Dodaj do ulubionych

No to jedziemy?

16.01.23, 17:35
moto.pl/MotoPL/7,88389,29363591,myslisz-ze-autonomiczne-taksowki-to-daleka-przyszlosc-to-zobacz.html#s=BoxOpImg8
No i teraz jak auto rozpozna ze nie zaplaciles mandatu za parking to zamiast zawiezc do celu drzwi sie zablokuje i pojedziemy prosto do urzedu.. )
Obserwuj wątek
    • teodor-k Re: No to jedziemy? 16.01.23, 17:50
      Tyłka nie urywa jak czytam .Opinie takie sobie. Na ten czas musi być jeździec co będzie poganiał rumaka .Jak go zabraknie to kuń pojedzie galopem .
    • trypel Re: No to jedziemy? 16.01.23, 19:32
      Pojawi się taka u nas to złotowy będą przecinać opony.
      • teodor-k Re: No to jedziemy? 16.01.23, 19:45
        W ogóle nie pojedzie koła odkręcą gdy stanie .
      • qqbek Re: No to jedziemy? 16.01.23, 21:17
        trypel napisał:

> Pojawi się taka u nas to złotowy będą przecinać opony.

Ty się śmiej, w Lublinie pod dworzec PKS (wyglądający tak, że ojojoj) do tej pory żaden Bolt ani nawet "korporacyjny" od frontu nie podjedzie.
        Panująca tam od ponad 30 lat "mafia słupkowa" raz znajomego zawiozła na Czechów (2 może 2,5 kilometra) za 120 złotych (zwiedzanie miasta gratis).
        Za to teraz "cywilizacja", kiedyś jak ktoś "obcy" podjechał, to i karoseria się zadrapała, a i w pysk mógł zarobić.
        Teraz znajdują gdzie taki parkuje i w nocy "załatwiają".
        Podobnie było pod PKP (raz wracałem z Liverpool-u i nie zdarłem nalepek lotniskowych z bagażu - chciał mnie na Wieniawę przez Tatary wieźć), ale tam jakoś ten burdel uporządkowano.
    • waga173 Re: No to jedziemy? 16.01.23, 20:22
      A jak taksowka wyczuje zakazana substancje to drzwi sie zablokuje i pojedziemy prosto na rehab.
      • trypel Re: No to jedziemy? 16.01.23, 20:41
        Nie wiem jak taksowka ale ta taksowkarka wyczuwała wszystkie zakazane sprawki
        www.filmweb.pl/film/Taks%C3%B3wkarka-1977-262440
      • engine8t Re: No to jedziemy? 17.01.23, 03:23
        U nas marycha legalna.
      • engine8t Re: No to jedziemy? 17.01.23, 03:25
        Ale w normalnej taksowce to z Majidem czy Sureshem mozna pogadac o polityce i innych rzeczach bo nikt nie slucha a w takim jest podsluchiwany i podgladany i pewnie nagrywany caly czas.
        • waga173 Re: No to jedziemy? 17.01.23, 04:43
          Kiedys w Nowym Jorku wiozl mnie na lotnisko "Majid czy Suresh". Zgadalismy sie ze ja z Polski, itd a ja w trakcie rozmowy stwierdzilem ze Ameryka istnieje i prosperuje dzieki imigrantom. Majid czy Suresh od razu dal po garach, mykal po pasach, trabil glosniej niz inni, zebym sie, swoj czlowiek, nie spoznil na samolot, hehe.
          • engine8t Re: No to jedziemy? 17.01.23, 18:52
            Odebral Majid klienta z lotniska w NYC i wiezie go do miasta.... Ale klient zauwazyl ze Majid przejchal czerwone i to ne jedno i zaczyna sie bac....w koncu mowi
            - "Ty dlaczego ty ciagle przjezdzasz czerowone i ryzykujesz i swoje i moje zycie"
            Majid se usmiecha i z hinduskim akcentem mowi
            - "Nie boj sie nie ma ryzyka...Moj brat jest tez taksowkarzem i jezdzi juz 40 lat i cigale tak jezdzi jak ja i nie ma wypadkow..."
            W koncy klient widzi ze Majid ma zielone i zamiast przyspeszac to ten gwaltownie hamuje..
            wiec krzyczy:
            - "Czy ty oglupiales - czerwone przejezdzsz a na zielonych hamujesz?"

A Majid sie znow usmiecha i mowi..
            - Nie boj sie ja wiem co robie...Moj brat mi walsnie napisal tekst ze jezdzi wlasanie w tej okolicy.. :)
            • waga173 Re: No to jedziemy? 17.01.23, 19:21
              Niech zgadne, brat mial na imie Suresh?
        • trypel Re: No to jedziemy? 17.01.23, 07:04
          Jak przeczytałeś to wiesz ze tak jest. Nawet zapięcie pasów za plecami wypatrzyli
    • bialyhenio Re: No to jedziemy? 21.01.23, 12:57
      Engin, mnie tez zablokowali, to nie ja cie zakapowalem
      • teodor-k Re: No to jedziemy? 21.01.23, 13:38
        Oj tam nie ty jeden..Ale obydwoje macie pecha do ematki 😉

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka