yang246
04.05.23, 11:27
Hej
Pare lat temu zmienialem auto i grupa byla bardzo pomocna w wyborze, wiec pomyslalem, ze poradze sie znowu.
Obecnie jezdze peugotem 3008 z 2017 r. Generalnie auto jest ok, niemniej kusi mnie zeby wymienic na cos bardziej komfortowego. Decyzja co prawda nie zapadla na 100% ale kobieta coraz mniej protestuje wiec mysle ze nie powinno byc problemow:) Nie zalezy mi na luksusowej marce, w ogole nie mam preferencji jesli chodzi znaczek na masce. Natomiast zalezy mi zeby sie tym wygodnie jezdzilo.
Jesli chodzi o moje wymagania to musi byc automat. Samochod nie musi byc mega duzy, bo mamy tylko jedno dziecko i juz podrosniete wiec wozkow itp wozic raczej nie bede. Kamery i czujniki to juz chyba obecnie standard, moze asystent parkowania bylby fajny.
Generalnie to szukam opinii forumowiczow. Jesli ktos ma jakies doswiadczenia to chetnie uslysze rekomendacje. Priorytet to wygoda i komfort - wiem ze brzmi to troche mgliscie. Ja sam akurat nigdy nie posiadalem jakiegos super komfortowego auta. Raz na wakacjach wypozyczylem chrystlera 300 i jezdzilo sie tym super. Ale to tyle jesli chodzi o moje doswiadczenia.
Mieszkam w irlandii wiec auto bedzie kupowane tutaj. Jesli chodzi o budzet to ok 30 -35 tys euro plus moj peugeot (jakies 15k). Celowac bede w auto ok 3 letnie.
Wszelkie uwagi mile widziane.
Pozdrawiam
Yang