schweppes1 12.04.22, 23:36 Skoro propagowanie hitleryzmu i stalinizmu jest nielegalne, to czas najwyższy zabronić promowania zbrodniarza wojennego i ludobójcy Putina. Co wy na to? Mała ankieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodekanezowiec Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 07:28 Na gazecie prawnej jest w komentarzach wysyp ruskich trolli. Rugac, minusowac, wytykać błędy językowe. Im będzie nas więcej tym im będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 07:30 A niemota daje screeny na YouTube m.in. Twoich wypowiedzi i wyzywa od baranków. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 18:30 On wszystkich wyzywa od baranków... Ograniczenie takie... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 19:37 Platne trolle g... to rusza, co innego takie osobniki jak bimota.... Tych platnych trolli piszacych z Rosji trzeba po prostu wykasowac.... Nie wolno im pozwolic pisac ..... A bimoty i inne dziwadla mozna jescze wychowac ( choc to trudne zadanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 18:30 A ja jestem przeciw... Nie schodźmy do poziomu Pultera i zakazów, ale edukujmy ludzi i dawajmy odpór trollom argumentami... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 19:14 Najlepszą edukacją dla takich jest oddanie ich Ukraińcom aby ci zrobili im wycieczkę edukacyjną w miejsca z wysokim prawdopodobieństwem na ... zmianę zdania o tym, czy Putina należy chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 19:39 Taka wycieczka do Buczy dla bimoty, na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 20:46 Ja bym odstawiał śmigłowcami za polsko-ukraińską granicę. W mundurach armii FR i z atrapami broni. I niech sobie dadzą potem radę bez rubli z centrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 20:44 Już są. Tylko prokuratura pana Zero coś nieskora. art. 117 kk: § 3. Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 13.04.22, 21:00 Dobrze wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 09:39 Kapusiom takie wadomosci sie przydadza... Na was tez przyjdzie kolej, spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg niemota zaczyna srac w gacie 14.04.22, 10:02 bimota napisał: > Kapusiom takie wadomosci sie przydadza... Na was tez przyjdzie kolej, spokojnie > ... co raz jest na internecie, tot tam pozostaje na wieki wiekow... Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 14:56 qqbek napisał: > Już są. > Tylko prokuratura pana Zero coś nieskora. > art. 117 kk: > § 3. Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie poc > hwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny, podlega karze pozbawienia wolnośc > i od 3 miesięcy do lat 5. Dzięki za cynk. Chętnie bym zgłosił osobiście do prokuratury ten jego zwyrolski patokanał popierający zbrodniarza wojennego Putina, ale jestem w Szwajcarii. Na szczęście mój ojciec jest prawnikiem, więc jak znajdzie chwilę, to się tym zajmie. Na razie zgłosiłem ten bandycki kanał na yt. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 11:54 Dopiero co sie zdziwilem co z cenzorem i juz moja dyskusja poleciala... Jest juz kolejny film o was, mozecie kablowac... Choc o Schwepciu zapomnialem wspomniec, ale jemu juz chyba nic nie pomoze, jak większości z was... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 12:16 Liczysz na azyl polityczny w Rosji ? Odpowiedz Link Zgłoś
who_cares Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 12:19 Daj mu spokój , krążownik mu zatopili/uszkodzili więc pije od rana ze smutku. Za rosyjską flotę bimota , do dna ! Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 14:26 bimota napisał: > Dopiero co sie zdziwilem co z cenzorem i juz moja dyskusja poleciala... > > Jest juz kolejny film o was, mozecie kablowac... Choc o Schwepciu zapomnialem w > spomniec, ale jemu juz chyba nic nie pomoze, jak większości z was... I bardzo dobrze, że tematy popierające morderców typu Hitler, Putin czy Stalin lądują tam gdzie ich miejsce, czyli w oślej ławce. Ale powstaje kwestia, czy w obecnej sytuacji posty popierające zbrodniarza Putina nie powinny być zgłaszane na prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 15:55 Na pohybel, nie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 17:50 Dokładnie. Na pohybel hitlerowskim, stalinowskim i putinowskim psom. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 20:25 A ktore to hitlerowskie ? Ciebie naprawde powinien przebadac weterynarz... Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 14.04.22, 21:39 bimota napisał: > A ktore to hitlerowskie ? Ciebie naprawde powinien przebadac weterynarz... Weterynarz to powinien przebadać zbrodniarza wojennego Putina. A zanim napadł na Ukrainę - psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 17.04.22, 20:00 Należy wyłapać farmy trolli na terytorium Polski. Antyterrorystów i chuykow w skarpetkach wyprowadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 17.04.22, 20:02 W sensie ze naslac nawet antyterrorystów na sqrvysynow którzy za pieniążki (badz jako pożyteczni idioci) pochwalają wojne napastnicza Kacapow. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Czy wypowiedzi proputinowskie powinny być kar 25.04.22, 13:24 Dobrze pamietam ? To ten sam szwepcio, ktory niedawno gnoil donosicielstwo ? TYpowe dla lewusów... Odpowiedz Link Zgłoś