Dodaj do ulubionych

jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki PiSu

09.01.23, 21:56
Roman Giertych złożył wniosek o zawieszenie policjantów z Pruszkowa, którzy spowodowali wypadek wioząc dwie nastolatki. Funkcjonariusze nie udzielili również pomocy dziewczynom. Wcześniej zapowiadał, że nie wyklucza złożenie zawiadomienia na mataczenie w tej sprawie.

no coz - milicja w najlepsze
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 09.01.23, 23:18
      No co ty?
      Chcieli tylko dzierlatkom "koguciki" pokazać.

A tak szczerze - do kurwy nędzy, 25 lat odbudowywano w tym kraju obraz policji, jako niezależnej, służącej obywatelom formacji... a potem przyszedł PiS i znów mamy Milicję-bis, chłopców na posyłki prezesa.
      • teodor-k Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 05:49
        Poczytaj sobie w Googlach jak funkcjonowała policja za rządów PO .Zlikwidowano wiele posterunków policji i to lokalnych .Teraz są przywrócone .Zarobki mają nie złe .Tabor samochodowy także .I widać ich w miastach .A że czarne owce zawsze były to nie jest wina PIS .Wiem że masz schizę do pisowców i wszystkie poczynanie ich negujesz ,ale bądź tolerancyjny i nie krzycz ciągle ,że wszystko jest be .
        • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 09:13
          Igor Stachowiak.
          Pałowanie demonstrantów.
          Wywożenie kobiet 30 kilometrów za Warszawę.
          160 funkcjonariuszy pilnujących domu żoliborskiego kurdupla przy Mickiewicza.
          "Koguciki".
          "Wystrzałowy" komendant.

Jeszcze mało?
          • toommynaley Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 23:07
            "Wywożenie kobiet 30 kilometrów za Warszawę." Skąd do qrwy wiesz kto jest kobietą a kto nie? Przeprowadziłeś wywiad z wywiezionymi?
            • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 11.01.23, 00:19
              toommynaley napisał:

> "Wywożenie kobiet 30 kilometrów za Warszawę." Skąd do qrwy wiesz kto jest kobie
              > tą a kto nie? Przeprowadziłeś wywiad z wywiezionymi?

Myślę, że po jesiennych wyborach prokuratury nie będą już miały problemów z rozpatrywaniem odwołań zatrzymanych.
              Co do "wywiadu" - starczą mi relacje niezależnych mediów.
              Cały PiS-i układ pójdzie się kochać.
              Albo pójdzie się kochać niezależna, samorządna i demokratyczna rzeczpospolita.
              To będzie dylemat tej rangi w trakcie nadchodzących wyborów.
        • galtomone Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 11:18
          teodor-k napisał:

> A że czarne owce zawsze
          > były to nie jest wina PIS .

To, że sie pojawiaja oczywiscie nie wina PIS.
          To, że są nietykalne, to już standard PIS - swoich się nie rusza... i na górze i na dole.
        • kreinto Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 18:26
          teodor-k napisał:

> Poczytaj sobie w Googlach jak funkcjonowała policja za rządów PO...
          Dobre określenie, funkcjonowała. Obecny nierząd doprowadził do tego, że jest to tylko fasada wystawiona pośmiewisko w setkach zbędnych posterunków, na remoncie których nakradli się do oporu:
          www.money.pl/gospodarka/wlascicielom-zabek-opadaja-rece-zlodzieje-smieja-sie-nam-w-twarz-6853785309125184a.html
      • trypel Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 06:40
        Fakt
        Przez wiele lat szanowałem w miarę policję. Zawsze trafiłem na ludzi którzy czepiali się tego co powinni i robili swoją robotę. Na chujow trafiłem dopiero w zeszłym roku po ponad 30 latach od ostatnich chujow. I ci zepsuli opinie o całości
        • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 09:23
          No ale przecież "otworzyli nowe komisariaty" i obywatel nie musi już wyręczać policji i pałować się sam ;-)
          • tbernard Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 09:25
            qqbek napisał:

> No ale przecież "otworzyli nowe komisariaty" i obywatel nie musi już wyręczać policji i pałować się sam ;-)
            >

To w średniowieczu było modne samobiczowanie. Teraz policja w tym wyręcza obywateli a wcześniej robiła to milicja.
          • trypel Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 10:38
            Może jak są sfrustrowani i potrzebują ruchu na świeżym powietrzu to warto by ich wysyłać na negocjacje ze związkami?
            businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/ruszyla-walka-o-place-w-gornictwie-sowite-podwyzki-albo-strajk/vznj634
            Może tam coś pożytecznego by zrobili
            • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 10:53
              No co ty?
              Z pałą, na rosłego górnika?
              Na kobietę (najlepiej babcię) to owszem, ale kibola czy górnika pan policjant w tym kraju się boi.
              • marekggg Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 11:57
                pracowalem kiedys w KPRM na al ujazdowskich, to wiem co potrafia gornicy.
                • trypel Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 11:58
                  Oni też to wiedza dlatego póki się jakaś Taczer nie znajdzie to będą dalej szantazowac kolejne rządy
          • teodor-k Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 13:20
            Ludzie jakiego macie pierdolca, żeby politykę mieszać do takiej sprawy. Albo policjanci przygruchali sobie dwie dziunie i przyładowali w drzewo albo mamy do czynienia z próbą uprowadzenia. W tym drugim przypadku prokuratura powinna się zająć sprawą i doprowadzić do skazania policjantów. Z tego co czytam są świadkowie więc do prawdy będzie można dojść.
            • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 13:50
              A co prokuratura robi w sprawie "głośnika bluetooth", który słyszała cała Komenda Główna?
              Gdzie siedzą policjanci, którzy zamordowali Stachowiaka?
              Gdzie siedzą ci, którzy wywozili kobiety ze Strajku Kobiet na komisariaty daleko za Warszawę?
              • galtomone Prokuratura jest super! 11.01.23, 07:06
                qqbek napisał:

> A co prokuratura robi w sprawie "głośnika bluetooth", który słyszała cała Komen
                > da Główna?
                > Gdzie siedzą policjanci, którzy zamordowali Stachowiaka?
                > Gdzie siedzą ci, którzy wywozili kobiety ze Strajku Kobiet na komisariaty dalek
                > o za Warszawę?

Nie zapominaj o:
                tvn24.pl/polska/zbigniew-ziobro-proces-po-smierci-ojca-jak-dzialala-prokuratura-w-sprawie-ziobrow-reportaz-marty-gordziewicz-6622273
      • tbernard Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 09:24
        Kiedyś Było MO czyli Milicja Obywatelska.
        Teraz jest Policja Obywatelska, czyli PO.
        Zarówno MO jak i PO były po to aby obywateli pilnować aby dobrze się zachowywali.
        • teodor-k Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 13:22
          Znam osobiście kilkunastu policjantów (w tym byłych) i zwolenników PiS to dwóch, może trzech. Młodzi to w większości zwolennicy PO, a emerytowani to stare komuchy, zwolennicy SLD .
          • nousecomplaining Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 15:08
            > Znam osobiście kilkunastu policjantów (w tym byłych) i zwolenników PiS to dwóch, może trzech. Młodzi to w większości zwolennicy PO, a emerytowani to stare komuchy, zwolennicy SLD .
            Zajebista próba statystyczna, może na podstawie tych danych opublikujesz jakiś raport przedstawiający prawdziwą sytuację? W sumie będzie miał podobną wartość do informacji podawanych np. w tvpis.
    • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 10.01.23, 22:18
      Za "Sekcją Gimnastyczną" z mordoksiążki:
    • schweppes1 Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 11.01.23, 18:38
      Państwo PiS na jednym obrazku.
      • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 11.01.23, 19:05
        Może szyby chcieli LBO umyć?
    • marekggg Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 09:06
      albo w ten sposob...
    • trypel Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 10:09
      Popatrzcie ze policja może wyglądać inaczej
      Nie agresja tylko miłość
      www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/policjanci-urzadzali-orgie-na-komisariacie-wstrzasajacy-raport/t1gjeqv,79cfc278
      • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 10:33
        Jezu, jaka ona brzydka.
        Do tego cycków nie nosi...
        • trypel Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 11:03
          Przypomniałeś mi dowcip z macaniem po plecach

Ale swoją drogą co ja w swoim życiu zrobilem nie tak że ani w szkole nauczycielki mnie nie molestowały ani żadnych orgii w pracy.. eh
          • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 11:18
            trypel napisał:

> Ale swoją drogą co ja w swoim życiu zrobilem nie tak że ani w szkole nauczyciel
            > ki mnie nie molestowały ani żadnych orgii w pracy.. eh

Złe miejsce pracy.
            Mogłeś jakiś prawicowy think-tank wybrać.
            Takie Orgio Iuris na przykład.
          • qqbek Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 11:21
            trypel napisał:

> Przypomniałeś mi dowcip z macaniem po plecach

Chyba muszę kawy się napić.
            Przeczytałem.
            Po czym odpisałem tobie.
            I dopiero wtedy do mnie doszło, że "tam już szukałem" jest odpowiedzią na nurtujące mnie pytanie... dzień refleksu szachisty mam dzisiaj🤣
    • marekggg Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 10:59
      kolejny...
      • marekggg Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 11:01
        nic nie widac, to moze w ten sposob

• misio3 Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 12.01.23, 11:09
          U mnie na sląsku też mają skuteczne akcje. Zlikwidowali Fabrykę narkotyków. 50 ton substancji. Ale wy tylko meny potraficie wklejać i hejtować policje .

cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci/221766,CBSP-zlikwidowalo-jedna-z-najwiekszych-w-Polsce-fabryk-narkotykow-syntetycznych.html

cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci/221766,CBSP-zlikwidowalo-jedna-z-najwiekszych-w-Polsce-fabryk-narkotykow-syntetycznych.html
    • qqbek Ktoś śledzi głosowania sejmowe? 12.01.23, 21:27
      Ktoś z was śledzi głosowania w Sejmie?

Interesują mnie wnioski z druków:
      2780 (dotyczący uchylenia immunitetu posłance Falej za naklejenie plakatów na drzwiach biur poselskich PiS i Konfituracji)
      2778 (dotyczący uchylenia immunitetu posłance Lenartowicz za przejście przez ulicę na czerwonym świetle - na podstawie anonimowego nagrania przesłanego Policji)

Wnioskodawca?
      Komendant Główny Policji gen. Szymczyk 😂
    • trypel Re: jak za komuny - tylko ze teraz to futrzaki Pi 14.01.23, 19:19
      A obywatele w tym czasie biora sprawy w swoje ręce.
      Brawo pan z Kobylki.
      Bez angażowania nieudolnej policji zasłużył na wdzięczność wielu sklepikarzy
      tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/kobylka-napad-na-sklep-jeden-napastnik-nie-zyje-sa-wyniki-sekcji-zwlok-6629451

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka