Dodaj do ulubionych

Rekordowy rok Skody

IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 17:54
Zasłużony wynik, porządne i nowoczesne auta za rozsądne pieniądze. Mi osobiście bardzo podoba się Yeti, świetne auto rodzinne z dobrym napędem 4x4.
Obserwuj wątek
    • Gość: addam44 Re: Rekordowy rok Skody IP: *.play-internet.pl 06.04.12, 18:19
      Przyklad jak auto przecietne stylistycznie,jakosciowo,cenowo,gwarancyjnie moze sie swietnie sprzedawac.
    • Gość: fakej Re: Rekordowy rok Skody IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 22:54
      Że też ludzie płacą za to żeby robić sobie i swojej rodzinie siarę (jeździć skodą).
    • Gość: prastary murzyn Re: Rekordowy rok Skody IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 06.04.12, 23:08
      chamstwo wpie... tez rekordowe ilosci mc.donalda - i co z tego ?
    • Gość: mmm Re: Rekordowy rok Skody IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.12, 23:09
      addam44 bo większość ludzi jest przeciętna, to dla nich to auto, złoty środek :)
    • Gość: taka prawda Re: Rekordowy rok Skody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 23:49
      addam44: Nieprzeciętne auta kosztują koło 1 mln zł, każdy inny pojazd jest przeciętny chociaż nabywcy myślą inaczej.
    • Gość: co nie Re: Rekordowy rok Skody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 23:50
      fakej: Nie ma gorszej siary niż kupić używany samochód.
    • Gość: Pluto Re: Rekordowy rok Skody IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 01:27
      Siarą to jest takie kretyńskie gadanie, że się jeździ tym albo owym albo kupuje nowe albo używane.

Tyle osób ostatnio zachwala Hyundaia i Kia, Skoda uderza w podobnego klienta, ale uważam, że oferuje jeszcze coś więcej... i ja zdecydowanie wolę Skodę.
    • Gość: Zygmunt Re: Rekordowy rok Skody IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 10:49
      Polska prowincja też ma w tym sukcesie swój udział. Jestem dumny ze swojej Fabii. Mój sąsiad ma też Fabię, a zięć Oktawię. Za rok moją 8 letnią Skodzinę zamienię na nową. Brawo Czesi nasi bracia.
    • Gość: Edek Re: Rekordowy rok Skody IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 10:54
      Nie ma to jak Skoda ale VW też lubie. Nie uznaje jakiś koreańskich wynalazków albo tych francuskich co podobno się psują. Wiem co mam.
    • Gość: @Edek Re: Rekordowy rok Skody IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 13:30
      No wlasnie... podobno. Ja z kolei mam francuza i tez jestem zadowolony;) Ale dziwi mnie to, ze to pierwszy temat chwalacy w komentazach Skody?? Czyzby przez Swieta zmienily sie poglady czy po prostu ludzie oplacani przez dealerow maja wolne?
    • Gość: Pluto Re: Rekordowy rok Skody IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 15:20
      Święta czynią cuda... trolle internetowe zostały odgonione przez rodziców od komputera i sprzątają swoje pokoje ;)
    • samiec_alfa_romeo Re: Rekordowy rok Skody 07.04.12, 15:59
      Też jestem zaskoczony poziomem komentarzy. Patrzę - art o Skodzie i tylko dwadzieścia-parę komentarzy o co biega? Chciałem się trochę odmóżdżyć komentarzami o liściu kapusty i kurze trafionej strzałą a tu zawód.

Co do artu - żadne zaskoczenie. Skoda co roku notuje wzrosty, szefostwo firmy wie jakie samochody chcą kupować ludzie.
    • Gość: pr Re: Rekordowy rok Skody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 21:19
      @up

Wiara na wyjazdach na wsi, świętuje, internetu ni mo, to i wpisów ni mo.

A co do artu - obstawiamy, kiedy skodzinie pęknie milion aut rocznie? 2015?
    • samiec_alfa_romeo Re: Rekordowy rok Skody 07.04.12, 21:30
      2014 lub 2015 zależy kiedy rozrusza się sprzedaż w Indiach.
    • Gość: m Re: Rekordowy rok Skody IP: *.centertel.pl 08.04.12, 09:19
      Trochę dziwnie bym się czuł jeżdżąc z ptaszkiem na masce ;-)
    • Gość: Miki Re: Rekordowy rok Skody IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 07:22
      Volkswagen już zapowiedział ofensywę modelową Skody (nowe auta na bazie konceptów Mission L i Vision D) no i oczywiście nowa Skoda Citigo, co łącznie ma zapewnić Skodzie już w 2014 roku sprzedaż na poziomie 1,5 mln sztuk rocznie. Mało marek na świecie rozwija się tak dynamicznie.
    • Gość: adi Re: Rekordowy rok Skody IP: *.raciborz.vectranet.pl 10.04.12, 19:33
      Miki to że Skoda rozwija sie dynamicznie nie ulega wątpliwości, napewno dopną zaplanowane 1,5 mln sztuk, szkoda tylko że FSO nie poszło w podobnym kierunku co Skoda tylko skierowali sie na wschód i juz ich nie ma, a co do Skody to cała grupa VAG zamierza zwiekszyć mocno sprzedaż i jak na razie wychodzi im to całkiem nieźle, Audi pnie sie w górę Skoda również a VW przekroczyło już 5,5 mln sprzedanych modeli, za dwa trzy lata grupa VAG przekroczy 10mln sprzedanych samochodów
    • Gość: Ass Re: Rekordowy rok Skody IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 07:32
      @adi:

Volkswagen od początku sam chciał kupić Skodę a na FSO nawet nie spojrzał, Skoda była od poczatku swego istnienia znaną i cenioną w europie marką, miała swoje własne doskonałe konstrukcje i rozwiązania, miała dział sportu, i nawet komuniści nie zatracili ducha inżynierskiego w Skodzie, a FSO to była montownia włoskich złomów. VW nie kupował jak leci tylko z rozwagą brał co najlepsze
    • Gość: 5 Rekordowy rok Skody IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.12, 23:05
      Volkswagen oficialnie przyznal, ze zla jakosc lancuchow rozrzadu mogla byc przyczyna awarii silnikow 1.4 TSI. Poddostawcy czesci dla VW wykorzystywali do produkcji lancuchow wyeksploatowanych maszyn, przyczyne usunieto. Volkswagen podaje, ze zanotowane przypadki awarii mieszcza sie w "niskiej trzycyfrowej liczbie".

auto-presse.de/autonews.php?newsid=126795

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka