Dodaj do ulubionych

Najnowszy czolg Cadillac'a

IP: 172.18.118.* 06.03.02, 20:02
www.caranddriver.com/xp/Caranddriver/roadtests/2002/march/200203_roadtest
_caddy_escaladeext.xml
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcel Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: *.med.umich.edu 06.03.02, 20:19
      Podsumowuje to cos sam autor: "Only in America could something like the
      Cadillac EXT be built." I szczerze mowiac trudno zorientowac sie czy to duma
      czy kpina. Jednego mozna jednak byc pewnym: Kapelusz sie w srodku zmiesci. I to
      nawet taki z meksykanskim rondem!
      Podoba mi sie tez propozycja zastosowania go do sprzatania po katastrofie
      kolejowej ;-)
      • Gość: Marek Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: 172.18.118.* 06.03.02, 20:32
        Mnie tez najbardziej rozbawilo to zastosowanie. Piekny jest tez opis tego jak
        konie probowali przewozic :).

Swoja droga to chcialbym taki samochod miec w Polsce - ludzie by z drogi
        ustepowali przed tym czolgiem... A i przy parkowaniu nie byloby problemow - z
        tym momentem obrotowym mozna przepchnac kilkanascie samochodow postawionych na
        biegu i z zaciagnietym hamulcem recznym...
        • Gość: Marcel Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: *.med.umich.edu 06.03.02, 20:47
          > Swoja droga to chcialbym taki samochod miec w Polsce

Mogloby sie jednak okazac, ze autko wpadloby w oko jakiemus dresowi, ktory sie za
          duzo Walkera - Texas Rangera naogladal i klopoty murowane. Lepiej juz skode
          kupic, nitro dolozyc i nie draznic.
    • Gość: Icefall Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 21:16
      Sam ten text jest RE-WE-LA-CYJ-NY..... Ostatni raz się tak smiałem oglądając "Talking to Americans"
      w "This hour has 22 minutes" ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka