kreinto 05.06.22, 15:06 Może warto, żeby pod każdym znakiem były? 😁 Jak myślicie? Byłoby bezpieczniej bo każdy piśmienny w końcu rozumiałby znaki. A może to tylko lokalny trend naśladujący USA? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekggg Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 15:20 co to jest za idiotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
kreinto Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 16:08 marekggg napisał: > co to jest za idiotyzm? Jaki znowu idiotyzm. Bardzo przydatne objaśnienia. Nie każdy wie co oznacza parzyste. 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 16:29 no to akurat zauwazylem, akurat nie wiem co oznacza ten znak - cos takiego w zyciu nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
kreinto Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 20:22 marekggg napisał: > no to akurat zauwazylem, akurat nie wiem co oznacza ten znak - cos takiego w zy > ciu nie widzialem Świetnie! Tabliczka jest dla Ciebie. 😇 Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 23:28 dobrze za wszyscy turysci sie domysla... Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 16:57 juz mam - B-37 i B-38 Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 20:28 Dobrze że nie zrobili rozpiski na cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 05.06.22, 23:27 no bo sa miesiace, ktore sie koncza na nieparzyste dni... i pierwszy jest znow nieparzysty wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Objaśnienia znaczeń znaków drogowych. 06.06.22, 11:02 marekggg napisał: > no bo sa miesiace, ktore sie koncza na nieparzyste dni... i pierwszy jest znow > nieparzysty wiec? No to jak zakaz jest w dni parzyste to należy się cieszyć z takiego bonusa. Odpowiedz Link Zgłoś