! Podejrzewam, że tak jak wersja sedan, lepiej będzie wyglądać na żywo! :)

Więcej zdjęć i wideo: www.auditimes.pl/page/index.html/_/audi-news/oficjalna-premiera-audi-a6-c7-avant-r82
    • Gość: dzidzius Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.play-internet.pl 19.05.11, 09:50
      to nie jest samochod godny polecenia. jak na ta klase to psuje sie zbyt czesto.
    • Gość: Seba Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:06
      Kokpit i lampy trochę ładniejsze od poprzedniej, wysuwany panel - pełne kupsko. Chyba pojeżdże jeszcze "starym" Avantem :-)
    • Gość: pancio Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:08
      Dzięki za info.
    • Gość: baca Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.11, 10:33
      oj przegrywa stylistycznie z nową 5tką w kombiku... i to znacznie. Audi wpadło w schemat i chyba zaczyna on uwierać
    • Gość: baca Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.11, 10:44
      choć z drugiej strony wnętrze ma jednak ładniejsze niż 5tka, przyznaję
    • Gość: Kamas Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:45
      No wpadło w schemat, ale chyba nieśmiało próbują z niego wyjść. Światła już nie są prostokątne, jak na Audi to istna rewolucja
    • Gość: Wombat Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.aster.pl 19.05.11, 10:51
      Prezentuje się przyjemniej od poprzednika ale nadal szału nie ma. Za to wnętrze - cudo.
    • Gość: znafca Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: 89.174.215.* 19.05.11, 11:05
      Wnetrze fajne. Chyba zapomnieli o hamulcu recznym?
    • Gość: as Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.pruszkow.mm.pl 19.05.11, 11:15
      Niunieczka :)
    • Gość: autohobby Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: 178.73.49.* 19.05.11, 11:23
      zaje...sta tylko dlaczego niektóre wersje nie mają halogenów ?
      ----------------------------------
      www.autohobby.waw.pl
    • Gość: heh Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.lukman.pl 19.05.11, 11:31
      Rozlatuje się tak jak 75% koncernu VAg po przekroczeniu 100 tyś km. 2.0 Tdi się sypie - pekaja glowice? 3.0 tdi ukrecaja sie walki? TFSi lancuchy sie zrywaja albo przestawiaja.

Das Auto w ładniejsyzm opokawaniu. W cenie XL zdecydowanie przesadzonej i nie godnej.
      W tym segmencie sa tylko BMW i Mercedes.
      Reszta jest niżej.
    • don_sobolev Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie 19.05.11, 11:32
      No to tero dopłaty z UE popłynom szerokim strumieniem do audi, bo a6 na wsi musi bić. Szczególnie TeDeIi

A tak na serio, to bardzo ładny fus.
    • Gość: gófno prawda Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 11:50
      177-konny turbodiesel zużywa według Audi średnio 5 l ON/100 km.

Jadąc z Giewontu na luzie gdy z tyłu wieje Halny...

Mój średnio pali w mieście 14.7 l ON/100 km
    • Gość: wyann5 Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 12:39
      Wieje nudą, wewnątrz i na zewnątrz.
      Dobry samochód, ale dla ludzi którzy nie interesują się motoryzacją i nie cierpią samochodów.
    • Gość: Gość Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.wroclaw.mm.pl 19.05.11, 13:38
      Niestety IMHO nowe AUDI /wszystkie modele/ stracily werwe,
      i sie brzydko starzeja.

Now BMW 5 w kombiaku to cudo i bez pHotoshopa i tcyh katalogowych bajerow
      glowe urywa Audicom.
    • ionen76 Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie 19.05.11, 13:43
      Najbardziej podoba mi się wnętrze tego auta. I jeżeli miałbym kupić A6 to tylko z tego powodu.
      Co do wyglądu zewnętrznego, to mam wrażenie, że styliści z Audi myślą, że to Porsche 911 czyli klasyka i nie zmieniają linii od wielu lat, tylko, że to nie jest Porsche.
      Po co inwestować w stylizację, lepiej wyprodukować n takich samych modeli i zainwestować w marketing z jakimś hasłem reklamowym, które zrozumie każdy, w stylu - przewaga dzięki technice czy inny banał...
    • Gość: audi Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.acn.waw.pl 19.05.11, 13:57
      petarda!!!
    • dyfly Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie 19.05.11, 14:04
      Piekna. Po prostu piekna.
    • pryszcze.duszy Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie 19.05.11, 14:13
      niczym się nie różni od poprzedniego :)
      piękne? no bez przesady. dość ładne ale słowa zachwytu lepiej zostawić sobie na lepszą okazję :)

Daję za wygląd 6/10
    • Gość: heyah banana Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 14:19
      ołdi mam, fajnie jest,
      chociaz w domu nie ma co jesc,
      lecz prestiz na dzielni,
      wszystki mi dopelni,

kiedy prestizowym ołdi jadę,
      na wszystko c*uja kłade,
      po mieście 200km na godzine,
      na to stac moja maszyne,

po zdaniu prawka tata mi kupił rs6,
      wiec tylko dla elity jestem na "cześć"
      reszta zwraca się do mnie per "PAN"
      bo lepiej w rzyciu od was mam,

biedaki i nędzarze w malych samochodach,
      na swiatłach dotykam pedału i jest po zawodach,
      400 koni po profesjonalnym tuningu,
      7:20 - to muj czas na nurburingu,

ogulnie rzal mi was wszystkich
      elo
      german power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 zera dla frajera !
      5 ZERO - . . za fajerą !
    • Gość: suka Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.11, 14:32
      Szajs szasj i jeszcze raz szajs !!! Każde Ałdi wygląda prawie tak samo a nawigacja po prostu wychodzi z dupy - beznadzieja !! Elementy drzwi i kilka innych rzeczy zerżnięte z Jaguara. Only JAG !!!! Reszta to standardowe wozidła z przereklamowaną jakością których pełno na ulicach.
    • Gość: hehehe Re: Audi A6 Avant w pełnej krasie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.11, 14:34
      Za 10 lat każdy sprzedawca dywanów bedzie takim smigał. Przekozak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka