schweppes1 26.01.22, 18:36 Półtora roku do odsiadki. Myślicie, że uda mu się zachować analne dziewictwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: Frog zatrzymany w Londynie 26.01.22, 18:52 Myślę, że ośmieszył cały polski aparat ścigania, jeszcze w sierpniu popierdalał po całej Warszawie i go złapać nie mogli, choć się wcale nie chował. Dojechał do Anglii, schował się pod jakimś kamieniem, a i tak policja JKM nie miała problemu z jego sprawnym namierzeniem. No ale w policji cenione jest równe cięcie kartek na konfetti, uczestnictwo w mszy świętej i pałowanie kobiet (że o kradzieży strojów halloween-owych nie wspomnę). Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Frog zatrzymany w Londynie 26.01.22, 19:18 Dokladnie tak... Takich frogow na Zachodzie kasuja szybko i jakos nie ma problemow z sadami.... Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 10:25 Wielkość kary nieadekwatna do jego wykroczeń, właściwie to on nikomu nic złego nie zrobił, ośmieszył tylko naszą nieudolną policje. Ale za to są właśnie u nas najsurowsze kary. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 13:23 Policja u nas działa tak, że musi bardzo uważać, czy nie nadeptuje na odcisk komuś ważnemu. Gość bez wątpienia ma wsparcie nie tylko pożytecznych idiotów co go podziwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek13 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 13:44 Odezwał się kolejny obrońca źle pojętej wolności i cnót wszelakich. Nic nie zrobił? Jeździł pomimo sądowego zakazu ! Mało? To po co robiłem prawko? Mogłem jeździć bez, przecież nikomu nic nie zrobiłem tłumaczenie małego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 13:48 ale weź nie pouczaj innych, skoro sam jeździsz bez ważnego przeglądu o czym sam się tu niejednokrotnie chwaliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 16:04 only_the_godfather napisał: > ale weź nie pouczaj innych, skoro sam jeździsz bez ważnego przeglądu o czym sam > się tu niejednokrotnie chwaliłeś. W dodatku truje sąsiadów paląc w piecu śmieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 16:08 Sam się przyznał, że palił w piecu drewnem rozbiórkowym i podkładami kolejowymi, w polo świeci mu się chceck, bo padła sonda lambda, a do tego w oleju ma opiłki metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 15:21 misiek13 napisał: > Odezwał się kolejny obrońca źle pojętej wolności i cnót wszelakich. > Nic nie zrobił? Jeździł pomimo sądowego zakazu ! > Mało? To po co robiłem prawko? Mogłem jeździć bez, przecież nikomu nic nie zrob > iłem tłumaczenie małego dziecka To dopiero zbrodnia, jeździł na zakazie sądowym i uciekł policji. Półtora roku pierdla nie dostają u nas nawet tacy, którzy zrobili coś bardziej poważnego. Odpowiedz Link Zgłoś