dodekanezowiec 21.06.22, 17:45 Bo Obajtek wspominal cos o tym. Więc ja myślę że do 30 litrow - gratis hot dog z fabryki parówek należącej do jego rodziny czy znajomych : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 18:52 Ja raz kupilem 2 hotdogi Obajtka, bo bylem bardzo glodny, zreszta w Czechach na stacji orlenu, w drodze do PL... Tego nie da sie jesc, parowka zrobiona z trocin, pieczywo tez koszmarnej jakosci... Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 19:03 kiedys byly calkiem niezle hot-dogi na statoilu. ale to jakies 15 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 19:21 Na razie wciąż najlepsze w Polsce ma orlen O ile najgorsza kawę to hotdogi i kanapki najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 19:43 Aha ale jest różnica między mega a zwykłym (chyba inny dostawca) mega są niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:18 Z hot dogami to jest generalnie dramat, czyli trociny w parowce i pieczywo tez tragiczne, w DE tak samo.. Sa nieliczne wyjatki wszedzie, np. w CIesyznie jest budka z hot dogami kolo starostwa i tam sa czasem kolejki na 10 minut, a sa przepyszne... W Czechach byly kiedys fajne parki w rohliku, ale chemiczne hot dogi typu obajtek te czeskie wykonczyly... O wiele lepiej niz w PL jest w DE i Austrii z kebabami, tym nazywanymi kabap, bo robia to w 99,9% Turcy i umieja je fajnie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:20 Choc tez trzeba uwazac, najlepiej wybrac lokal ze stolikami do konsumpcji na miejscu, nie tylko budke na wynos... Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:20 w listopadzie w zeszlym roku kupilem jakiegos hot-doga na orlenie, pare km przed granica PL-DE. tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:26 Może po kuchni belgijskiej masz spaczenie. Ja lubię parówki. Oczywiscie nie te za 5 ale raczej 30 za kilo ale lubię i już. A ponieważ zatrzymuje się niera z musu na szybki posiłek (przy okazji tankowania bo więcej czasu nie ma) to jak nie ma świeżej kanapki która lubię to biorę hotdoga. I porównując shella, bp i orlena to nie ma co porównywać bo te pierwsze są 100 lat za Orlenem Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:32 Nie jem w trasie, jak nie muszę. Jak już muszę, to szukam czegokolwiek "ponad hot-doga ze stacji". Ostatnio "Burdel King" na A2 pod Łodzią... Steakhouse się chyba toto nazywa - przyzwoite smakowo - do dobrego burgera z knajpy startu nie ma, ale "ujdzie". Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:46 Burger King jest o wiele lepszy od McDonald, moj syn to tez potwierdza.... McDonald to trociny, Burger King ma o wiele lepsze jedzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 22:16 Steakburger jest w McDonaldzie w Austrii. Dobry. Ale to ma 1000 kalorii. Sama kanapka a nie zestaw. Więc po jednym razie odpuściłem. Hotdog to dla mnie idealna przekąska w trasie. Takie drugie śniadanie. Albo pierwsze jak ruszam bladym świtem. Poza tym hotdog jest mniej agresywny brudzaco niż hamburger czy inne coś jedzone w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 22:21 No jakbym się Bosacką nazywal Wszystko potwierdzam www.google.com/amp/s/pysznosci.pl/hot-dogi-na-stacji-w-sklepach-test/%3famp Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 22.06.22, 17:12 To ze na Shellu sa jescze gorsze, to nie jest nic wesolego.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:28 O, wlasnie, fantastyczny kebap jest w Leuven niedaleko Brukseli.... Taka mala knajpka na starym miescie... Nie pamietam nazwy.... Dzsiaj jadlem swietnego w knajpce Aspendos w Augsburgu... W porownaniu do tego w PL lata swietlne na korzysc Aspendosa.... W PL w wiekszosci kababy to tragedia, tak jak hotdogi Obajtka Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:32 Czasami jest tak, ze nie ma duzo czasu, a trzeba cos zjesc, bo trudno walczyc z glodem..... Ale to nie znaczy, ze mam kupowac hot doga z trocin, z bulka tak samo beznadziejna, nie wiadomo z czego.... Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Typujemy promocje na Orlenie 21.06.22, 21:57 A ja to wszystko pierdole bo mam hobby... wedliniarskie. Robie swoje kielbasy i kabanosy, podsuszone w trasie jak znalazl. Bez chleba. Na stacjach benzynowych to sie kupuje benzyne. Odpowiedz Link Zgłoś