jeepwdyzlu 21.06.22, 19:03 Przynajmniej nie za naszego życia. auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8466154,zakaz-samochodow-spalinowych-niemcy-ue.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 21.06.22, 21:42 Pisalem o tym, ze nie bedzie.... W DE wszyscy sie szykuja na to, ze elektrownie atomowe beda dalej dzialac, odwolaja to, co mutti Merkel wymyslila, ze je pozamykaja.... Alternatywa jest malo fajna, czyli brak gazu i pradu w zimie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 21.06.22, 23:37 Pisalem o tym, ze nie bedzie.... ---- Ja też. Ale mamy potwierdzenir naszych podejrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 13:12 Przecież to było jasne. Chęci parlamentu EU a to co faktycznie zrobi komisja i państwa członkowskie to dwie różne rzeczy w przypadku takich spraw. Lament siali Ci co o działaniu EU maja mniej niż mgliste pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 28.06.22, 09:31 Ale Helmuty muszą je najpierw włączyc- bo wszystkie zostały wyłączone! 3 z nich budowałem. KKW Nord w Lubminie, KKW Stendal i jedną w Nadrenii-Westfalii. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 21.06.22, 21:42 Alkohol bedzie paliwem przyszlosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 05:22 Rób zapasy materiałów na zacier. Odpowiedz Link Zgłoś
hutchence Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 09:55 Przyszłości? Ja już dawno na tym jadę. Dzień w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 10:28 Ty jesteś po prostu trend setterem. Dzięki Tobie przyszlosc nadchodzi coraz szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 16:06 hutchence napisał: > Przyszłości? Ja już dawno na tym jadę. Dzień w dzień. Uprzedzam, że piwo to nie alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
hutchence Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 23.06.22, 20:48 Dzięki. Żonie to zamelduję. Ona twierdzi, że jestem alkoholikiem Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 27.06.22, 15:56 Piwoholizm jest łagodną formą alkoholizmu. A jak ktoś uzależni się jeszcze od piw bezalkoholowych, to będzie w potrzasku, bo może go nie przyjąć na terapię odwykową żadna grupa AA. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 10:47 Tylko to codzienne tankowanie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 21.06.22, 23:46 Nakazy ,zakazy to sami sobie wrzucamy .A życie pokazuje inaczej .Siema Jeb . Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 01:49 bo i Niemcy mogą pokazać Unii wala? widać mogą! tylko u nas od razu durnie by protestowali Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 27.06.22, 16:01 bywalec.hoteli napisał: > bo i Niemcy mogą pokazać Unii wala? widać mogą! tylko u nas od razu durnie by protestowali Mogą ze złomu wykręcić z jakiegoś pojazdu wała napędowego i pokazać Unii i jak to Unia zobaczy, to zrozumie, że nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 27.06.22, 16:10 tbernard napisał: > Mogą ze złomu wykręcić z jakiegoś pojazdu wała napędowego i pokazać Unii i jak > to Unia zobaczy, to zrozumie, że nie ma żartów. No bo oni, to mają jeszcze trochę tylnonapędowców na składzie. U nas nie byłoby nawet czym owego wała pokazać (chyba, że od jakiegoś kamaza, ale to wstyd by było). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_niebieski Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 22.06.22, 13:46 Ja też pisałem i mam satysfakcję ! Związek zawodowy IG Metall strajkiem zagroził ??? Po ptokach... * Porsche Cayenne - aż 215 gramów CO2 Przejeżdża tygodniowo ze sto kilometrów. Rozrywkowo. ** Peugeot 108 - tylko 95 gramów ... Zapierdala z Obornik do Wrocławia codziennie. 500 kilometrów tygodniowo ! Który z nich bardziej " niszczy " środowisko gazem z szampana ? Nie róbmy se jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 27.06.22, 16:18 perski_niebieski napisał: > * Porsche Cayenne - aż 215 gramów CO2 > Przejeżdża tygodniowo ze sto kilometrów. Rozrywkowo. > ** Peugeot 108 - tylko 95 gramów ... Przypomniałeś mi, żeby naboje do wody gazowanej zamówić... (Swoją drogą, więcej taki dostawczak ma szanse tego CO2 wypuścić w niebo dojeżdżając do mnie niż dostarczyć w owych nabojach.) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 27.06.22, 15:29 Dołaczyły kolejne kraje krytyczne co do dat: Włochy, Portugalia, Słowacja, Bułgaria i Rumunia... Ciekawe, że nasz rząd milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_niebieski Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 27.06.22, 16:34 P I już tam są ... gdzie więc G S ??? Unie przyjęła Bankrutów. Kur*wa, na wsi pod Trapani i Corleone ludzie jezdżą Pandami ! Tymi prawdziwymi. Mam kontakty z zarządem strefy ekonomicznej Biskupice. Włoscy bezrobotni żebrzą o robotę w Polsce. Warunek - 1500 Euro netto ... Już niedługo ??? Cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 28.06.22, 10:28 No nawet w Dreźnie widziałem pełno starych gratów - nawet w Niemczech są ludzie których nie stać na nowe auto a co powiedzieć o elektryku. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_niebieski Re: Żadnego zakazu aut spalinowych nie będzie 28.06.22, 12:11 O.K. inny klimat i rdzy ni ma ... gdy potrzebujesz zawieźć skrzynkę pomidorów do knajpy w miasteczku nawet Renault 4 będzie dobry ? widziałem u nas Zaporożca, zdarzają się Moskwicze, a standardem polskiej wsi nadal Audi 80 ! daje radę ... Odpowiedz Link Zgłoś