bywalec.hoteli 07.04.21, 15:47 pliki cookies, pliki tymczasowe, hasła i inne. Może zadziała logowanie. Jak nie to zróbcie to jeszcze raz czyszczenie i spróbujcie zarejestrować nowy nick. Ewentualnie z innej przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gzesiolek Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 15:59 Chyba Tobie najbardziej przeszkadza ich ban... Chyba bardziej niż im samym... Teraz e-grażyny jak będą chciały ukarać Cię to będą banować nas a nie Ciebie :P Lepszy skutek :P Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 16:02 Waga i Engine dobre chłopaki byli... A Bywalec wie, kto zawinił i wije się jak piskorz... Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 16:10 Liczę, że wrócą... szkoda by było... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 16:03 Żal mi obu starych ludzi, zbanowany powinien być kolpik o stu nickach i misiak o stu nickach ale nie ci dwaj poczciwi emeryci. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 16:10 gzesiolek napisał: > Chyba Tobie najbardziej przeszkadza ich ban... Chyba bardziej niż im samym... > Teraz e-grażyny jak będą chciały ukarać Cię to będą banować nas a nie Ciebie :P > Lepszy skutek :P Bywalec jest taki pocieszny🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 18:50 Cieć w realu, cieć na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 19:42 W sensie gospodarz domu? Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 07.04.21, 19:54 Można tak to określić, jeśli domem nazwać firmowy magazyn :p Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 08.04.21, 08:16 trypel napisał: > W sensie gospodarz domu? > Nad wszystkim czuwa gospodarz domu, Nie da on krzywdy zrobić nikomu, Zawsze pomoże, o każdej porze, O mój Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 08.04.21, 08:25 Nie przeciagnąles O Powinno być Ooooooooo moj boże Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 08.04.21, 08:32 Fakt, ale ze mnie marny śpiewak, to staram się nie przeciągać Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:37 Odblokowali. I tym samym bardzo mnie umocnili w moich pogladach...oraz dali czas na spojrzenie na to wszytko z perspektywy. I K ani mi do glowy nie przyszlo zeby sie jakos tam starac wcisnac tu fortelem... Napisali 20:10 wiec odczytalem to jako 20 dni i 18 godzin wiec dzis probuje i dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:43 Engine dobrze że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:44 Wreszcie To czekamy jeszcze na wagę I już będzie fajnie Powiedz ze się stęskniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:48 Waga wracaj kurwa natychmiast! Wiem ze to czytasz Dziadu.. Tęsknimy... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 18:09 Skora nalegasz to mowie ze sie stesknilem. A jak mowie to mowie :) Ilez to ja moglem w domu zrobic zamist tu klepac to tylko zona wie... Najpiertw sie dziwila co sie stalo czy korony nie mam a potem jej powiedzilame ze mnie zbanowali i musialem wytlumaczyc ze wkur glupie baby.... Ale miala radochy i stwierdzila ze teraz wie na pewno ze jest jedyna kobieta ktora ze mna wytrzyluje i nawet wie dlaczego - bo ja "trzymam krotko " ... Ale serce jej mieklo i nawet proponowala zebym sobie zalozym konto na jej komputerze i sprobwal ... Ale ja twardy chlop i nie to nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:44 Ufff! Nie powiem za dużo ale żem coś tam działał w twojej i wagi sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:55 To bana dostałeś? Za co? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 17:56 A za co właściwie cię zablokowali? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 18:02 A no właśnie, bo Ty raczej za duże nie kurwowałes Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 18:12 Nie mam pojecia za co - pewnie za to ze polazlem na egrazyne i im od durnych walnietych bab nawymyslalem... Napisali zeby sie skontaktowac z adminem to wyjasni ale doszwedlem do wniosku ze przed babami tlumaczyl sie nie bede.... Poczekma 21 dni i sprubuje... Tak ze do dzis nie wiem. Co ciekawe ze nik mnie absolutnie nie ostrzegal.... Wyperdzielili z nienacka i nie wiadomo dlaczego i juz. durne babskie rzady..... Dac k babom wladze.... Ojh muszs konczyc bo sie znow wkur..... Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 18:15 Czyli administracja jest na poziomie tępych podpasek. Ciebie wywalili nie wiadomo za co, wagę przynajmniej za parę przekleństw, ale też znienacka i bez sensu, bo przecież nie on jeden kurwił. A futrzasty troll - nietykalny i nie wiedzą bidule, co z nim zrobić. Normalnie jak polska policja - na prawdziwych piratów bezsilni, na niewinnych co trochę przekroczyli albo i nie, się uwzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 18:18 Wszytko chyba przez bywalca - jakbym nie wlozyl palca babom miedzy nogi to by na mnie na napuscily babskiego Kapo Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 19:17 dlaczego przez bywalca? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:12 bywalec.hoteli napisał: > dlaczego przez bywalca? Haha! A nie mówiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:25 Spadaj, tej! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:16 Straszne Teraz juz wiesz, komu sie nalezy narazac Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 20:56 Engin, a będziesz nadal się udzielał na egrażynie? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 01:14 No co ty.... One sa glupsze niz myslalem. Kiedys to kobieta byl przydatna do KKK a teraz juz do ani jednego K z tej niemieckiej listy jedynie moze do kkk (kar, kasa, kurestwo) Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 00:33 No jak, jestes przeciez moja spluwaczka, zapomniales? Wracaj do nas, chlopcze do bicia! A nie sie zalisz kumplom jak ta pizda rozmazana, tchorzofretko :D Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 10:17 Mam tam wjechac na ekretynke i cie pojechac po rajtach przy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:10 A coz to, dziadek engine sie sam nie umie obronic? Ojoj, komus widze zmiekla pomarszczona fujarka... jaki smuteczek :( Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:42 Sie pytam larwo czy ci pojechac po rajtach na ekretynce Bo widze ze cos ci sie we lbie popoerdolilo i trzeba cie podregulowac Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:45 Prosze sie nie wpychac miedzy wodke a zakaske. To engine jest moim chlopcem do bicia, nie ty. Jak chcesz nim zostac, to ladnie popros :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 12:08 Dalem ci szanse Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:47 Bo widze ze cos ci sie we lbie popoerdolilo i trzeba cie podregulowac --- Podregulowwć to se możesz wibrator zanim se go w dupe wsadzisz... Nawet twój nick jest projekcją podswiadomości małakutasinko.... Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 12:09 Ciebie przez lotosc nke bede jechal , postekaj se cos tam jeszcze na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 12:11 Z ciekawosci te przebojowe coreczki z kotem juz czy jeszcze przed Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 12:36 No i widzicie panowie? Nie warto tolerowac w swoim otoczeniu chamskich mizoginow i przymykac oka na ich zezwierzecenie, bo sie potem czuja na tyle pewnie, ze wam beda corki obrazac... Tak do przemyslenia dla tych normalnych uzytkownikow forum. Kazdego z was urodzila kobieta, pamietajcie. Ja stad juz zmykam, ale przyslijcie mi na emame engina, bo to naprawde zabawny kmiotek i lubie jak sie u nas miota :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 20:18 Waga juz nie wroci. Warszawski charakter nie pozwala mi jeszcze raz wejsc do knajpy z ktorej mnie dwa razy wyrzucili. Za drugim razem bez ostrzezenia, na kopach. Nie bedzie pisowska szmata mowila mi co ona uwaza za dopuszczalne. A nawet fajnie bylo. Gumowych drzew, szerokich drog, zawsze pelnego baku i bagaznika zyczy waga170. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 20:41 Daj spokój, jesteś tu dla siebie i dla nas. Jebać resztę i ciecia/szatniarza tej knajpy Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:11 Beksa. Poza tym właśnie wlazłeś. No i to knajpa w której nie ma ostatnio e-grażyn i furzastej pizdy, tak więc poziom dyskusji o dupie Maryni poszedł drastycznie w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:18 No dobra, wracam:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:34 No dobra, wracam:)))))))))) --- Grażyny Cię wyruchały? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 00:52 chyba grazynowie+e witaj Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:15 Wlasnie wrociles Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:24 ech, daj się wyściskać stary grubasku :D Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 14.04.21, 21:44 No i teraz mają obaj opinię bohaterów, co to wrócili z esbeckiego więzienia :) Nasi dysydenci represjonowani za poglądy i słownictwo przez wrogi mężczynom organ egrażyn. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 00:54 sam tu przytaszczylesz to cos, wie siedz cicho i wstekaj w kacie. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 21:47 Już Ci to chyba pisałem, ale napiszę jeszcze raz. Po ch... narzekasz a i tak ciągle na te eGrazyny łazisz i ciągle o nich piszesz? Mi wystarczyła próbka tych kilku co tu się pojawiło, o Ego i samomniemaniu o wartości 100 klemensow, a do tego atakujących personalnie każdego kto ośmielił mieć inne zdanie. Musiałbym mieć z głową jeszcze bardziej nie tak niż mam, żeby ciągle tam włazić i ciągle się nimi przejmować... i jeszcze się żalić tutaj... Daj już spokój bywalec bo to takie nieco chore jest... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 22:41 Ale kto narzeka na egrażyny? Ja nie narzekam. Śmieję się z męczeństwa naszych staruszków. Akurat te co przylazły tutaj to przylazły nieproszone i to te głupsze przylazły. Ale rozumiem co masz na myśli. Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 22:56 A wiesz ze te kurejwy na swoim forum nikogo nie banuja? Usuwaja najwyzej jeden wpis, Wiadomosc zostala usunieta ze wzgledu na naruszenie regulaminu i to wszystko. Wlazly kurejwy tu, caly watek wypierdolily na osla lawke a paru uczestnikow zbanowaly. Co ciekawe, to wyrok byl taki ze pojdziecie siedziec, a kiedy wyjdziecie to dowiecie sie w dniu wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 15.04.21, 23:03 Banują oj banują. Już nieraz byłem zbanowany. Oczywiście tak jak Wy za poglądy i słowa czyli za niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 01:20 Noi ale takich z macicami to nie banuja - chyba ze ktos oficjalnie mowi ze sie nie bedzie szczepic albo ze ktoras nie popiera maseczek z piorunem. A ciebie zbanowaly bo sie z nimi nie zgadzales i jestes bez macicy... Dopuki babay byly trzmane krotko to byl porzadek na tym swiecie - widomo bylo kto nisil portki i siedzial za kierownica Teraz swiat sie wali bo baby sie do rzadzenie dorwaly.. a my musimy sobie prac, zarcie robic, gary zmywac itp. A te nawet dzieci juz rodzc nie chca - na chuja tak baba? Pomoc domowa tansza Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 11:50 widzę, że przez te 3 tygodnie tylko zebrałeś szowinistyczne siły :D Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 17:02 Teraz swiat sie wali bo baby sie do rzadzenie dorwaly.. a my musimy sobie prac, zarcie robic, gary zmywac itp. A te nawet dzieci juz rodzc nie chca - na chuja tak baba? Pomoc domowa tansza --- Moim córkom zawsze wpajałem, żeby unikały facecików z miniaturowymi fiutkami. Bo tacy boją się konfrontacji, nie tylko w łóżku - ale w pracy i w życiu - z połową ludzkości... Piszesz niby żartem engine ale jesteś żałosny. Jeep Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 17:48 Zalosny jestem? Moze i tak.... No przesadzam i troche pol serio oczywiscie Wiem ze to wynika z tego ze masz corki a ja nie... Nikt nie mowi ze nie ma madrych kobiet i ze w pracy nie moga byc efektywne i robic lepsza robote niz mezczyzni - ale glownie w dziedzinach do ktorych zostaly stwoarzone czy tez maj wieksze predyspozycje... np dlatego ze one preferuja uczucia i relacje w przeciwienstwie do nas ktorzy uczucia zostawija w domu i preferuja uklady. A przeciez nie da sie ukryc ze kobiety sa stworzone i fizycznie i psychicznie inaczej niz mezczyzni..... Ja np wole lekarke od lekarza bo lekarz to jak mechanik - on tam uczyc nie ma - i nie potrzebuje - bada cie i mysli o tym jak sobie Porsche kupic... Kobiety - tez generalnie oczywiscie - bo tez nie wszytkie podchodza do ludzi po ludzku. Ale obecne poplulacji odwalilo na dobre... Na sile wszedzie mam byc po rowno....i do tego tak samo... a przeciez nie jest i nigdy nie bedzie wiec po co na sile naciagac? Konczy sie na tym ze kobiety bora sie zolnierki i do polityki a mezczyzni zeby bylo rozno wychowuja dzieci i piora i sprztaja w domach.... I jedni i drudzy zajmuja sie tym czym nie powininni.... Dzieci woec przestaly sie oplacac, aborcje sa srodkiem anykoncepcyjnym, nie mozna ranic uczuc zboczencow wiec daje sie im inne rpawa kosdztem normalnej grupy... I dochdzimy pwoli do absurdow typu gender gdzie np mezczyzna moze rano wstac i powiedziec ze dzis jestem kobieta i potrzebuje dowartosciweania wiec mam prawo isc i boksowac sie na ringu z biologiczna kobieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 18:25 Ale ty pierdolisz, engine. Nie wiem tylko, czy to wiek, czy jesteś z natury taki głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 21:25 No to trafnie go określono na emamie: "Wąsaty Wujek z Teksasu" :D Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 23:53 No a tu ani wasaty ani z Teksasu i co ty i te Twoje wallniete w lepetyne egrazyny na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:32 Lepiej być wąsatym wujkiem z Teksasu niż pojebanym 53 letnim Markiem z Rzeszowa o stu nickach często podającym się za kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 13:41 Marek z Rzeszowa, Szymek z Garwolina,. lat 68, megaDrewno, a którego wszyscy drą łacha :d Ujawnić jeszcze trochę twoich danych personalnych, które pogubiłeś w sieci, Szymuś? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 19:35 Jestes Marek Rainer Urząd Marszałkowski Rzeszów, 1968 a nie żaden stavros durniu Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 20:17 jesteś Szymek, lat 68, emerytowany portier w zakładach mleczarskich w Garwolinie, durniu . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 22:28 stavros2002 napisał: > jesteś Szymek, lat 68, emerytowany portier w zakładach mleczarskich w Garwolini > e, durniu . Ale się Marku mylisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 18.04.21, 00:06 Nie upieram się Janusz, wy rodacy z lubelskiego wiecie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 16.04.21, 23:51 Jedno i drugie... Mam jedynie ta przewage nad Toba ze moge miec to wszystko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 09:26 Wagon komuchu twoje mokre sny sie wlasnie spelniaja Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 09:20 Czesc engine nie stresuj sie ci idioci nie widza co sie dzieje to jest kompletny i systemowy demontaz rodziny , lokalnych spolecznosci , wciska sie patusow (socjale)wsrod normalnych ludzi zebys bal sie wyjsc na ulice i poznac z normalnym sasiadem , niszczy sie rowniez przynaleznosc panstwowa poprzez wpuszczanie innych parusow , to jest robienie atomowych bytow kazdy sobie bez oparcia w rodzinie bez przynaleznosci do jakiejkolwiek spolecznosci oparciem bedzie partia , komunizm sie rozpedza , troche sie dziwie ze jeszcze w tej zlewaczonej cali mieszkasz nawet muzg sie wyniosl do austin Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 10:26 kompletny i systemowy demontaz rodziny , lokalnych spolecznosci , wciska sie patusow (socjale)wsrod normalnych ludzi zebys bal sie wyjsc na ulice --- Nieco odwagi Ci życzę mały chujku. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 10:43 O moja odwage sie nie martw stary dziadu Jestes whipped pussy takze wiesz twoje uwagi kolo huja mi lataja Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:05 Nie koło huja tylko koło hujka (trzymając sie twojej ortografii, pizdo) Jakbyś mial chuja to byś tak sie nie bał... Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 11:45 Zjedz sobie troche boronu bo ci testosteron spadl i pizdziejesz i pierdolisz jak stara baba Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Engin i Waga: wyczyśćcie przeglądarkę 17.04.21, 09:10 To jest duzy problem nagle babom wmowiono ze chca konfrontacji tyle ze na konfrontacje na rownych zasadach nie maja szans i jest teraz systemowe niszczenie mezczyzn, (napewno powiesz nie prawda ,w australii w szkole chlopcy musieli przeprosic dziewczynki za to ze sa chlopcami WTF) zeby z takimi wymoczkami mialy jako takie szanse,a nawet jak nie maja to sie robi parytety zeby mialy Implikacje sa takie ze , baba kolo czterdziestki budzi sie z kotem nikomu nie potrzebna jakos ja tam awansowali w korpo bo jest baba na srednio managerskie stanowisko i jest mocno nieszczesliwa, i zatruwa zycie innym bo nie ma nic gorszego niz wlasnie taki pusty tuk usadzony gdzies na stanowisku wylacznie za to ze baba, a mezczyzni nie wiem narazie zupelnie zagubieni a niektorzy nawet to popieraja Odpowiedz Link Zgłoś