Dodaj do ulubionych

Obsługa Tesla Polska

21.05.23, 09:41
Nikt nic? Dużo się nasłuchałam, ale niespecjalnie wierzyłam. Tymczasem mam „przyjemność” doświadczyć tego koncertu absurdów i profesjonalizmu na poziomie januszexa. Obsługa leży i kwiczy.
Korespondencja w stylu smsow: „14 pasuje?” to małe miki przy całym zestawie fuckupów.
Jestem ciekawa doświadczeń forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • waga173 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 09:57
      shellyanna napisała:

> Jestem ciekawa doświadczeń forumowiczów.

W latach 50-tych mialem czeski siedemnastocalowy czarno-bialy telewizor Tesla. Obsluga byla prosta, wlaczyc/wylaczyc i dwa kanaly do wyboru.

• qqbek Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 10:23
        waga173 napisał:

> W latach 50-tych mialem czeski siedemnastocalowy czarno-bialy telewizor Tesla.
        > Obsluga byla prosta, wlaczyc/wylaczyc i dwa kanaly do wyboru.

Toś był szef podwórka!
        Mama mi opowiadała, że na cały blok (spory, ponad 100 mieszkań) samochód i telewizor mieli tylko oni i mieszkający dwie klatki dalej sekretarz MRN. Ale, że z partyjnymi mało kto się chciał zadawać, to całe podwórko wpadało na "Misia z Okienka" do nich. A odbiornik mieli krajowy, Wisła.
        • waga173 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 16:41
          Tak, sasiedzi przychodzili popatrzec na ten cud techniki. Jeden zawsze przed przyjsciem sie "ogarnial" bo myslal ze jak on widzi spikera to spiker widzi jego. Potem zaczeli kupowac swoje telewizory, a Wisla byla chyba drugim do wyboru sposrod dwoch na rynku. Chyba byla czternastocalowa.
      • shellyanna Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 10:33
        🙄 ha ha.
        • waga173 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 16:37
          Nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo ze tu nikt nie ma Tesli.
          Ale specow od zagazowanego Polo, Skody, Dacii itd pelno.
          • waga173 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 16:42
            Aha, zapomnialem o sobie, spec od Mercedesa beczki 300D.
            • bigimax444 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 16:56
              Zgaduje ze 200d, 55 KM nie ruszylby z toba na pokladzie i trzeba bylo szukac 300d?
              • waga173 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 16:58
                To jest 300D turbodiesel, 120 koni. Spod kopyt iskry leca przy ruszaniu.
                • bigimax444 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 17:09
                  W takim wypadku to jedynie moge powiedziec
                  youtu.be/a-BgREkkjcg
          • engine8t Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 19:46
            No bo Tesla to przeciez Tablet na kolach a tu komputerowcy raczej nie koczuja?
            Tam nie ma ani biegow ani deski rozdzileczej ani nwet silnika.. W srodky tablet a z przodu i z tylu bagazniki. To nawet na zlomowiskach jest wiecej w tych wrakach samochodu niz w Tesli.
            Ale mlode pokolenia jedynie dba o to zeby byl dotykowy ekran i dobre radio .. nwet kierwnica juz im niepotrzebna
      • marekggg Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 10:46
        tesla to taki odpowiednik unitry. czasami im sie udawalo zrobic cos co jakos brzmialo, ale pozatym to szajs totalny.

kumpel jako student na tym niezla kasiore dorabial, bo wiedzial jak zrobic z tlewizorov z 8 (chyba) programami 16.
    • bigimax444 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 16:53
      Jak tak bardzo chcesz sie pochwalic nabyciem tesli to napisz chociaz jaki model, z bajerami , bez , nowka , uzywka , kolor , czy siedzenia sie juz wycieraja a z plastikow zlazi kolor jak w chinskiej zabawce
      • shellyanna Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 18:32
        Jasne… bo zakup „suszarki do włosów” jest spełnieniem mych snów… 🙄
        Ze już nie wspomnę o tym, że zakup auta z salonu jest wbrew moim zasadom.
        • taniarada Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 20:13

Model 3 Rozpoczyna skanowanie i wyświetla wykryte sieci Wi-Fi, które są w zasięgu .Praktycznie bierzesz sobie popcorn i śledzisz Januszy na bieżąco . Normalnie shellyanna bajka nie samochód 🤣
          • shellyanna Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 07:54
            taniarada napisał:

>
            > Model 3 Rozpoczyna skanowanie i wyświetla wykryte sieci Wi-Fi, które są w zasię
            > gu .Praktycznie bierzesz sobie popcorn i śledzisz Januszy na bieżąco . Normal
            > nie shellyanna bajka nie samochód 🤣

To akurat robi mój telefon. Jestem przyzwyczajona.
    • bywalec2023 Re: Obsługa Tesla Polska 21.05.23, 23:22
      No i co się niby dzieje? Może trafiłaś na pokolenie Z w obsłudze?
      • taniarada Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 02:25
        Nie stać cię na benzynę jeździj Teslą .
        • shellyanna Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 07:54
          Żebyś chciał wiedzieć.
    • bywalec2023 Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 11:53
      Może obsługa wiedziała na kogo trafi i dostosowała się poziomem? ;)
    • bywalec2023 Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 11:59
      Swoją drogą, czy tesla ma tak jak inne marki samochodowe w PL - centralnego importera/dystrybutora aut oraz salony zarówno sprzedaży jak i serwisu w poszczególnych dużych miastach czy jest to bardziej jak uber - strona www nie wiadomo gdzie, możesz sobie zamówić auto, przyjedzie do domu kurierem a potem szukaj salonu w PL, względnie gadaj na czatach z botami?
      Obsługa klienta, sprzedaż i serwis to jest coś czego inne koncerny uczyły się przez dziesiątki lat.
      A Tesla?
      • marekggg Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 12:59
        tesla ma problem z serwisem w calej europie. pieprzony zderzak kosztuje z wymiana nawet 10k euro, bo maja taki a nie inny system skladania tych samochodow.
        tesla jest jak ubezpieczenie - jak nie ma problemu to jest OK
        • bywalec2023 Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 13:29
          no to jak będą tak działać to splajtują
          tesla mogła zarabiać kokosy sprzedając auta w najbogatszuch miejscach typu Oslo, SF czy LA, ale nie w rozproszonych
          • taniarada Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 14:23
            bywalec2023 napisał:

> no to jak będą tak działać to splajtują
            > tesla mogła zarabiać kokosy sprzedając auta w najbogatszuch miejscach typu Oslo
            > , SF czy LA, ale nie w rozproszonych
            Słabe iibfo akurat Tesla podskoczyła w górę w UE . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://moto.rp.pl/czym-jezdzic/art38002021-sprzedaz-tesli-w-gore-o-ponad-tysiac-procent&ved=2ahUKEwjJz8ja9Ij_AhVNmosKHc2WCksQFnoECAgQAQ&usg=AOvVaw1TZzgq_dPn-7USEB-GA5uJ
            • taniarada Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 14:23

Info .
        • shellyanna Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 13:56
          Akurat od tego jest ubezpieczenie.
          • taniarada Re: Obsługa Tesla Polska 22.05.23, 14:27
            Racja .W USA Tesla spada w Europie rośnie .Kasa się liczy nic innego ,kasiora .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka