Gość: Marek IP: 172.18.118.* 06.03.02, 20:02 www.caranddriver.com/xp/Caranddriver/roadtests/2002/march/200203_roadtest _caddy_escaladeext.xml Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marcel Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: *.med.umich.edu 06.03.02, 20:19 Podsumowuje to cos sam autor: "Only in America could something like the Cadillac EXT be built." I szczerze mowiac trudno zorientowac sie czy to duma czy kpina. Jednego mozna jednak byc pewnym: Kapelusz sie w srodku zmiesci. I to nawet taki z meksykanskim rondem! Podoba mi sie tez propozycja zastosowania go do sprzatania po katastrofie kolejowej ;-) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: 172.18.118.* 06.03.02, 20:32 Mnie tez najbardziej rozbawilo to zastosowanie. Piekny jest tez opis tego jak konie probowali przewozic :). Swoja droga to chcialbym taki samochod miec w Polsce - ludzie by z drogi ustepowali przed tym czolgiem... A i przy parkowaniu nie byloby problemow - z tym momentem obrotowym mozna przepchnac kilkanascie samochodow postawionych na biegu i z zaciagnietym hamulcem recznym... Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: *.med.umich.edu 06.03.02, 20:47 > Swoja droga to chcialbym taki samochod miec w Polsce Mogloby sie jednak okazac, ze autko wpadloby w oko jakiemus dresowi, ktory sie za duzo Walkera - Texas Rangera naogladal i klopoty murowane. Lepiej juz skode kupic, nitro dolozyc i nie draznic. Link Zgłoś
Gość: Icefall Re: Najnowszy czolg Cadillac'a IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 21:16 Sam ten text jest RE-WE-LA-CYJ-NY..... Ostatni raz się tak smiałem oglądając "Talking to Americans" w "This hour has 22 minutes" ;-))) Link Zgłoś