Dodaj do ulubionych

Podziwiam tą Panią.

19.01.23, 16:54
Bo ja to proszę Pana mam bardzo dobre połączenie. Wstaje za piętnaście trzecia, latem to już widno...

Z Neapolu do Rzymu Freciarossa jedzie do 250 km w godzinę.
Szybciej niż Qubuś na niemieckiej autostradzie ...

podroze.gazeta.pl/podroze/7,114158,29374919,wlochy-codziennie-pokonuje-ponad-1500-km-absolutna-rekordzistka.html#s=BoxOpImg11
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 17:16
      Uratuj ja
      Masz mieszkanie 10 km od centrum mediolanu za 600 euro
      www.casa.it/immobili/45849356/
      I w tej samej wyszukiwarce 60 innych do 600 euro wokół mediolanu.
      Babka zdrowie odzyska.
    • teodor-k Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 17:31
      Warta grzechu .Przecież na tym forum sami bogaci snobi piszą .Misiek założy konto i się wpłaci biednej woźnej .Narzeka się na los ,a ludzie dopiero mają przesrane .
    • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 20:53
      To nie problem tego, że Włosi boją się coś wynająć.
      Oni po prostu boją się puścić rąbka mamusinej spódnicy.

Ja w jej wieku mieszkałem 2000 kilometrów od domu rodzinnego, w którym bywałem 3-4 razy na rok.

Ta pani to nie jest odosobniony przypadek.
      Młodzi Włosi to "gniazdownicy", była sprawa (zresztą też z Neapolu) gdzie sąd odebrał 36-letniej studentce alimenty od rodziców (które kilka lat wcześniej, ale już w okolicach 30-tki wywalczyła w sądzie), stwierdzając, że lekko już jednak przegina.
      • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 21:25
        Tak BTW futrzasty - jechałem i 250, spokojna twoja rozczochrana :)
        Jak się ma czym i gdzie, to dlaczego nie?

No, ale ostatni raz ponad 200 to jechałem kilka lat temu, jak jeszcze X5 miałem.
      • trypel Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 22:18
        My jesteśmy tuż za
        Prawie w czołówce maminsynkow
        www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/sa-dorosli-maja-pieniadze-i-prace-ale-mieszkaja-z-rodzicami/ywlmt69,2b83378a

Jak przy znajomych mówimy ze jeszcze 8-10 lat i młody wypieprza to się na nas patrzą jak na sadystów
        • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 22:33
          trypel napisał:

> Jak przy znajomych mówimy ze jeszcze 8-10 lat i młody wypieprza to się na nas
          > patrzą jak na sadystów

Mój szwagier (lekko po 30-tce) nadal siedzi u teściów.
          Ale z kobitą mu nie wyszło, pracę ma tak mocno średnią (ledwie z 5 na rękę jak nadgodzin nie tłucze).

Mówi, że odkłada na mieszkanie, ale kto go wie?
          Chyba jednak sprzedam to mieszkanie w śródmieściu, bo mam już dość (poprzedni najemcy mi się wyprowadzili, a nowych nawet mi się nie chce po tylu latach szukać, stoi drugi miesiąc puste bo nie mam czasu, żeby się zebrać i choć trochę odświeżyć), to może jemu zaproponuję?
          • teodor-k Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 22:58
            Uchyniety jakiś .Jak ma problemy z kobietą to do kastracji .Uciąć i psom rozdać .
            • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 19.01.23, 23:02
              teodor-k napisał:

> Uchyniety jakiś .Jak ma problemy z kobietą to do kastracji .Uciąć i psom rozdać
              > .

Normalny gość.
              Po prostu ma pecha.

To ciebie gównianarado trzeba by było forumowo wykastrować chyba, bo pleciesz jak potłuczony.
          • waga173 Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 06:54
            Mieszkanie "to może jemu zaproponuję?"
            Moja rada, jeszcze tansza niz tania bo darmowa, a w dodatku szczera. Jak bierzesz wspanialego wesolego psiaka to pomysl co bedzie za 12 lat. Smrod i pchly. Dalej bierzesz? Albo kotka, ktory Ci nasra do butow bo mu sie pomylily z kuweta. Albo lokatora, ktory mowi ze odklada na mieszkanie, ale kto go wie? Ja wiem.
            Wpuscisz i nigdy nie wyjdzie pizda nieudacznik. Z rodzina to wiesz gdzie sie najlepiej wychodzi, na zdjeciach.
            • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 11:08
              Chodzi raczej o odsprzedanie mu tego.
              Może poniżej wartości rynkowej, ale ma ono wartość sentymentalną dla mnie, a tak by "zostało w rodzinie".
          • misio3 Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 12:31
            To sprzedaj by puste nie stało, bo podobno mają wprowadzić podatek od pustostanów, by ukręcić spekulacje mieszkaniową 😁
            • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 12:51
              misio3 napisał:

> To sprzedaj by puste nie stało, bo podobno mają wprowadzić podatek od pustostan
              > ów, by ukręcić spekulacje mieszkaniową 😁

Spokojnie, jeszcze zupełnej urawniłowki nie próbują.
              Podatek ma być od szóstego i kolejnych mieszkań.
              Ja mam 2 i udziały w trzecim.

Ale spłacenie resztek kredytu i kupienie sobie czegoś normalnego do jeżdżenia zamiast Szropla kusi.
              Nawet nie wiesz, jak mnie ta Zafira wkurwia.
              Zrobiłem mechanikę, władowałem dychę, to teraz radio padło, najwyraźniej po to, żebym mógł posłuchać jak pięknie pracuje wyremontowana za ciężki hajs turbina. Garaż mi żona roślinkami z ogrodu zastawiła, to nawet nie mam jak wjechać, żeby w ciepełku pogrzebać i dojść, co "nie styka".
              • trypel Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 13:29
                A pisałem zrob i pogoń.
                Jak się nie polubiliście to ze związku nici.
                • qqbek Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 13:36
                  trypel napisał:

> A pisałem zrob i pogoń.
                  > Jak się nie polubiliście to ze związku nici.

Radio to sam wybebeszę i naprawię (raz jest, raz jest "częściowo" raz go nie ma - pewnie jakiś styk zaśniedział i czeka na mnie i drobny papier ścierny + spray do styków), tylko muszę mieć miejsce - bo mam wersję z nawigacją i dużym ekranem i będę to wszystko musiał rozebrać, żeby się do wtyczkologii dostać.
                  A co do nielubienia się - nadal mi się podoba rozmiar tego samochodu i to, że wszystko do niego wchodzi.
                  Gdyby się coś "na chwilę" u sąsiada trafiło, to bym już go dawno pogonił.
                  Szkoda, że nie wziąłem wtedy tamtego niebieskiego Lupo gdy go miał (ten 100 koni + automat).
                  • dodekanezowiec Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 15:40
                    Wracając do babki. Ziuta z Neapolu. Józefina. W Polsce takie imię byłoby obciachem. Choc teraz moda na imiona przedwojenne typu Zosia i Antos. Ukraincy to dopiero wymyślają- dziecko 3letnie ma na imię Platon :)
                    • teodor-k Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 16:02
                      No i ?W Nowej Zelandii sąd nakazał zmienić imię małej dziewczynki, którą rodzice nazwali Talula Dances The Hula From Hawaii (Talula Tańczy Hawajskie Hula).
              • teodor-k Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 15:57
                Garaż mi żona roślinkami z ogrodu zastawiła, to nawet nie mam jak wjechać, żeby w ciepełku pogrzebać i dojść, co "nie styka.Oddaj ją razem z tą Zefirą jakiemuś ogrodnikowi za malą opłatą .Masz tyle mieszkań znajdziesz sobie kogoś do przytulenia .Ty wolny ,garaż wolny .Acha są dzieci znajdź guwernantkę ,dwa w jednym .
    • bolo2002 Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 10:43
      Podziwiam tę Panią ! A nie tą.
      • teodor-k Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 13:23
        Ja wszystkie podziwiam i w każdym wieku .
      • dodekanezowiec Re: Podziwiam tą Panią. 20.01.23, 15:41
        bolo2002 napisał:

> Podziwiam tę Panią ! A nie tą.

Bolo! Jak Ty mnie zaimponowałeś! To samo zem był napisał w innym wątku (o petycji w sprawie aut)
    • bialyhenio Re: Podziwiam tą Panią. 21.01.23, 00:48
      Niezła.
      • dodekanezowiec Re: Podziwiam tą Panią. 21.01.23, 20:18
        Z 30-40 kg mniej to może i niezła by była...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka