bywalec.hoteli 07.11.22, 13:26 ...coś go też nie słychać ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: A Hukerski to żyje? 07.11.22, 22:35 bo milczy jak waga (i vogon) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: A Hukerski to żyje? 07.11.22, 22:45 Moze to virtualne ofiary w czyscu i czekaja na zwartwychwstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A Hukerski to żyje? 08.11.22, 13:41 Żyję, żyję... I daję w szyję (już ponad 20 lat). Swoją drogą, Ty jesteś Bywalec niezły przechooj. Żona, trójka dzieci, zapierdol w korpo, nowy dom, a pomimo tego miałeś czas pomyśleć o koledze z forum. Zruszyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A Hukerski to żyje? 08.11.22, 16:16 to nie moja zasługa że cię pamiętałem - ktos tam plakal ze wagi nie ma to na zasadzie skojarzen mi sie skojarzyło ale dziękuję i dobrze że żyjesz, bo zdarzają się różne rzeczy i niektórych osób które znałem nie ma już z nami Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A Hukerski to żyje? 08.11.22, 16:35 a powiedz ze miałeś w swojej firmie akcje znicz - czyli produkcje i sprzedaż zniczy i wiązanek na groby, potem dawałeś w szyje za zarobiony hajs i dlatego cie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A Hukerski to żyje? 10.11.22, 23:58 bywalec.hoteli napisał: > a powiedz ze miałeś w swojej firmie akcje znicz - czyli produkcje i sprzedaż zn > iczy i wiązanek na groby, potem dawałeś w szyje za zarobiony hajs i dlatego cie > nie było miałem w swojej firmie akcje znicz - czyli produkcje i sprzedaż znczy i wiązanek na groby, potem dawałem w szyje za zarobiony hajs i dlatego mnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 15:06 Na czym znowu się dałeś złapać .Facet rozgarnięty ,madry ,a głupieje gdy parę bab go dosiądzie . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 20:06 no wlasnie - po co sie pchasz na te babskie fora? zona ci w domu nie wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 20:13 z tego samego powodu co wąsaty Teksańczyk z Kalifornii? a ty na słowackich i belgijskich forach nie siedzisz tylko na polskich? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 20:51 siedze na jednym slowackim, ale to jest bardziej pod jakis artykul. i to forum tutaj mi super odpowiada. na belgijskich nie jestem wcale, nie mam FB, Insta i nic z tego podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 20:53 mi tez odpowiada, wiec nie czepiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 21:00 bialyhenio napisał: > mi tez odpowiada, wiec nie czepiaj się. Wiemy ze ci odpowiada, ale nam tacy nie odpowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 20:38 Zona zmienil partnera. Nie karm trolla co sam ze soba gada. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 20:52 Współczuje ze Zofia miała dość swojego grunbcia alkoholika Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: A Hukerski to żyje? 21.01.23, 21:39 Ta Bolenka to jest stuknieta ,mało ją co widać ,a jak Ciebie zobaczy to dostaje orgazmu . To samo engine8t wdaje się w długie pogaduchy i go kasują .Niektóre mają problemy psychologiczne i powinny iść na terapię .Jest sporo normalnych i z nimi dyskutować .Zresztą zmieniają nicki jak rękawiczki . Odpowiedz Link Zgłoś