al.1 19.05.22, 19:18 zostało do umycia swojego autka. Jutro już będzie za późno :) Przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga173 Re: Jeszcze parę godzin 19.05.22, 20:17 Jak przeczytalem ze jutro bedzie za pozno to pomyslalem ze pewnie pis zakazal mycia samochodow. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Jeszcze parę godzin 19.05.22, 21:06 waga173 napisał: > Jak przeczytalem ze jutro bedzie za pozno to pomyslalem ze pewnie pis zakazal mycia samochodow. Nie. Rzecz w tym, że na następną okazję trzeba czekać cały rok. Jedni twierdzą, że brud jest konserwantem karoserii, ale... nie w sezonie zimowym, bo sól przyczynia się do nadżerek. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Jeszcze parę godzin 20.05.22, 00:26 Na nastepna okazje trzeba czekac caly rok? Jak ten chlop co sie myje zawsze na wielkanoc? Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Jeszcze parę godzin 20.05.22, 08:11 Tyle tylko, że ... częste mycie-skraca życie- nawet najlepszego auta. Jak sąsiad myje auto co tydzień szczotą-to lakieru juz praktycznie nie ma . Taki matoł- nie rozumie, co robi. Tylko bezdotykowo! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Jeszcze parę godzin 20.05.22, 08:16 5 maja był światowy dzień mycia rąk. Mam nadzieję że umyłeś na zapas i starczy na długo Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Jeszcze parę godzin 20.05.22, 23:02 trypel napisał: > 5 maja był światowy dzień mycia rąk. Mam nadzieję że umyłeś na zapas i starczy na długo Nie, bo mam dylemat osiołka po zezłomowaniu anglika z uwagi na wysokie koszty przekształceniowe. Nie wiem co lepiej: - czy moje brytyjskie prawo jazdy wymienić na polskie, czy - udać głupa i zawnioskować wtórnik? Na Wyspach sprawa jest banalnie prosta. Jak mija termin ważności, odhaczasz choróbska, których nie masz i z automatu masz przedłużkę. W naszym pięknym acz jajcarskim kraju pewnikiem będą żądać badań lekarskich i kto wie, czy nie będzie sugestii aby wdzięczności nie wsadzić do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Jeszcze parę godzin 21.05.22, 22:05 al.1 napisał: > W naszym pięknym acz jaj > carskim kraju pewnikiem będą żądać badań lekarskich i kto wie, czy nie będzie s > ugestii aby wdzięczności nie wsadzić do kieszeni. Co się boisz - to lekarz orzecznik - sprawdzi czy widzisz i czy umiesz utrzymać równowagę. Gdyby to miał być psychiatra, to mógłbyś się bać, a tak "luz blues". Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Jeszcze parę godzin 21.05.22, 23:16 qqbek napisał: > Co się boisz - to lekarz orzecznik - sprawdzi czy widzisz i czy umiesz utrzymać > równowagę. > Gdyby to miał być psychiatra, to mógłbyś się bać, a tak "luz blues". Jeśli nie będzie tworzenia sztucznych problemów, to OK Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Jeszcze parę godzin 21.05.22, 01:48 trypel napisał: > 5 maja był światowy dzień mycia rąk. Mam nadzieję że umyłeś na zapas i starczy > na długo Ja ciagle drapie sie po jajach, na zapas. Bo lada chwila pisi i ich epidiaskop wymysla Narodowy Dzien Drapania i "sztraf" za drapanie sie kiedy indziej. A potem za drapanie sie gdzie indziej. Przerazajacy jest brak granic ludzkiej glupoty. Dla pisiakow bystrzakow dowcipnisiow, a takich wsrod smutnych debili u nich nie znajdziesz, swoja glupote zaliczam tez, wiec sie nie wysilajta na jakies zalosne riposty ala wina Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Jeszcze parę godzin 21.05.22, 23:26 waga173 napisał: > Ja ciagle drapie sie po jajach, na zapas. Bo lada chwila pisi i ich epidiaskop > wymysla Narodowy Dzien Drapania i "sztraf" za drapanie sie kiedy indziej. A pot > em za drapanie sie gdzie indziej. Przerazajacy jest brak granic ludzkiej glupot > y. Dla pisiakow bystrzakow dowcipnisiow, a takich wsrod smutnych debili u nich > nie znajdziesz, swoja glupote zaliczam tez, wiec sie nie wysilajta na jakies za > losne riposty ala wina Tuska. W każdym dniu jest jakieś święto. Niektóre wymyślone chyba przez czubów. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Jeszcze parę godzin 21.05.22, 23:41 Jedno swieto jest w naszym "pieknym ale jajcarskim" kraju obchodzone 365 razy rocznie. Dzien prania mozgu potencjalnego wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś