Dodaj do ulubionych

O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pan

22.03.23, 23:56
www.youtube.com/watch?v=L0R3DmTVrKE
Ale czy naprawde cymbal? Czy nie ukryl swojej inteligencji swiadomie? Kazali mu wzniesc modlitwe to wzniosl a te ciule powstaly i zaczely sie samobiczowac zamiast decydowac czy i gdzie budowac nowa droge albo siec kanalizacyjna. Dobor sali posiedzenia tez jakis taki rodem ze sredniowiecza...
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 00:02
      O kurła!
      Nie mój Matrix - sorry.
      Do tego jak kaleczą polski "otwieram czydziestą drugom sesjem rady powiatu limanowskiego"... a dziś imputowali w TVP Tuskowi, że ten po niemiecku szczeka. Co za dzbany.
      • waga170 Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 01:00
        Z Limanowej pochodzil jakis pisarz czy poeta, sprawdzilem Kazimierz Przerwa-Tetmajer ale to nie on. Ja jestem juz teraz na sto procent przekonany o istnieniu kosmitow ktorzy nas kiedys od malpy oderwali, a teraz przylecieli sprawdzic eksperyment:) Stoja w swoim "statku" na szczycie jakiejs gory i pokretlami manipuluja falami odbieranymi przez swoje "dzielo" i sprawdzaja czy te dzielo mozna z powrotem obrocic w malpe. Jak do tej pory sukces, naczelna malpa niska, brzydka, glupia i kulawa:)
    • dodekanezowiec Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 06:36
      Waga musisz poczytać stronę internetowa- Olkuski PiS to stan umysłu. Też Małopolska i prowincja. Jak gora taka to co się dziwisz jaki misiaczek olkuski.
    • galtomone Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 07:03
      Nie marudź, jak będzie trzeba bronić Twojego dobrego imienia (i dorobku) to Twoi radni też się na pewno pomodlą.

Tylko najpierw musisz ochronić jakiegoś pedofila.
      • waga170 Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 08:33
        Ale ktore imie jest te dobre, Jan czy Pawel?
        • galtomone Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 08:50
          Gupie pytanie - JAROSŁAW!!!!
          • dodekanezowiec Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 09:13
            Gosc z filmiku mi trochę przypomina Asta z PiS. W samym PiS byl kawał o mierzeniu inteligencji w astach (nowa jednostka). A ile astow ma Marek Ast? Zero.
            • dodekanezowiec Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 09:14
              Ale ze flage £Unii maja :)
        • teodor-k Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 17:56
          Judasz .Nie tacy w danym momencie życia zaczęli się modlić .Jak trwoga to do Boga .
    • hukers Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 12:53
      Brodaty w prawym dolnym rogu to jakiś wysłannik szatana. Wstawał z niechęcią, jego mina sugerowała wyraźne lekceważenie obrządku, a pondto, o tempora, o mores, nie przeżegnał się
      • nousecomplaining Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 17:58
        > jego mina sugerowała wyraźne lekceważenie obrządku
        Też to zauważyłem, to był agent Tuska. Ale jednak nie dopatrzyłeś - przeżegnał się po modliiwie, tyle że jednym palcem, może to był jego ruch oporu.
        • waga170 Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 18:03
          Juz mi sie nie chce filmiku znow ogladac, ale ten jeden palec ktorym sie przezegnal to byl srodkowy?
          • nousecomplaining Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 18:12
            > to byl srodkowy?
            Nie, nie w stylu lichockowym, wskazujący to był. Może na coś wskazywał.
            • teodor-k Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 18:20
              To był palec boży jeśli trochę jarzysz coś .
    • engine8t Re: O/T O/T cymbal powiedzial pan a nie jasnie pa 23.03.23, 17:51
      O ja cie - i to musz z pamieci?
      A jak ktos nie umie tej modlitwy to go zawieszaja w czynnosciach?
      To kurna a naszych kosciolach kazda modlitwe i nawet czytania wyswietlaja na ekranach bo ani ludzi ani ksiadz juz nie pamietaja jak sie mowi a co dopiero pisze...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka