dodekanezowiec 23.03.23, 12:11 Wojskowa! Rada! Ocalenia! Narodowego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hukers Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 12:42 Taka uroda Bola, chociaż to chyba nie jest akurat największy problem jeżeli chodzi o jego twórczość!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 12:54 Ośmiesza tez auta koreanskie których ja jestem też wielkim zwolennikiem. Wniosek: jakis antyPiS wynajął misia żeby ośmieszał PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 13:57 Bo macie go słuchać! Do jasnej ciasnej! Kupić sobie pełnoletnie KIJE w turbodyzlu, a nie szukać nowych aut, czy podniecać się 1000-konnym Pony Carem! KIA! KURWA! Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:02 Przypomnę- Stowarzyszenie Importerów Używanych Samochodów i Autobusów- SIUSIA. 2 liderów- bolo i misio Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:19 KIA! SIUSIA! CERATA! (teraz to zaczyna mieć sens) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:18 Jak zwykle o dupie Maryny .Jedna pani drugiej pani .Najważniejsze że nikogo się nie czepia ,pisze sobie spokojnie ,nie wadzi nikomu .Ale jak spokojny to buta mu trzeba odbić na plecach 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 14:22 Jak spokojny skoro każde zdanie z wykrzyknikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 15:02 Może w naturze ma cichy głos i aby go inni usłyszeli, to krzyczy na całe gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:24 Moze jest po prostu gluchy? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:46 > Moze jest po prostu gluchy? A może ma taki tik nerwowy palcowy, że co jakiś czas same paluchy mu bezwiednie stukają shift+1. Albo ma specjalną klawiaturę kastomizowaną pod Bola z klawiszem opisanym Bolo! I jedzie z tym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:36 Ta choroba jakoś się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:37 Czekajcie! Pisze głośno bo wiem że za.cicho słuchasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 17:48 To jak jeden milicjant pisal list do drugiego: Pisze ten list powoli bo wiem ze ty czytasz powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 19:22 Tak, nawiązywałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 23.03.23, 19:46 Ludzie ktorzy krzycza na innych nie sa ludzmi "silnymi" ale slabymi i zwykle tak wyrazaja swoja prosbe o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 08:25 Nie dlatego- że chcę krzyczeć- ot po prostu miałem pod ręka! Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 09:38 Nie, wykrzyknik nie jest pod ręką. Zarówno w telefonie jak i w komputerze potrzebna jest dodatkowa czynność, żeby wstawić wykrzyknik. Nie wiem czy to nie jest sprzeczne z zasadami forum a poza tym po prostu razi. Tak jak qrla głośne gadanie przez telefon pokolenia 60+ bo za komuny telefony kiepsko działały. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 11:49 Bo może? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czemu?! Bolo?! Stawia! Wszędzie! Wykrzykniki? 24.03.23, 19:45 I dalej dziadek pierdziadek niereformowalny Odpowiedz Link Zgłoś