dodekanezowiec 24.11.22, 11:46 We wczorajszym meczu chyba gole Mazdy i Toyoty, honorowy Volkswagena :) Cieszy zapewne tych co wlew paliwa mają po lewej stronie (jak w haśle SLD - serce mam po lewej stronie) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreinto Re: Najbardziej samochodowa grupa MŚ :) 24.11.22, 17:51 dodekanezowiec napisał: > Cieszy zapewne tych co wlew paliwa mają po lewej stronie (jak w haśle SLD - ser > ce mam po lewej stronie) :) Nie wiem o czym piszesz ale tęsknię za wlewem po lewej. Zupełnie nie mogę pojąć z jakiego powodu te nibyluksusowe Nissany mają po prawej? To jest główny powód sprzedaży. Ileż można chodzić dookoła auta żeby zatankować? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Najbardziej samochodowa grupa MŚ :) 24.11.22, 18:10 Jak auto ma jedna rure wydechowa to wlew zwykle jest po przecienej stronie rury a jak ma dwie to juz roznie bywa.. Cale zycie mialem auta z wlwem po prawej i dwie rurry a obecnie tez dwie ale wlew po lewej i ciagle sie nie moge przyzywczaic - cale szczescie ze weze w dystrybutirach na tyle dlugie ze nie wazne gdzie wlem jest i jak sie podjedzie bo zawsze mozna naciagnac. Japnce to maj swoje poglady gdzi co ma byc i tak np wrzycisk korey otwierz skrytke na "rekawiczki" zawsze byl po srodku drzwiczek a obecne jest po lelwej stronie - blisko srodka auta. Najpierw sie dziwilem a potme zauwazylem ze to genialne bo jak auta rosna to sprobuj teraz siegnac i otworzyc ta skrytke z siedzenia kierowcy? A jak jest blisko srodka auta to to jest pod reka i latwe i do otwarcia i zamkniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Najbardziej samochodowa grupa MŚ :) 24.11.22, 20:53 A ja jezdzilem samochodem ktory mial wlew schowany w srodku pod klapa bagaznika, ktory w dodatku byl z przodu samochodu. Garbus oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Najbardziej samochodowa grupa MŚ :) 24.11.22, 22:23 A juz myslem ze trabant :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Najbardziej samochodowa grupa MŚ :) 24.11.22, 18:24 No, Niemcy zlekcewazyli wyraznie Japsow.... I sie strasznie zemscilo... W pracy narzekali na gre ekipy Flicka, wyszlo na to, ze pilkarze pojechali na wczasy do luksusowego hotelu i sie im przypomnialo, ze jakis mecz z Japonia jest.... I poseszli wyluzowani za bardzo.-.. Ja tez sie ciesze, ze wlew Toyoty jest po lewej stronie.... ALe z prawej tez sie da tankowac, trzeba tylko wyczuc odleglosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Najbardziej samochodowa grupa MŚ :) 24.11.22, 18:40 > ALe z prawej tez sie da tankowac, trzeba tylko wyczuc odleglosc... I umieć pociągnąć węża : ) Odpowiedz Link Zgłoś