Dodaj do ulubionych

Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki?!

23.03.23, 12:11
Wojskowa! Rada! Ocalenia! Narodowego!
Obserwuj wątek
    • hukers Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 12:42
      Taka uroda Bola, chociaż to chyba nie jest akurat największy problem jeżeli chodzi o jego twórczość!!!!!!
      • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 12:54
        Ośmiesza tez auta koreanskie których ja jestem też wielkim zwolennikiem.
        Wniosek: jakis antyPiS wynajął misia żeby ośmieszał PiS.
    • qqbek Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 13:57
      Bo macie go słuchać!
      Do jasnej ciasnej!
      Kupić sobie pełnoletnie KIJE w turbodyzlu, a nie szukać nowych aut, czy podniecać się 1000-konnym Pony Carem!
      KIA!
      KURWA!
      • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:02
        Przypomnę- Stowarzyszenie Importerów Używanych Samochodów i Autobusów- SIUSIA. 2 liderów- bolo i misio
        • qqbek Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:19
          KIA!
          SIUSIA!
          CERATA!
          (teraz to zaczyna mieć sens)
    • teodor-k Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:18
      Jak zwykle o dupie Maryny .Jedna pani drugiej pani .Najważniejsze że nikogo się nie czepia ,pisze sobie spokojnie ,nie wadzi nikomu .Ale jak spokojny to buta mu trzeba odbić na plecach 😃
      • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:22
        Jak spokojny skoro każde zdanie z wykrzyknikiem?
        • tbernard Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 15:02
          Może w naturze ma cichy głos i aby go inni usłyszeli, to krzyczy na całe gardło.
          • waga170 Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:24
            Moze jest po prostu gluchy?
            • nousecomplaining Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:46
              > Moze jest po prostu gluchy?
              A może ma taki tik nerwowy palcowy, że co jakiś czas same paluchy mu bezwiednie stukają shift+1.
              Albo ma specjalną klawiaturę kastomizowaną pod Bola z klawiszem opisanym Bolo! I jedzie z tym dalej.
    • bywalec.hoteli Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:36
      Ta choroba jakoś się nazywa?
      • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:37
        Czekajcie! Pisze głośno bo wiem że za.cicho słuchasz :)
        • waga170 Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:48
          To jak jeden milicjant pisal list do drugiego:
          Pisze ten list powoli bo wiem ze ty czytasz powoli.
          • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 19:22
            Tak, nawiązywałem :)
    • engine8t Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 19:46
      Ludzie ktorzy krzycza na innych nie sa ludzmi "silnymi" ale slabymi i zwykle tak wyrazaja swoja prosbe o pomoc.
    • bolo2002 Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 08:25
      Nie dlatego- że chcę krzyczeć- ot po prostu miałem pod ręka!
      • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 09:38
        Nie, wykrzyknik nie jest pod ręką. Zarówno w telefonie jak i w komputerze potrzebna jest dodatkowa czynność, żeby wstawić wykrzyknik. Nie wiem czy to nie jest sprzeczne z zasadami forum a poza tym po prostu razi. Tak jak qrla głośne gadanie przez telefon pokolenia 60+ bo za komuny telefony kiepsko działały.
    • shellyanna Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 11:49
      Bo może?
      • dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 19:45
        I dalej dziadek pierdziadek niereformowalny

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka