Gość: cziken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 09:09 Nie lubię VW za to, że jest zwykłą marką, a w Polsce ubóstwiana przez wieś. Ale to sziroko mi się podobo Link Zgłoś Obserwuj wątek
fisozd Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą 03.10.11, 09:37 Ładny nawet... www.filmy-i-seriale-online-za-darmo.cba.pl Link Zgłoś
liczbynieklamia Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą 03.10.11, 09:37 "Najmocniejsza odmiana Scirocco udowadnia, że przednia oś potrafi przenieść większą moc, niż uważają autorytety" Scirocco nie musi tego udowadniać, bo 43 lata temu na drogi wyjechał Oldsmobile Toronado z przednim napędem i silnikiem o mocy 400KM. Ciekawostka: jedną z rozważanych nazw dla tego modelu było właśnie "Scirocco". Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.a2c-net234.astra2connect.com 03.10.11, 09:43 "Oby wszystkie VW miały takie wnętrza" - golf6 ma identyczne wnętrze tylko kratki nawiewu mają inny kształt. i tu widać miernotę dziennikarzy -ciągłe najeżdżanie na vw że ma nudne wnętrze ,no wiec proszę się zdecydować??? Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.rect.uni.torun.pl 03.10.11, 10:32 Oby się ktoś w VW połapał i zrobił coś z tym wnętrzem, bo ten podłokietnik w drzwiach wygniata się w niecały rok. Ja rozumiem, że dziennikarz jest na łasce i niełasce producenta, ale zachwycanie się każdym samochodem w polskiej prasie zrobiło się nudne. Link Zgłoś
Gość: 4WD Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.11, 10:55 za tyle mozna miec EVO albo WRX Nissana 370Z Insignie V6 Turbo Passata CC 3.6 V6 Hyundaia Genesis 3.8 V6 303KM Link Zgłoś
Gość: f10 Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.evot.org 03.10.11, 11:11 370Z to chyba nie nowego? Można też mieć trochę wolniejsze BMW 3 coupe, C coupe. Z tylnym napędem i świetnym prowadzeniem. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:18 Vielostier sie nie umywa ... ze swoim "nadal koreańskim designem" i dychawicznym silniczkiem.... Link Zgłoś
Gość: 4WD Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.11, 11:25 @f10 se sprawdz mozna miec 370Z www.autocentrum.pl/go/369__Oferta_dealerska__919.html Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: 62.29.251.* 03.10.11, 12:43 Po co przedruki tekstów sprzed tygodni? Mam wrażenie, że ci, co piszą i redagują ten portal mają niewielkie pojęcie o motoryzacji. Scirocco R, to obłędny samochód, ale tylko dla dobrych kierowców. 265 KM na przedni napęd, wymaga doświadczenia w jeździe na mokrym i w zimie. Link Zgłoś
robert888 Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą 03.10.11, 13:22 @4WD syroko r możesz mieć tez za 125kilo a CC V6 jest circa 50% droższy. Nie mnie sądzić czy któryś jest wart swej ceny ale jest taka uniwersalna reguła - jak nie wiesz co napisac to przynajmniej napisz prawdę. Link Zgłoś
Gość: FLY Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 13:51 "Vielostier sie nie umywa ... ze swoim "nadal koreańskim designem" i dychawicznym silniczkiem...." Nie każdy musi jeździć wieśwagenem z VWidłami na masce. Link Zgłoś
Gość: v Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 13:53 widziałem juz na ulicy nowa astrę GTC wygląda zabójczo, nawet lepiej niż ścierwo-w-oko. A co do silnika i osiągów R-ki. Znam lepsze auta z napędem na przód i mam lepsze auto z napędem na przód więc ścierwo-w-oko mnie wali po całości Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.pkobp.pl 03.10.11, 14:18 Wolalbym Focusa RS, ktory nie jest tak znienawidzony jak VW, jest tanszy o jakies 20-30tys ( nie wiem dokladnie), mega kozacko wyglada i jest mocniejszy wiec juz dawno tez udowodnil mozliwosc przeniesienia nawet 300KM na przednia os. Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.wasko.pl 03.10.11, 14:24 Focus RS wyglada jak zwycem wyciagniety z Szybkich i wscieklych, co nie dla kazdego jest komplementem. Np dla mnie nie jest. Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.pkobp.pl 03.10.11, 14:32 Kwestia gustu. Taki wyglad moim zdaniem pasuje do focusa RS tak samo jak duzy spojler w imprezach STI czy w EVO. Do innych samochodow supelnie nie pasuja, jednak w tych modelach swietnie wygladaja i kazdy sie tym zachwyca. A same spojlery itp oprocz tego ze maja wygladac spelniaja jeszcze inna role wiec jak komus sie nie podoba to musi wybrac niestety cos innego. Gdyby ceny focusa i VW byly podobne i mialbym kase na kupno takiego samochodu to sam nie wiedzialbym co wybrac. Link Zgłoś
fragles102 Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą 03.10.11, 14:42 Miłośnicy sportowego polo będą wniebowzięci hehe Link Zgłoś
Gość: Szkot Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 03.10.11, 14:47 Wiecie jak powstaje 90% tych tekstow? Dzial PR VW, Appla czy innej firmy przesyla materialy prasowe redakcji, ktora w zaleznosci od checi mniej lub bardziej go zmodyfikuje i bach! Jest tekst, jest wierszowka, PR firmy zadowolony, dziennikarz prawie zerowym nakladem pracy odwala wieszowke. I - prawie wszyscy - sa zadowoleni. Link Zgłoś
Gość: gość demoss Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.cdma.centertel.pl 03.10.11, 14:51 Jeśli chodzi o markę VW to mi osobiście podoba się VW Phaeton jednakże jak już mowa o tego typu autach, zdecydowanie od scirocco polecam Golfa R. Miałem okazję nim pojeździć i muszę stwierdzić że przy tym samym silniku (2.0) ma moc 270 KM i mimo niewielkiej przewagi widok zostającego białego scirocco R daleko z tyłu daję dużą satysfakcję:) Poza tym przyjemniej się prowadzi z napędęm na 4 koła i dużo radości daje zamontowany kompresor i turbina, które idealnie się zgrywają ze sobą i auto przy każdych obrotach wgniata mocno w fotel:) Do tego ma więcej przestrzeni niż scirocco bo 5 osób siedzi w nim swobodnie i całkiem spory (jak na golfa) bagażnik Link Zgłoś
Gość: ada Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 15:13 buhahah, forester 2.5T ma 5.9 do setki więc czym się tu chwalić? Link Zgłoś
Gość: demoss Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.cdma.centertel.pl 03.10.11, 15:17 golf R 2.0 ma 5.5 do setki Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.wasko.pl 03.10.11, 15:35 Z tymi elementami aero nie do konca jest tak, ze musza walic po oczach. Wystarczy popatrzec na nowe lambo czy ferrari. Wszystko jest dyskretnie pochowane, a moce i osiagi tych samochodow deklasuja sti, evo i rs-a. Link Zgłoś
imsocool Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą 03.10.11, 15:37 Zastanawiałem się nawet, ale wybrałem Mazdę 3 MPS. :) Link Zgłoś
Gość: Równiacha Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.11, 15:39 @gość demoss śmierdzący pryszczu, czymś jeździłeś. Chyba d.. po nieheblowanej desce. Takie wozy mu się podobają bo widział je na grze komputerowej u sąsiada. VW Phaeton - to chyba w innym życiu ciulu. Link Zgłoś
Gość: chłop od szpadla Re: Volkswagen Scirocco R | Za kierownicą IP: *.toya.net.pl 03.10.11, 15:41 A ja setkę to nosem wciągam. Bez zagrychy. Link Zgłoś