tomek_22081972
29.11.12, 22:29
witam,
zastanawiam się nad zakupem, czy ktoś może mi podpowiedzieć coś o tym modelu, auto swieżo sprowadzone, znam ludzi którzy je sprowadzili, kupowałem juz u nich 2 auta przez 4 lata, nigdy mnie nie wrobili w gniota, zawsze widzę auto na zdjęciach przed sprowadzeniem, wiem co było robione, przebiegi zawsze miałem potwierdzane w miarę mozłiwości, auto ma car pass belgijski z potwierdzonym przebiegiem do 2010 roku do października, byłem w serwisie Audi, koleś wrzucił Vin na bęben i dostałem całą historię serwisową auta, przebieg potwierdzony, rzeczywiście ma 79960 tys, ktoś jeździł średnio 7-10 tys rocznie, ostatnia wizyta w serwisie marzec 2012, wymieniane wszystko na bieżąco, rozrząd jak widzę jeszcze nie, cena 24 tys, środek zadbany (jest jeszcze przed czyszczeniem/praniem dywaników i bagażnika, skóra jasna szara i niewygnieciona, z tyłu prawie jak nowa) co do rzeczy technicznych to jeszcze pojedzie na kanał do znajomych do sprawdzenia, generalnie chodzi mi o komfort jazdy i spalanie i wszystkie inne cenne informacje dotyczące skrzyni automatycznej, zawieszenie znam, miałem A6 ale 1,9Tdi 110KM, teraz mam Saaba 1,9 TiD 120KM z 2006 z przebiegiem 180 tys, zastanawiam sie poważnie nad sprzedażą i wpadło mi to Audi, głównie zależało mi na automacie i niskim przebiegu co rzadko idzie w parze, no i będzie tańsze więc nie muszę nic dokładać, nie wiem tylko jak wyjde na spalaniu, Saab pali mi 5,4-5,6 trasa do 140 km/h i ok 6,6-6,9 miasto, więc bardzo oszczędnie, proszę o pomocne i szczere opinie. Dzięki