Dodaj do ulubionych

Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto?

02.02.23, 22:58
Ja chyba niedlugo bede mial 20 lat. Zaczynalem jako Pol-Am al eja k mnie wyperd to zmienialem.
A to byl chyba jeden z moich pierwszych wpisow na tym forum
Ktos tam komentujacy ciagle istnieje ?
forum.gazeta.pl/forum/w,20,6065931,6065931,Radar_Detector_.html#p6067462
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 02.02.23, 23:07
      Późno, gdzieś w okolicach 2007 albo 2008, ale na gazecianym forum od 2004 bodajże (głównie na lokalnym - Lublin, które wtedy jeszcze tętniło życiem).
      Od zawsze pod tym "dziwnym" nickiem.
      • car_fox Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 02.02.23, 23:14
        Pozniej gdzies chyb aok 2006 to bylem chyba dlugo Polam5, az znow komus sie nie podobalo :)
        I wtedy sie galtom pojawil...
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,49232324,49232324,Olej_w_automatycznej_skrzyni_wymieniac_czy_nie_.html#p49248684
        • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 02.02.23, 23:56
          Galtom też wtedy siedział w UK i tak jak ja szybko wrócił (tylko on w okolicach Lądku Zdroju mieszkał, gdzie ja tylko turystycznie jeździłem) - mogę się z nim w wielu miejscach nie zgadzać, ale czuję taką dziwną "wspólnotę doświadczeń" z tamtego, jak by nie było - bardzo specyficznego, okresu.
        • waga173 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 05:44
          Jak niejaki habudzik zobaczyl zensko brzmiacy nick "iberia" to gadal i gadal i nie mogl przestac. Okazalo sie ze ma najwiecej do powiedzenia na temat wymiany oleju w automacie, pomimo ze automatu nigdy nie mial. Ale moje oko zauwazylo u niego ciekawa maniere, dawanie spacji przed kropka.
          • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 09:45
            Kurła ty to masz pamięć!
            • waga173 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 15:07
              To dzieki linkowi dwa-trzy pietra wyzej a nie mojej pamieci:)
              • teodor-k Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 06:55
                To już przeminęło z wiatrem .Niektórzy już pomału muszą szykować się do anielskiego orszaku ,a nie wojować na forum i każdemu dupę obrabiać jak przekupy .Gorsi od bab żenua .
    • hukers Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 02.02.23, 23:58
      Na forum od 18.07.2002, liczba postów 3910, czyli użytkownik ze mnie dość leniwy, wychodzi tak z grubsza 3-4 posty tygodniowo. Od zawsze jako hukers, nigdy nie byłem zbanowany, chociaż ostatnio jakieś co ciekawsze moje wątki lądują na oślej, np z dzisiejszej nocy.
      Kapuś na forum?
      Dawniej nie do pomyślenia.
      • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 00:03
        hukers napisał:

> Kapuś na forum?
        > Dawniej nie do pomyślenia.

Importy z e-grażyny.
        Podziękuj "świeżakom" :(
        Ale - "who cares". Jak mnie zbanują na tym nicku, to nie będę się silił na następny. Najwyżej "innymi kanałami" przekażę, że "zdjęto mnie, ale mam was w dupie".
        Nie zamierzam tworzyć "alternatywnych osobowości" na potrzeby forum.
        • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 11:06
          Liczby to tylko statystyka.
          Zapytajcie czyje wątki wzbudzały największe emocje? Czyje wątki miały ponad 500 wpisów?
          Misiowe.
          Te o utracie 50% wartości nowego auta w 3 lata 😁
          • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 11:19
            Nie zapomnę, jak się ze mną kłóciłeś, że gaz jest tylko dla biedaków misiu :-)
            • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 18:39
              qqbek napisał:

> Nie zapomnę, jak się ze mną kłóciłeś, że gaz jest tylko dla biedaków misiu :-)
              >

Na początku byłem sceptyczny , ale w końcu przekonałeś mnie wtedy i założyłem w 2016r gaz.
              Jak ja Ci za to szczerze dziękuję.
              Od tamtego czasu oszczędziłem z 8 tysięcy na tym gazie. Polo warte 4 tysie zwróciło się dwukrotnie 😅
              • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 18:53
                Dziś wątku o utracie wartości nowego auta 50% w 3 lata bym nie stworzył. Rynek się zmienił, samochody trzymają wartość.
                Ale wtedy miś miał rację choć powkurzałem trochę ludzi którzy kupili nowe autko i nie mogli się pogodzić z wysoką wówczas utratą wartości 😆
                • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 19:06
                  Miś to żywa legenda tego forum.
                  na moto.pl zrobili nawet arykuł o moim Polo.
                  Rok 2011.

www.google.com/amp/s/moto.pl/MotoPL/7,88571,9187262,czy-to-vw-polo-pana-m.amp
                  • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 21:32
                    misio3 napisał:

> Miś to żywa legenda tego forum.
                    > na moto.pl zrobili nawet arykuł o moim Polo.
                    > Rok 2011.
                    >
                    > www.google.com/amp/s/moto.pl/MotoPL/7,88571,9187262,czy-to-vw-polo-pana-m.amp

Nawet bot reklamowy nie skomentował... hehe.
                    • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 17:05
                      Bot nie , ale żywi ludzie tak. Moje wątki o utracie wartości nówki z salonu komentowało po 500-800 osób....więcej niż twoje. Postać pana m misia jest prawdziwą legendą tego forum ... hehe
      • waga173 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 01:02
        "Kapuś na forum?"

Jeden taki nienawistny zazdrosny kurdupele.k
        • hukers Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 11:00
          waga173 napisał:

> "Kapuś na forum?"
          >
          > Jeden taki nienawistny zazdrosny kurdupele.k

Żuk gnojarz z pszczółki Mai?
    • bialyhenio Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 00:04
      jako bywalec to w 2010
      wcześniej byłem jeszcze na forum Poznań jak cos tam się jeszcze działo na innym nicku
    • teodor-k Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 05:49
      Jest wątek na forum o forum .Na regionalnym z kolegą S 20 lat .Na ematkę ściągnęła mnie A idzie właśnie w tym roku na emeryturę .To nie jest jedyne forum gdzie można pisać . Jestem na wielu .Chyba jest tu admin .Chciałem się w poprzednim.watku wpisać i już wyleciał .Nie pochlebiajcie sobie z tymi wpisami dziadki słomiane .Były tu kobiety
      chciały nawet ty pisac ,ale idiotyczne komentarze skutecznie je odstraszyły .Zwłaszcza pan waga lub pan Kuba .Do własnych żon tak się pewnie nie odnosi .Większości wpisy facetów normalne .Forum by funkcjonowało to trzeba osób .Bo we własnym gronie to można tylko sobie pierdzieć Szanować inne osoby .Pozdrówka .
      • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 09:42
        Weź ty się odczep.
        Do dam odnoszę się kulturalnie.
        Do osoby zaczadzonej pisowską propagandą będę się odnosił niegrzecznie, niezależnie od płci.
        Głosujący na PiS przyczyniają się do klęski tego kraju, spychają go w nędzę - nie muszę i nie powinienem tego tolerować.
        • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 19:53
          Misio głosuje na PiS a jednak potrafisz do misia napisać w miarę kulturalnie. Można? Można.
          Ps. W jaką nędzę? Wyszliśmy z Unii? Nie. Bezrobocie wzrosło? Nie. Dostaniemy kase z Unii? Tak. Benzyny i węgla zabrakło? Nie. Ktoś w tym kraju cierpi głód? Nie. Jedź do Wenezueli, do Syrii , do Afryki. Kraje zniszczone gospodarczo, panuje bieda, ludzie cierpią głód. Tam ludzie cierpią nędze. Tyś widzioł nędzę?
          • waga173 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 20:05
            Zeby zobaczyc nedze materialna i intelektualna nie potrzeba nigdzie jezdzic. Jeden forumowy bidok cieszy sie starym wypierdzianym zlomem i cieszy sie z rzadow pis bo w Afryce jest gorzej.
            • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 20:29
              Jeżdże tym co lubie a nie dlatego że mnie nie stać na nic bogatszego. Intelektualnie jestem także bogaty bo podałem argumenry gospodarcze a ty żadnych argumentów....słowo nędza oznacza poziom Afryki w rozwoju gospodarczym ...u nas Ameryki nie ma ale nędzy gospodarczej też nie ma...twoja ocena mnie jest płytka...No ocenianie innych po aucie którym jeżdżą jest słabe.
            • teodor-k Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 06:30
              "Zeby zobaczyc nedze materialna i intelektualna nie potrzeba nigdzie jezdzic Ale przynajmniej nie chla z żalu że mu życie uciekło i pieprzy takie farmazony że przykro czytać .Ciągle to samo w kółko .Pod jakim nickiem dziadek pisałeś na forum Kraj?
          • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 03.02.23, 20:52
            misio3 napisał:

> Misio głosuje na PiS a jednak potrafisz do misia napisać w miarę kulturalnie. M
            > ożna? Można.

Ty jesteś niereformowalny.
            Do tego wolisz pleść androny, a nie sobie propagitkę urządzać.

> Ps. W jaką nędzę?

Pierwszy od 20 lat spadek płacy realnej to pikuś?
            Emerytury pomimo waloryzacji spadną realnie o ponad 10%.

> Wyszliśmy z Unii? Nie.

My z niej nie wyjdziemy, jak tak dalej pójdzie, nas z niej wypierdolą.

> Bezrobocie wzrosło? Nie.

Tak.
            Akurat w styczniu wzrosło - możesz sobie nawet w danych GUS wyszukać.

> Dostaniemy ka
            > se z Unii? Tak.

Gówno prawda.
            Milion Euro kar dziennie za olewanie wyroków ETS, wstrzymane miliardy Euro na KPO, wstrzymane już wypłaty dla samorządów na inwestycje strukturalne.

> Benzyny i węgla zabrakło? Nie.

Mamy gospodarkę rynkową.
            Ile tego węgla po 3 tysiące za tonę kupiłeś?
            Przed wojną też węgiel wszędzie w składach był, tylko ludzie na ten węgiel pieniędzy nie mieli.

> Ktoś w tym kraju cierpi głód? Ni
            > e.

"We wrześniu i październiku 2022 roku Indeks Nędzy dla Polski sięgnął 20,9 punktów i były to najwyższe wartości od kwietnia 2005 roku."

> Jedź do Wenezueli, do Syrii , do Afryki. Kraje zniszczone gospodarczo, panuj
            > e bieda, ludzie cierpią głód. Tam ludzie cierpią nędze. Tyś widzioł nędzę?

Patrz powyżej.
            • teodor-k Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 06:25
              "Jedź do Wenezueli, do Syrii , do Afryki. Kraje zniszczone gospodarczo, panuj
              > e bieda, ludzie cierpią głód. Tam ludzie cierpią nędze. Tyś widzioł nędzę .Ale piszesz poematy ,aż w oczy szczypie .To ty ciągle uprawiasz tu politykę i krzykiem przekonujesz do swojej racji ,a musisz życ ciągle pod butem pisowskim i jęczeć na forum .
            • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 17:17
              Masz bardzo dziwną subiektywną definicję słowa "nędza".
              By być obiektywnym powołam się na źródło: pl.wiktionary.org/wiki/n%C4%99dza

"stan ubóstwa w najwyższym stopniu, brak środków do życia".

Tymczasem w poziomie życia wyprzedziliśmy Portugalię. W zeszłym roku poziom rzeczywistej konsumpcji indywidualnej przeciętnego Polaka wyniósł 84 proc. średniej dla krajów UE – to oznacza, że gonimy kraje uznane za bardziej rozwinięte od Polski. Względem roku 2020 poprawiliśmy wynik o jeden punkt procentowy. To właśnie ten punkt pozwolił nam zyskać przewagę nad Portugalią, która zatrzymała się na poziomie 83 proc. Niewiele więcej dóbr od nas spożywają Hiszpanie (85 proc.).
              Dane Eurostatu wskazują, że mocno wyprzedzamy Grecję (76 proc.) czy Chorwację (73 proc.)

mycompanypolska.pl/artykul/poziom-zycia-w-polsce-wyzszy-niz-w-portugalii/9513
          • grzek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 00:11
            Policz ile kasy PiS wywalił w błoto, ile rozdał swoim, żeby finansowali partię, ile dał na propagandę, teraz uwłaszcza lipne fundacje, praktycznie zlikwidował OZE i czesze gotówkę z podwyższonych cen prądu, gazu, paliwa, wszystkim topnieją oszczędności, można jeszcze długo wyliczać. W służbie zdrowia gorzej, w szkolnictwie tragedia, wymiar sprawiedliwości, tam gdzie PiS macza palce, nie istnieje. Nie wiem, czy jest coś, czego PiS nie spieprzył.
            • waga173 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 00:43
              grzek napisał:

> Policz ile kasy PiS wywalił w błoto, ile rozdał swoim, żeby finansowali partię,
              > ile dał na propagandę, teraz uwłaszcza lipne fundacje, praktycznie zlikwidował
              > OZE i czesze gotówkę z podwyższonych cen prądu, gazu, paliwa, wszystkim topnie
              > ją oszczędności, można jeszcze długo wyliczać.

Pamietaj ze odpowiadasz pisowcowi. Jak policzy ta wyzej wymieniona kase to stwierdzi dlaczego tak malo a przeciez moznabylo rozdac wiecej.

P.S. Po jaki chuj odpowiadasz cyrkowej ciekawostce?
              • grzek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 11:52
                waga173 napisał:

> P.S. Po jaki chuj odpowiadasz cyrkowej ciekawostce?

Zazwyczaj nie odpowiadam ale o "zasługach" PiSu trzeba pisać przy każdej okazji, żeby przeczytali też inni pisowcy tu na forum, bo z TVP tego się nie dowiedzą.
                • misio3 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 17:28
                  Mylicie pojęcia. Przyklejacie mi łatki.
                  Ja nie piszę tu o Pisie i polityce. Piszę o gospodarce.
                  O materialnym poziomie życia Polaków. O gospodarczej stronie.
                  Tu trzeba obiektywnie przyznać , że rozwój gospodarczy mamy mimo pandemii i wojny nadal wysoki a bezrobocie niskie.
                  W 2022 r. PKB Polski wyniósł 4,9%. A np. PKB Niemiec wzrósł o 1,9 proc.
                  Mamy jeden z najwyższych PK w Unii. Gonimy zachód, więc żadnej nędzy nie ma !
                  Ps. nie jestem ślepy na argumenty. Inflacja jest wysoka fakt. Ale z czasem spadnie.

• waga173 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 17:37
                  No to wsrod zaslug pisu koniecznie nalezy wymienic wyniesienie hodowli koni arabskich na wyzyny swiatowe.
                  • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 20:53
                    Jeżeli chodzi o hodowlę koni rasowych, to Kaligula zrobił z konia senatora.
                    Kurdupel żoliborski zrobił z Jacka Kurskiego urzędnika Banku Światowego.
                    Nie wiem tylko, kto bardziej przegiął.
                    • teodor-k Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 21:26
                      Przeceniasz Kaczora .To nie on wysłał Kurskiego .Fajna para na Auto Moto pan waga i pan qqbek .Młodość połączona ze starością .Każdy lubi co ma ja tam lubię przyjaźnie na forach .Jestem za 👍
                      • qqbek Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-m 04.02.23, 22:26
                        teodor-k napisał:

> Przeceniasz Kaczora .To nie on wysłał Kurskiego .

Tak myślisz?
                        To kto?
                        Jest jakaś wierchuszka nad Kaczorem?
                        Jak tak, to kto? GRU? KGB?

Nie podejrzewałbym kolegi o aż tak daleko idące wnioski.
                        Mi to gdzieś z tyłu głowy chodzi, jak widzę Macierewicza, dość ewidentnie umoczonego we współpracę z tymi służbami (vide książka Piątka), na przykład.
                        Ale sam Kaczor?
                        Może przez jakiegoś byłego SB-ka... w końcu łapał się na akcję "Hiacynt" chłop.
                        Historia uwłaszczenia się PC (a teraz PiS) na majątku PRL (Telegraf, FP "Solidarność", Express Wieczorny) to historia współpracy wierchuszki PC z "szarymi eminencjami" bezpieki.
    • marekggg Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 08:05
      najstarszy moj post ktory znalazlem na tym forum to z 23/4/2002.

pewnie juz wczesniej sie udzielalem, ale wyszukiwarka na forum juz starszych nie odnajduje

Tekst linku

ciekawy watek zreszta.

i nick caly czas ten sam.

7937 postow na auto-moto.
    • only_the_godfather Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 08:48
      Na auto moto to dość późno bo jakoś okolice 2010 roku, wcześniej jakoś od 2005 roku byłem na lokalnym forum Częstochowa ale pod innym nickiem.
    • bolo2002 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 10:00
      Data nie jest ważna - liczy sie jakość !
    • duze_a_male_d_duze_m Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 10:56
      Trudno powiedzieć, ale pamiętam jeszcze jak przy nicku się część ip pojawiało (nie trzeba się było logować?).
    • tiges_wiz Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 03.02.23, 19:09
      Na forum od: 06.08.2002
      Liczba postów:18066
    • marysia67 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 04.02.23, 17:13
      Niedawno, chyba na wiosnę 2020 roku.
    • wislok1 Re: Kiedy zaczeliscie "kariere" na Auto-moto? 05.02.23, 19:47
      Niedawno

Kilka lat

Bardzo ciekawe forum

Takie autentyczne, czyli autentyczne dyskusje i rozne poglady, nie jest nudne....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka