GoĹÄ: kolo IP: *.skanska.pl 27.10.11, 12:52 buahahahahahahaaha co to jest??? nowy model a4??? wyglada jak zgnita A czwórka mojego sasiada z chyba 98r... audi to jest jednak porazka Link Zgłoś Obserwuj wątek
ignatz Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 12:55 Oficjalna wiadomość: Po komentarzu użytkownika "kolo", koncern VAG zaprzestaje produkcji samochodów, a zwłaszcza modelu A4. Link Zgłoś
GoĹÄ: axs Re: Nowe szaty Audi A4 IP: 80.48.238.* 27.10.11, 13:02 wow, co za przemiana... Link Zgłoś
GoĹÄ: bimer Re: Nowe szaty Audi A4 IP: 124.225.194.* 27.10.11, 13:29 do nower 3ki nie ma startu. mala kupa koncernu. pewnie sie zorientuja ze klepia wszystko na jedno kopyto jak zacznie spadac sprzedaz. Link Zgłoś
klebecki Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 13:35 1.8TFSI bedzie mial 170, nie 120KM. Niestety plastik wokol zegarow zostal... Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.lcs.net.pl 27.10.11, 13:40 tak samo jak seat.. tak samo jak skoda... tak samo jak vw.. gdzie tu polot? Klienci wola wybrac cos pomiedzy bmw a mercedesa.. Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Nowe szaty Audi A4 IP: 88.220.76.* 27.10.11, 13:41 i tak to auto jest droższe niż ja i mój majątek... Link Zgłoś
solusar Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 13:41 Czy to jest A4, A6, A5, A7, czy też Q3, bo już się pogubiłem? :) Link Zgłoś
GoĹÄ: Innersound Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 13:44 ALbo jak A5 :) Link Zgłoś
GoĹÄ: Mercedes Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 13:46 VIEŚWAGEN AŁDI I PRESTIŻ ???? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HA!!! CZTERY ZERA DLA WIOCHMENA !!! KRÓL BURAKÓW, WIEŚNIAKÓW ,DRESÓW ,REMIZ , TARGOWISK , BLOKOWISK I WSI VIEŚWAGEN AŁDI NAJLEPEIJ TDI !!! VIEŚWAGEN AŁDI I PRESTIŻ ???? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! CZTERY ZERA DLA WIOCHMENA !!! KRÓL BURAKÓW, WIEŚNIAKÓW ,DRESÓW ,REMIZ , TARGOWISK , BLOKOWISK I WSI VIEŚWAGEN AŁDI NAJLEPEIJ TDI !!! Link Zgłoś
twojalewareka Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 13:47 Ehhh, porażka... niestety Audi w tym momencie produkuje jeden model auta dostępny w różnych wariantach nadwozia... Link Zgłoś
GoĹÄ: Mercedes Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 13:47 VIEŚWAGEN AŁDI I PRESTIŻ ???? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! CZTERY ZERA DLA WIOCHMENA !!! KRÓL BURAKÓW, WIEŚNIAKÓW ,DRESÓW ,REMIZ , TARGOWISK , BLOKOWISK I WSI VIEŚWAGEN AŁDI NAJLEPEIJ TDI !!! Link Zgłoś
GoĹÄ: Tester Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.aster.pl 27.10.11, 14:08 Chcialbym tak na dzien dostac A4, 3-ke i C azeby porownac. Na wyglad ten samochod podoba mi sie mniej anizeli ostatnia 3-ka, lecz ze zdjec trudno jest wyrobic sobie opinie o wlasciwosciach jezdnych. A pro pos jednego modelu w roznych rozmiarach, zgadzam sie, lecz ten sam trend zaczyna sie tez pojawiac u konkurencji. Nowa 3-ka to taka zmniejszona 5-ka. Dla tych co kupuja mniejsze modele, utozsamienie sie z wiekszym bratem zapewne nie szkodzi. @Mercedes - idz nakarmic kury albo co tam inne chodujesz Brachu Link Zgłoś
GoĹÄ: 159TI Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 27.10.11, 14:11 Jakie to uczucie sprzedac 5-cio letnie Audi A4 , dolozyc 60.000 i kupic nowe identyczne? Link Zgłoś
GoĹÄ: kolo Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.skanska.pl 27.10.11, 14:15 "ignatz" heheheh niestety w idealnym świecie nie zyjemy i poki co i twoje i moje marzenia sie nie ziszczą.... choc przyznam ,ze nie zalezy mi na zaprzestaniu produkcji tych badziewi, ale na tym aby wkońcu te samochody sasługiwały na swoja cene, bo porywające to one nigdy nie były i pewnie nie bedą...... Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.alcatel.de 27.10.11, 14:18 No cóż - nie odróżniam od poprzedniego. Zero różnic. Link Zgłoś
GoĹÄ: alejaja Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 14:22 chciałbym zarabiać w swoim fachu tyle co Niemiec (nie 4K PLN a 4K EUR) i sobie móc pozwolić na to brzydactwo Link Zgłoś
kosmiczny_swir Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 14:26 If it works don't fix it. Audi i tak wygladaja zdecydowanie lepiej niz przekombinowana azjatycka konkurencja. Chociaz, jedno azjatyckie auto mi sie niesamowicie podoba - Nissan GT-R. Link Zgłoś
GoĹÄ: najmadrzejszy Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.150.187.3.csa-net.pl 27.10.11, 14:36 do nowego bmw 3 nie ma sztycha.Choc jest dość ładne ale to mał bmw odskoczyło iwizualnie itechnicznie i jakościowo . Link Zgłoś
GoĹÄ: bgre522 Re: Nowe szaty Audi A4 IP: 199.67.203.* 27.10.11, 14:37 Najładniejszy profil w klasie... Link Zgłoś
GoĹÄ: enzo Re: Nowe szaty Audi A4 IP: *.scansafe.net 27.10.11, 14:40 Miało okazje jeździć A4 i porównać go z 3ką (320d). Wygląd to rzecz gustu, mi osobiście bardziej odpowiada audi. Miałem obecne A4 1.8T (2008) teraz mam allroad 2.0T. Jakość i wykończenie jest bezwzględnie lepsza niż w bmw, które poza wszystkim jest wyjątkowo małe. Fakt ,że bmw fajnie się prowadzi ale tylko w porównaniu z napędzanym na przód audi, quattro jeździ w innej, lepszej, lidze. To jest samochód który trzeba zobaczyć na żywo (szczególnie środek!) i troche pojeździć, dopiero potem komentować i wydawać opinie. Pozdrawiam Link Zgłoś
marrcel Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 14:46 ładny klasyczny kształt, po co zmieniać... wystarczy dopracować detale; mi się podoba... @kosmiczny_swir co do "azjatyckich" aut, po pierwsze bym nie generalizował, po drugie nie dawno prezentowana Mazda Takeri wygląda rewelacyjnie i nie jest ani trochę przekombinowana... no i porównując z tym Audi, wspomniana Mazda wygląda bardziej prestiżowo i elegancko; kwestia wnętrza się z wersji na wersję zmienia... więc jest szansa, że i w tym zakresie będzie mogła konkurować Link Zgłoś
milosniktrojki Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 15:00 Widzę, że na forum pełno trolli gimnazjalnych, którzy kombinują jakby tu się pochwalić polską myślą motoryzacyjną. No cóż jedyne co wam pozostanie to przykleić sobie plastikowy spojler do 20 letnich golfów. Na nic innego was nie będzie tutaj stać zazdrośnicy. Link Zgłoś
fiaccik Re: Nowe szaty Audi A4 27.10.11, 15:06 Znajdź dwie różnice: img39.imageshack.us/img39/4972/unledgq.jpg Z każdą kolejną wersją to auto wygląda jakby było coraz bardziej znudzone pomysłami swoich projektantów. Link Zgłoś