sselrats Re: Najlepsze nadwozie 2011 08.11.11, 21:01 Szkoda, ze Syreki juz nie robia. Napewno by wygrala. Link Zgłoś
bimota Najlepsze nadwozie 2011 08.11.11, 21:02 Chetnie bym sie dowiedzial coz to jest "efektywność samego procesu montażu." (chodzi o to, z eauto udao sie zmontowac?) oraz jakiez to przemyslenia mieli konstruktorzy przy montarzu owej wyjatkowej stali... Link Zgłoś
gostek_gostek Re: Najlepsze nadwozie 2011 08.11.11, 21:27 Filmik pokazuje kogo tak naprawdę VW boi się. Opel, PSA itp to konkurenci lokalni. Hyundai to najpoważniejszy konkurent globalny. Ty, oktavka, może Nexia się gieła za bardzo. tam w istocie sztywność nadwozia była kiepska. Ale obecnie koreańczycy nie ustępują jeśli chodzi o ten parametr europejczykom a jest nawet często lepiej. Link Zgłoś
Gość: Mechanik Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.kielce.vectranet.pl 08.11.11, 21:47 HYUNDAI!!!! Zawsze skośne oczka w mojej Lantrze przyciągały spojrzenia od zawsze śliczne autka Kocham kopnięte H. A wieśniaki właśnie na waszych zajebanych passatach sie dorobiłem Hyundaia Przyjeżdżacie tym szrotem do mojego warsztatu z prośbą bym wymienił wam pompowtryski i dłubał przy tym jebanym silniku 2.0tdi. Ludzie VW sie skonczył w 2000 roku. teraz nastaje era Hyundaia! Ściska was że wasz passat kosztuje 20000 i więcej a ja płace 12 za Hyundaia i nie dokładam grosza. Ale co lepiej pokazać sie tdi pod dyskoteką hehe też miałem takie podejśćie dzisiaj pluje na VW Link Zgłoś
Gość: asdfasdf Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 21:55 powiem tak, pod względem stylistycznym - naprawdę ładnie i nowocześnie, spójnie i stylowo :) w środku, jeszcze trochę za plastikowo jak na tą cene i klase, ale jest naprawde dobrze! jakiś mocniejszy diesel jeszcze do oferty i benzyna w okolicach 150km i będzie wysmienicie! Link Zgłoś
Gość: huidaj Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 22:11 Super ten huidaj - a szczegolnie silniki ... przyspieszenia rzędu 10-12 sek. - rakieta ! No i ta marka - woże sie huidajem to brzmi dumnie. Link Zgłoś
Gość: MIKS Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.11.11, 22:25 Hujdaj to zawsze h...daj. PO roku -40% wartości, po 3 latach -60%. Brać, wybierać... okazja życia... kompilacja accorda, avensisa, insigni, mikrofalówki oraz telewizora plazmowego samsung czeka na państwa! Link Zgłoś
grzes07 Re: Najlepsze nadwozie 2011 08.11.11, 22:48 huidaj, MIKS moze lepiej dzieci bedzie jak juz pojdziecie spac bo jutra wasz czeka ciezki dzien w szkolnej lawie a tak na powaznie malolaty..zacytuję Garfielda Kiedy myślę, że to już dno, ktoś zawsze rzuca mi łopatę. Link Zgłoś
Gość: Moka Boo Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.11.11, 01:33 Hyundai zatrudnil designerow z BMW i Audi i od razu widac efekty... Link Zgłoś
Gość: bimer Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.members.linode.com 09.11.11, 03:41 a ja czekam na swoja E92 335i. pozdrowienia! Link Zgłoś
1mississauga Re: Najlepsze nadwozie 2011 09.11.11, 05:37 Jednak Martin Winterkorn byl zaskoczony tym autem ,troche nerwowy.Ciekawie wyglada sytuacja jak mr .Martin przechodzac przed frontem auta ,dotyka pokrywy silnika zewneczna strona dloni,co swiadczy o jego respekcie do Hundiego.Dla nie wtajemniczonych, jesli masz ochote sprawdzic przewody pod napieciem ,rob to zewneczna czescia dloni a unikniesz porazenia pradem (skurcz dloni).W tym przypadku mr.Martin zachowal zimna krew ,i zasugerowal ze te niby Hundaje ,moga w najbliszym czasie porazic (nie chodzi o wysokie napiecie) niemieckie i japonskie firmy samochodowe.. Link Zgłoś
Gość: 5 Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.11, 08:16 Przestan wypisywac bzdury. Winterkorn po prostu sobie z nich zakpil. Po tym zarcie, jakichs dwoch gosci z BMW podeszlo do kirownictwa VW i pogratulowali im poczucia humoru. Konkurencja kilka razy w starych reklamach pokazywala Niemcow z linijkami, ktorzy cos w powietrzu mierzyli, podpatrywali i zloscili sie, ze tak nie potrafia. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.40.254.67.threembb.co.uk 09.11.11, 06:43 Tyle zalaman, fal zakretow i krzywizn Jak to wyklepsc i poszpachlowac? Oto jest pytanie... Link Zgłoś
Gość: radas Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.11, 06:46 skoda jest najgorsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: ASP Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 06:49 Nadwozie Hyundaia i40 jest szkaradne, coś jak ulepszona wersja SsangYonga. Nagród sporo a kogo pytam ten z obrzydzeniem komentuje wygląd tego auta. Nic dziwnego że po rozpoczęciu sprzedaży w europie szału nie ma. Do tego cena i40 wyższa niemal w przypadku każdej wersji od liderów segmentu - Mondeo i Passata też jest chybiona. Będzie klęska. Link Zgłoś
Gość: jan Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.182.6.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 07:47 brawo - dobra robota. Hyundai zdecydowanie na plus. Link Zgłoś
Gość: Turbo Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: 212.33.66.* 09.11.11, 07:57 @MIKS To ja poproszę poszukaj mi 3 letnie i30 za -60% ceny, kupiopne w kraju , nawet od 2 właściciela. Podaj tu nam link na forum - czekamy. Powodzenia :) Link Zgłoś
1mississauga Re: Najlepsze nadwozie 2011 09.11.11, 08:08 @ASP .Powiedz prawde czy widziales hundiego i40(sonata ) na zywo .Zapewne nie.Wiec nie pisz bzdur.Nie jestem fanem koreanskich aut ,zawsze kupowalem auta japonskie.Trzeba byc obiektywnym, te auto robi wrazenie szczegolnie sedan.Napewno jak zobaczysz na zywo zmienisz zdanie .A wspomniany przez Ciebie VW Passat przy tym aucie wyglada jak archaiczny pojazd. Link Zgłoś
1mississauga Re: Najlepsze nadwozie 2011 09.11.11, 08:27 @5 ;napewno jezdzisz starym Golf,m Link Zgłoś
Gość: Jon Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 10:10 Jak mogło wygrać auto, które na pierwszy rzut oka przypomina Hondę Accord kombi produkowaną od kilku lat. Ten konkurs to ściema !!! Link Zgłoś
animruczek Najlepsze nadwozie wszechczasów ma Audi A8! 09.11.11, 10:36 chłopaki, ogarnijcie się! Nie ma innych samochodów poza Audi ^^ nie słyszałem, żeby ta marka zawiodła kogokolwiek, tylko trzeba wiedzieć skąd i jak kupować, bo nie ma co ukrywać tania nie jest! fanatyków luksusowych aut odsyłam na prestig-e.pl - spełniają moto fantazje, mozna brac na kredyt i na miejscu ubezpieczyć cacko ;) takich salonów jest w Polsce więce, ale Prestige w Gsyni jest najstarszy. No i stawiają na najlepsze - Audi, BMW, Porsche ;) Link Zgłoś
marrcel Re: Najlepsze nadwozie 2011 09.11.11, 11:44 Z tej krótkiej listy o wiele lepiej wygląda Mazda i BMW. Patrząc na Mercedesa nie dziwię się, że przegrał, ale dziwię się, że i tak zajął tak wysoką pozycję. Audi też nie wygląda za dobrze. Najciekawsze jest to, że zmieszały się segmenty, bo BMW i Mercedes to miała być inna klasa... Wiem, że nie tylko o estetykę chodzi, ale też o elementy konstrukcji i bezpieczeństwa. Więc należy się szacunek Hundayowi, który wykonał taką pracę w ciągu ostatnich lat, aby zdobyć zasłużoną reputację. Jednak w mojej ocenie to auto jest nudne jak Avensis. Za to ciekawsze są Accord i Insygnia, o których tu nie wspomniano... Niczego sobie też Mazda 6. Link Zgłoś
Gość: 5 Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.11, 11:59 marrcel napisał: > Wiem, że nie tylko o estetykę chodzi, ale też o elementy konstrukcji i bezpiecz > eństwa. Od oceny bezpieczenstwa i poprawnosci konstrukcji sa eksperci i specialne testy. Subiektywne oceny co piekne, a co nie pozostawmy 'artystom'. Wczoraj opublikowano rzeczywiscie wiarygodny ranking bezpieczenstwa konstrukcji aut przeprowadzony wrecz przez naukowcow (Top Safety Picks 2011) www.iihs.org/ratings/ Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 12:20 ... design już mniej koślawy, .. ale logo nadal ... podkupią sobie jeszcze designera dla Hultaja (bo dla KIA juz mają) i ... sky is the limit.... Link Zgłoś
Gość: ddda Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.tktelekom.pl 09.11.11, 15:06 Najlepsze nadwozie.... hmm chodzi o to które nadwozie najszybciej zgnije i własciciel bedzie musiał kupic nowe auto ? ? ;) Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Najlepsze nadwozie 2011 IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 18:08 może to i tanie ale wiedzcie na cennik i zobaczycie że do wyboru jest tylko jeden kolor za 0zł reszta wymaga dopłaty 2000zł fajny dowcip. Link Zgłoś