hukers 25.05.22, 18:04 do putnia wafla... Misiak? Bo frazę ma ciężką jak futrzasty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:08 Boli cię główka ,czy poczułeś wenę .Jeden też tu się rano pytał .Tylko nie można go znaleźć .😊 Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:13 Waga już go zdemaskował. Ani chybi, on ci to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:31 Waga to zwykły dupek co nie ma zielonego pojęcia o niczym .Jego personalne wycieczki do pani XD i do mnie to nic jak zachowanie gówniarza ,który nie zasługuje na uwagę i tyle .Waga uwaga i nie ma wagi.Można pożartować powygłupiać się ,ale odrobina szacunku dla każdego . Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:30 bguslawko_1 napisał: > Waga to zwykły dupek co nie ma zielonego pojęcia o niczym . Wadze, to ty możesz co najwyżej rozwiązać rzemyka u stóp, a i to nie jestem pewien, czy jesteś godzien. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:43 Waga to cham, wielokrotnie to udowodnił na tym forum. Wystarczy choćby poczytać jego wpisy do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:48 x4x9x napisała: > Waga to cham, wielokrotnie to udowodnił na tym forum. Wystarczy choćby poczytać > jego wpisy do mnie. A w dzielnice strachu się też sama dobrowolnie i z chęcią zapuszczasz? Jakiś rodzaj masochizmu. Pchać się gdzieś gdzie zrugaja, wyśmieją, a im bardziej - tym dalej sterczeć w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 20:48 dodekanezowiec napisał: > x4x9x napisała: > > > Waga to cham, wielokrotnie to udowodnił na tym forum. Wystarczy choćby po > czytać > > jego wpisy do mnie. > > A w dzielnice strachu się też sama dobrowolnie i z chęcią zapuszczasz? > Jakiś rodzaj masochizmu. Pchać się gdzieś gdzie zrugaja, wyśmieją, a im bardzie > j - tym dalej sterczeć w tym samym miejscu. Kim ty jesteś że nie czujesz strachu.Może kiedyś poczujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 20:42 Waga w takim stylu długo tu nie zagości .Dwa jego wątki wyleciały .Niech pisze tak dalej .😊 Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 27.05.22, 11:32 No cham, ale nasz i będziemy go bronić niczym niepodległości... (choć sam by pewnie tego nie chciał) A poza tym waga ma zaskakująco szeroką wiedzę, multum anegdotek z czasów z Warszafki czasów PRL i specyficzne spojrzenie na życie... Naprawdę ciężko go nie lubieć, nawet mimo tego, że nieco cham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:44 A ja bym dodał- chłopcze drogi, waga zna faceta który cos tam u Krychy widzial na żywo:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:16 Taniarada Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:26 Taniarada nie żyje .Umarł .Był pogrzeb dwa tygodnie temu na Kulach .Umarł z nieszczęśliwej miłości .Wiem że go lubiłaś .Nie ma chłopa . Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:30 Ja tylko chciałam powiedzieć, że jeśli odkryję, że ktoś z was pisze jednocześnie pod kilkoma nickami, to zakończę rozmowę. Nie lubię być oszukiwana. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:39 Ja piszę teraz pod takim .Jeśli go zmienię bo mam taki warunek Ty pierwsza będziesz wiedziała . Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:45 x4x9x napisała: > Ja tylko chciałam powiedzieć, że jeśli odkryję, że ktoś z was pisze jednocześn > ie pod kilkoma nickami, to zakończę rozmowę. Nie lubię być oszukiwana. Miecka, Sofronowa w to nie mieszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:50 dodekanezowiec napisał: > x4x9x napisała: > > > Ja tylko chciałam powiedzieć, że jeśli odkryję, że ktoś z was pisze jedn > ocześn > > ie pod kilkoma nickami, to zakończę rozmowę. Nie lubię być oszukiwana. > Miecka, Sofronowa w to nie mieszaj! Zgadza się. Albo rybki,albo pipki. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:35 Chyba nie futrzak, tylko jeszcze bardziej porąbane. Zdaniem naszych e-Madkowców odrzut z e-Madki. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 18:46 22 lata na forach .Tych regionalnych ,gdy były początki.Bardzo bym cię prosił byś mnie i szczególnie panią XD wygasił lub odnosił się z szacunkiem .A najlepiej byśmy sobie dyskutowali o wszystkim tylko nie adm personal. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:02 22 lata i zmienia nicki jak rękawiczki. A Panią XD będę tępił jak chwasty w ogródku, jak zarazę. Popierający PiS niszczą ten kraj, niegrzeczne odnoszenie się do nich to i tak najmilsze co może ich spotkać po tym jak nabruździli. Jak mi nasrasz na wycieraczkę i zadzwonisz dzwonkiem po papier to nie oczekuj, że usłyszysz "Szanowny Panie, ależ oczywiście, dla Pana to co najlepszy, czterowarstwowy, życzy sobie Szanowny Pan zwykły, czy o zapachu lawendy?". Jak już mamy "wyciągać fiuty i mierzyć, kto ma dłuższego" (czyli porównywać to, ile każdy z nas siedzi na forach), to ja tutaj na "gazecianym" jestem od prawie 18 lat, cały czas pod tym nickiem... co możesz sobie sprawdzić w forumowej wyszukiwarce bez problemu. A przygodę z dyskusjami w Internecie zaczynałem od irc i Usenetu, więc o czym tu gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:18 Odpuść, nie zrobisz z chama dżentelmena! Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 20:44 Nie zrobię .Mylisz się 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:41 qqbek napisał: > Chyba nie futrzak, tylko jeszcze bardziej porąbane. > > Zdaniem naszych e-Madkowców odrzut z e-Madki. > Odrzut z ematki, to juz naprawdę grubo... Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 20:53 hukers napisał: > qqbek napisał: > > > Chyba nie futrzak, tylko jeszcze bardziej porąbane. > > > > Zdaniem naszych e-Madkowców odrzut z e-Madki. > > > > Odrzut z ematki, to juz naprawdę grubo... Tak z ciekawości co się skloniło odwiedzić to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 21:33 bguslawko_1 napisał: > Tak z ciekawości co się skloniło odwiedzić to forum? Hukers? On tu jest, a nie odwiedza. Wrośnięty jak Słupy Heraklesa w odbyt Morza Śródziemnego, jak zroślak w bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 27.05.22, 11:53 qqbek napisał: > Wrośnięty jak Słupy Heraklesa w odbyt Morza Śródziemnego, jak zroślak w bliźnia > ka. Ty to ale poeta jestes! (to ty to ale to wielkopolski regionalizm, prawdopodobnie po niemcach) Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:26 taniarada 26.07.21, 20:08 Ja też jestem gejem i się tego nie wstydzę....Kaczor lubi kobiety co za pierd. taniarada Re: EURO vs PLN. 17.11.21, 15:03 Dzisiaj sprzedałem 500 euro za 465zl .To będzie na mandaty .Za tych złodziei z PO było niedopomyślenia . Odpowiedz Link Zgłoś taniarada 27.08.21, 18:02 Masturbacja to zdrowe podejście do życia .Często to robię i wcale się tego nie wstydzę, ach te kochane rączki taniarada 18.12.21, 18:35 Moja ukochana żona ,teraz przyjaciółka straciła ochotę na seks ,ładne kilkadziesiąt lat temu .A uprawialiśmy seks na różne sposoby.A później ciach mat i nie ma.Dlaczego straciła ?Bóg raczy wiedzieć .Powiedziała że za moje hulaszcze występki w wcześniejszej fazie maleństwa. Przestała być atrakcyjna, mocno utyła ,a była piękną kobietą .Ale nie i tak się skończył sen o moim małżeństwie .Nie ma u mnie tajemnic ,fałszywego wstydu lub obłudy i kłamstwa .Temat seksu poruszałem z wieloma kobietami i to one raczej były zaskoczone tym ,że jestem otwarty . I tyle w pacierzu .Idę dokończyć robotę co zacząłem . taniarada 18.12.21, 21:09 Jutro znowu do spowiedzi .Nie umiem pohamować swoich emocji. taniarada 19.12.21, 14:51 Pytania zadajesz Adam z cyklu katechizm dla dzieci.A proszę księdza skąd wzięły się aniołki .A kurwa spadły z księżyca .Idę się nachlać. taniarada 21.12.21, 01:14 Moja kochana stara Ta nasze rozmowy , taniarada (2893) rok 2017 taniarada (2883)rok 2018 taniarada (3427)rok 2019, taniarada (3857) rok 2020 taniarada (2525)rok 2021 .Zawsze byłem oczkiem w głowie na FK.Już nie chciałem dalej szukać .I znowu sobie zadaję pytanie ,czy to jest miłość ,czy to jest kochanie ?Zaznaczam ,że w roku 2021 uciekłem na FP ,ale moje szczęście też tam było parę razy .Jesteś taka wierna .Wybierz sobie co chcesz pod choinkę ,może być ze złota ,kolczyki z brylantami ,jakiś pierścionek ,tylko nie zaręczynowy.Co tam Ci się zamarzy moja droga.Byle szybko w piątek wigilia .😊 Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś taniarada 01.12.21, 10:45 Żal ci tyłek ściska ,że mnie kobiety lubią .A teraz precz ode mnie i zajmij się swoim życiem . taniarada 06.11.21, 13:10 Oj zlemparciały aktywistki antypis zlemparciały.Brawo Terlecki za błyskotliwą oceną stopnia upośledzenia umysłowego. I tak miał szczęscie Terlecki,że zagadnęła go przed susialnią,a przecież mogła w czasie sikania. taniarada 06.11.21, 20:49 Ze mnie to erotoman gawędziarz i nikomu krzywdy nie robię .To raczej ja wolę więcej dać .Wzbudzam wiele kontrowersji ,ale życie przy mnie nie jest nudne . taniarada 06.11.21, 23:41 Pieprzyć taniąradę .Ważniejsze jest czym w tym kraju urządzonym przez dwie kadencje pisiorów da się żyć bez seksu.O to jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:44 Starvos, po chuj tu wklejasz wynurzenia jakiegoś odklejeńca? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:48 hukers napisał: > Starvos, po chuj tu wklejasz wynurzenia jakiegoś odklejeńca? Bo to jeden i ten sam egzemplarz -popatrz, jak kropkę po końcu zdania stawia jeden i drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:58 qqbek napisał: > hukers napisał: > > > Starvos, po chuj tu wklejasz wynurzenia jakiegoś odklejeńca? > > Bo to jeden i ten sam egzemplarz -popatrz, jak kropkę po końcu zdania stawia je > den i drugi. > > A, ok, nie załapałem, że to ten sam pojeb. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 19:46 Marek! To filetowanie dorsza onucowegozaganiacza jak byś jeszcze wrzucił. Bywalec się dopytywał, a ja pamiętam, że ty żeś kiedyś wklejał. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 20:56 qqbek napisał: > Marek! > To filetowanie dorsza onucowegozaganiacza jak byś jeszcze wrzucił. > Bywalec się dopytywał, a ja pamiętam, że ty żeś kiedyś wklejał. > Marek udaje kobietę na forum emama i nie ma czasu.Masz patent na opluwanie każdego . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 22:18 bguslawko_1 napisał: > Marek udaje kobietę na forum emama i nie ma czasu.Masz patent na opluwanie każd > ego . Nie. Tylko na opluwanie tych, których nie lubię. Tak już mam, że swoje antypatie dumnie niosę przed sobą, nie owijam w bawełnę. biggusdickus jest wszawą onucą, poplecznikiem Putlera i nie zamierzam się z nim tutaj cackać. Pisowska Danusia nie dość, że jest durna jak but u lewej nogi (i szkodzi tym samym młodzieży szkolnej - nie potrafiąc poprawnie nawet zdania równolegle złożonego po polsku sklecić), to jeszcze popiera najgorszą plagę, jaka nawiedziła ten kraj od ponad 30 lat. A Misiaczkowi, to jest Adasiowi, to za jego "zasługi osobiste" chciałem swego czasu nawet mordę obić - i on wie doskonale, za co. Już mi przeszło, ale antypatia pozostała. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 27.05.22, 11:38 Apropo bolszoj-onucowego to dziś jak zobaczyłem to od razu skojarzyło mi się z jego pierdzieleniem: Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: OT/ Kto to jest ten, nowy na forum, Bogusław? 25.05.22, 20:19 Pamietacie ten dowcip jak ikierowca wzial autostopowicza a ten pyta: Nie boi sie pan ze ja moge byc seryjnym morderca? Na to kierowca: Panie przeciez statystycznie jest to wrecz niemozliwe zeby w jednym samochodzie bylo dwoch seryjnych mordercow. Az takiego szczescia nie mamy zeby tu pisalo dwoch. No wiec te nowe gowno nie Boguslaw tylko bguslaw, to jest stare wielonickowe gowno pod nowymi wielonickami. Ja tu kiedys szczegolowo opisalem czym "pachnie" w naturze prawdziwy niedzwiedz, ale wpis zostal usuniety:) Niedzwiedz to niedzwiedz, pomylic go z innym stworzeniem trudno. Odpowiedz Link Zgłoś