hukers 25.05.22, 15:21 i nie widzę żadnego od kolegi Szwajcara znaczy się "od socjalistów na drzewach, zamiast liści". Wyjechał, odzywał się, zaginał? Bo miałem nadzieję na jakieś mięsiste wątki a tu putin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 16:06 Lepiesz pisz co u ciebie hukerski! Operacja się udała? Organ działa? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 16:12 bywalec.hoteli napisał: > Lepiesz pisz co u ciebie hukerski! Operacja się udała? Organ działa? Działa, jak natura chciała. Odrzucam mensila sidenofila, w chooj. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 16:16 Pojawiłeś się i od razu weselej na forum, zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 16:26 x4x9x napisała: > Pojawiłeś się i od razu weselej na forum, zdrówka życzę! Witam koleżankę z Tarnobrzega (brzegu), nie pamiętam imienia. Możemy się umówić na jakieś małe teatet, wypić parę drinków, a potem się zobaczy....(jest to oczywiście cytat z J. Pilcha, jeżeli ktoś by nie zauważył i podejrzewał mnie, żonkosia, o nie wiadomo jakie seksualne fanaberie) Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 16:59 Obie formy są poprawne, choć bliższa mi jest "Tarnobrzega". Jednego mogę wypić:-) Imię na D:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 17:31 Danuta! Czy jesteś gotowa na zeksualne ekscesy? Z nieznajomym, nawiasem mówiąc. Przecież my się prawie w ogóle nie znamy. To dla mnie chyba zbyt szybko. Przyhamuj trochę. Nie poganiaj mnie bo tracę oddech... Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 17:51 Co ty mi wmawiasz i sugerujesz? Daj spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 18:01 Spokój. Tego mi było trzeba. Bo jak już wzmiankowałem, traciłem oddech. Ty łobuziaro.... Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 18:08 Nie wiem, co powiedzieć, więc pomilczę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 21:14 Rączki opadły jak przeleciał całe forum i Ciebie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 18:38 "Po wątkach" łobuzie 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 21:27 Jak zaczal wlasnie prace, to jest w ciezkim stresie..... Na poczatku to jest czysty cyrk, sam to przezylem..... Czlowiek nie ma ochoty po pracy na nic,,,, Za duzo nowych rzeczy, do tego ludzie przewaznie nie mowia literackim niemieckim, tylko dziwnym dialektem, bawarski przy szwajcarskim to jest jescze male miki... Szwakcarski jest totalnie porabany, bardziej przypomina niderlandzki niz niemiecki.... Po kilku tygodniach zaczyna wracac normalnosc..... Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 26.05.22, 11:44 wislok1 napisał: > Jak zaczal wlasnie prace, to jest w ciezkim stresie..... > > > Na poczatku to jest czysty cyrk, sam to przezylem..... > > Czlowiek nie ma ochoty po pracy na nic,,,, > > Za duzo nowych rzeczy, do tego ludzie przewaznie nie mowia literackim niemieck > im, tylko dziwnym dialektem, bawarski przy szwajcarskim to jest jescze male mik > i... > Szwakcarski jest totalnie porabany, bardziej przypomina niderlandzki niz niemie > cki.... > > Po kilku tygodniach zaczyna wracac normalnosc..... > Może faktycznie zarobiony chłop na początku. Pewnie jak ogarnie kuwetę, to coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 21:20 Czy leci z nami tu jakiś pilot ,tfu admin ? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 25.05.22, 21:23 Gdyby lecial to jednym pociagnieciem wyeliminowalby problem - "wykopac" Danke.' Ok dwoma apociagnieciami - bogusia tez. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 26.05.22, 11:59 A po co? Ja nie zabraniam się nikomu kompromitować jak chce. Każdy sam o sobie świadectwo daje. Taka moja tania rada. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 26.05.22, 22:07 I sluszna.... Ja nie protestuje a jedynie komentuje. Danusia placze, bogus ja glaska i tylko oni oboje narzekaja. Jak by mnie obrazano ponad to co moge tolerowac to by mnie tu nie bylo. Danka widac ma inny poglad i ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 26.05.22, 23:19 Nikt tu nie płacze .Tiges ma fajny dowcip .Jestem na tych forach i nienawidzę tępienia kobiet .Sporo uważa że że je molestuje .Żadnej niewykorzystałem ,gdybym tylko chciał .Dla mnie się liczy serce i gadka .Wiesz dobrze jak kobiety na E traktują facetów .Niedawno był tam wątasek o mnie.Bo pomyliłem pewną kobietę z kimś i tab zrobiła aferę jakby ja ze skóry obdzierali .Dużo było gadki poza forami .Jedna jedyna się za mną wstawiła ona jedna na moderacji .Była druga co nabrała odwagi .Później admin to usunął .Wolę mieć przyjaciół wśród kobiet niż ich wrogów .Zapisz sobie to . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Przeleciałem po wątkach.... 26.05.22, 23:27 Jak znam Tigesa, a znam go trochę, to to wiaderko wazeliny możesz spokojnie na Danusię zachować. To normalny facet, a nie megaloman, więc go wazeliniarstwem do siebie zrazisz. A co do kobiet? Cóż nie jestem uprzedzony płciowo - tępię pisowskie nasienie, zakały tego kraju, bez rozróżniania (czy też dyskryminacji). Jak ktoś jest tępy pisowiec, to oberwie czy ma kuciapę, czy kuśkę między nogami. A ustalmy to - Danusia jest mniej-więcej tak "lotna" jak kamień młyński. Odpowiedz Link Zgłoś