Dodaj do ulubionych

Frog zatrzymany w Londynie

26.01.22, 18:36
Półtora roku do odsiadki. Myślicie, że uda mu się zachować analne dziewictwo?
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Frog zatrzymany w Londynie 26.01.22, 18:52
      Myślę, że ośmieszył cały polski aparat ścigania, jeszcze w sierpniu popierdalał po całej Warszawie i go złapać nie mogli, choć się wcale nie chował.
      Dojechał do Anglii, schował się pod jakimś kamieniem, a i tak policja JKM nie miała problemu z jego sprawnym namierzeniem.

No ale w policji cenione jest równe cięcie kartek na konfetti, uczestnictwo w mszy świętej i pałowanie kobiet (że o kradzieży strojów halloween-owych nie wspomnę).
      • wislok1 Re: Frog zatrzymany w Londynie 26.01.22, 19:18
        Dokladnie tak...

Takich frogow na Zachodzie kasuja szybko i jakos nie ma problemow z sadami....
    • bruner4 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 10:25
      Wielkość kary nieadekwatna do jego wykroczeń, właściwie to on nikomu nic złego nie zrobił, ośmieszył tylko naszą nieudolną policje. Ale za to są właśnie u nas najsurowsze kary.
      • tbernard Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 13:23
        Policja u nas działa tak, że musi bardzo uważać, czy nie nadeptuje na odcisk komuś ważnemu. Gość bez wątpienia ma wsparcie nie tylko pożytecznych idiotów co go podziwiają.
      • misiek13 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 13:44
        Odezwał się kolejny obrońca źle pojętej wolności i cnót wszelakich.
        Nic nie zrobił? Jeździł pomimo sądowego zakazu !
        Mało? To po co robiłem prawko? Mogłem jeździć bez, przecież nikomu nic nie zrobiłem tłumaczenie małego dziecka
        • only_the_godfather Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 13:48
          ale weź nie pouczaj innych, skoro sam jeździsz bez ważnego przeglądu o czym sam się tu niejednokrotnie chwaliłeś.
          • schweppes1 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 16:04
            only_the_godfather napisał:

> ale weź nie pouczaj innych, skoro sam jeździsz bez ważnego przeglądu o czym sam
            > się tu niejednokrotnie chwaliłeś.

W dodatku truje sąsiadów paląc w piecu śmieciami.
            • only_the_godfather Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 16:08
              Sam się przyznał, że palił w piecu drewnem rozbiórkowym i podkładami kolejowymi, w polo świeci mu się chceck, bo padła sonda lambda, a do tego w oleju ma opiłki metalu.
        • bruner4 Re: Frog zatrzymany w Londynie 27.01.22, 15:21
          misiek13 napisał:

> Odezwał się kolejny obrońca źle pojętej wolności i cnót wszelakich.
          > Nic nie zrobił? Jeździł pomimo sądowego zakazu !
          > Mało? To po co robiłem prawko? Mogłem jeździć bez, przecież nikomu nic nie zrob
          > iłem tłumaczenie małego dziecka

To dopiero zbrodnia, jeździł na zakazie sądowym i uciekł policji. Półtora roku pierdla nie dostają u nas nawet tacy, którzy zrobili coś bardziej poważnego.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka