waga173 27.06.22, 04:46 A ktorzy kierowcy by sie tak zachowali po zderzeniu? www.youtube.com/watch?v=3zZxRpfRJtM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekggg Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 06:15 po czolowym? trudno powiedziec, najpierw by sie musiely wygrzebac z airbagow Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 07:07 Czasy się zmieniają, a stare nawyki pozostają... memy.pl/show/big/uploads/Post/406030/16563062336572.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 09:13 Kierowcy zawsze mieli bandyckim zapędy, nieważne czym kierowali. Przypomnij sobie, kto zabił Piotra Curie. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 09:24 >nieważne czym kierowali Jak śmiesz tak oczerniać rowerzystów :P Do debili nigdy nie dotrze, że problemem jest kierowca a nie pojazd... I jak ktoś jest debilem bez empatii i zdolności przewidywania za kółkiem, to nim pozostaje i za kierownicą motocykla, roweru, czy na własnych nogach... A jeśłi ktoś widzi poza czubkiem własnego nosa w samochodzie to i w innych pojazdach "da żyć" innym... Zwłaszcza się zwykły, średnio rozgarnięty człowiek, jeżdzi prawie każdym rodzajem pojazdów... Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 11:30 kokosowy15 napisał(a): > Przypomnij sobie, kto zabił Piotra Curie. Jestem wystarczajaco stary zeby sobie przypomniec. Zabil sie sam, jak tysiace innych pieszych, wbiegajac przed jadacy ulica pojazd. Tym razem to byla dwukonna platforma towarowa. Padal deszcz a on nieborak sie poslizgnal i upadl. Co wbrew pozorom bylo dla niego dobrodziejstwem bo uniknal niechybnej w dlugich meczarniach smierci na chorobe popromienna. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 07:33 Zakałą dróg moga byc dalej. Na szczęście to był chodnik i parking. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 09:03 Ano zakała - bo obaj głupio postąpili. I chyba obaj to wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 09:06 Tacy gdzie oboje zdają sobie sprawy z winy, są rozsądni i stwierdzają, że nic poważnego się nie stało... Kilka razy mi się zdarzyło po lekkiej stłuczce rozstać się uściskiem dłoni... Że trzy miesiące temu nawet z niewiastą. Gdy omijałem samochód na awaryjnych zaparkowany na poboczu pod prąd, a babka bez ostrzeżenia chyba próbowała szybko wyjechać jak tylko przejadę i tak to zrobiła, że nam się lusterka prawe złożyły, choć może i zbyt blisko omijałem... Zatrzymałem się, przeprosiliśmy się nawzajem, uścisnęliśmy sobie rękę. Proponowałem wymianę numerów, że niby jakby coś jednak wyszło, ale niewiasta chyba nie dała wiary w takie tłumaczenie (lub bała się że to jednak jej wina), no i była jednak była młodsza z 15-20lat ;) i z numeru nici ... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 12:47 Nie dała namówić się na numerek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 14:06 Po prostu nieśmiały ze mnie gość... Podryw na fizyczny kontakt lusterek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 14:15 Trzeba było ją nie na lusterka brac ale puknąć od tyłu od razu. W ten sposób załatwiłbys szybciej ten pierwszy trudny krok Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 14:35 Za bardzo lubię swoje autka... Chyba, że najpierw lusterka, a później już po zatrzymaniu szybko puknąć, ale na to właśnie jestem zbyt nieśmiały... Choć na studiach miałem kumpla który stosował taktykę, że samemu się rozebrać to połowa sukcesu... Wyniki "łowów" mieliśmy zwykle podobne, ja ze swoją nieśmiałością i zagadywaniem i on ze swoją bezpośredniością i bezczelnością... Jak to się mówi, do tego samego miejsca może prowadzić wiele dróg... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 15:52 Popieram ostrożność w tych sprawach, gdyż zmniejsza ryzyko złapania trypla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 16:24 Wszystko dla ludzi Współczesna medycyna poradzi sobie z różnymi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 18:04 Zescie sobie Panowie poopisywali kroki prowadzace do kroku. A mnie intryguje dlaczego sie zatrzymal ten z napisem SKLAD WEGLA. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 18:44 Zadzwoniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 21:23 Nie zadzwonilem. Ale mialem kiedys kolege ktory na telefon odpowiadal "Sklad wegla Smocza 8". Wiekszosc mowila wtedy a to przepraszam a tylko nieliczni z kregu wtajemniczonych wiedzieli ze trzeba kontynuowac No czesc Pawelek, tu taki a taki. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 28.06.22, 07:25 U nas to było Skład węgla i papy. Skup złomu, wierzytelności i makulatury. Centrum seksu i biznesu. Słucham. Ale to było na korytarzowym telefonie w akademiku... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 12:09 Jacy "rowerzyści"? Ja tam dwóch "chodnikowców" widzę. Ciekawe co będzie, jak następnym razem taki fiut jadący z parkingu wjedzie za rogiem w wózek z dzieckiem? Czy jadę samochodem, czy rowerem, zawsze patrzę gdzie jadę. Dziadek z parkingu mógł pojechać szerzej, żeby popatrzeć czy jakiś drugi przygłup nie jedzie przypadkiem rowerem po chodniku z przeciwka, jak już koniecznie chciał się na chodnik władować. Posiniaczył mi ramię ostatnio głupek wyjeżdżający na pełnej piździe zza rogu kamienicy na rowerze. Tak pięknie się wywalił, że i spodnie i bluzę podarł, a i koło będzie miał do centrowania. Jeszcze się pluł, że "jak chodzę", to zaproponowałem, że wezwiemy Policję do potrącenia pieszego na chodniku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 27.06.22, 16:27 Zachowali sie bardzo ladnie, ale ten lysy mial oczy w d..., a ten drugi jechal po CHODNIKU, ktory sluzy dla pieszych, nie dla rowerzystow Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 28.06.22, 07:37 Szanujmy się wszyscy na drodze, niezależnie od pojazdu... A przede wszystkim uważajmy na to jak sami jeździmy... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 28.06.22, 12:40 gzesiolek napisał: > Szanujmy się wszyscy na drodze, niezależnie od pojazdu... A przede wszystkim uw > ażajmy na to jak sami jeździmy... Widziałeś filmik? Po co karmisz troll-a z multikonta? Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Rowerzysci zakala drog? A ktorzy kierowcy... 28.06.22, 13:56 Filmik widziałem i nadal uważam, że pojazd tu nie ma znaczenia, a brak wyobraźni i przewidywania... A co do trola-stalkera sorki, dopiero później doczytałem inne posty - to się więcej nie powtórzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś