waga173 24.05.23, 07:35 Z Twojej strony cisza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekggg Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 08:26 po prostu nie ma teraz czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 09:12 Daj chłopu popracować trochę. W końcu to menager wyższego stopnia (a może nawet najwyższego). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 13:57 ty też znikałeś czasem Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 15:54 bywalec2023 napisał: > ty też znikałeś czasem Bo ja też jestem wyższym szczeblem. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 16:03 hukers napisał: > Bo ja też jestem wyższym szczeblem. a nie wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 16:17 bywalec2023 napisał: > hukers napisał: > > > Bo ja też jestem wyższym szczeblem. > a nie wyglądasz To prawda, wyglądam niepozornie, ale pozory mylą, w tym akurat przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 16:54 Chodzi o niepoważne zachowanie a nie o wygląd :) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 17:14 bywalec2023 napisał: > Chodzi o niepoważne zachowanie a nie o wygląd : A to też. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 16:03 czyli gdzie? mozesz wskazac na grafiku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 16:21 marekggg napisał: > czyli gdzie? mozesz wskazac na grafiku :-) > Mogę. Ja jestem oczywiście ten bocian na górze, natomiast "staffu" pod sobą mam nieco mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 17:08 > Ja jestem oczywiście ten bocian na górze Jak to jest bocian, to mój pies jest dogiem niemieckim (a zapewniam Cię, że nie jest 😁). Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 17:12 nousecomplaining napisał(a): > > Ja jestem oczywiście ten bocian na górze > Jak to jest bocian, to mój pies jest dogiem niemieckim (a zapewniam Cię, że nie > jest 😁). Może faktycznie bocianowi dziób wpada bardziej w czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 17:47 > Może faktycznie bocianowi dziób wpada bardziej w czerwień. Ten to bardziej na złośliwego sępa wygląda. Ale taka może musi być natura najwyższego szczebla. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 17:49 To nie bocian to kormoran 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 20:09 borsuczyca.klusek napisała: > To nie bocian to kormoran 🙄 Komar nie. Komar jest mniejszy i ma takie skrzydła bardziej transparentne. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 20:20 > Komar jest mniejszy i ma takie skrzydła bardziej transparentne. Są wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 20:24 nousecomplaining napisał(a): > > Komar jest mniejszy i ma takie skrzydła bardziej transparentne. > Są wyjątki No, wreszcie się odnalazłeś w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 20:28 Kiler - popierdółka Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 11:42 Może ktoś złapał trypla. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 15:56 tbernard napisał: > Może ktoś złapał trypla. Jeżeli by do tego doszło, to uprasza się o natychmiastowe wypuszczenie naszego kolegi, gdyż to dobry chłopak był i mało pił. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 12:38 Bts mu zalało w tej słonecznej Italii. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 18:12 No juz pytale czy go nie podtopilo w tych wlochach bo ponoc kupil chate na pn, ale sie nie odzywa. Moze go zbanowali? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 19:16 engine8t napisał: > Moze go zbanowali? Trypla? Za co? Nie kurwował, na ebaby nie chodzil. Chyba, ze tani go podpierdolil za tematy okołodanutowe. Ale to ja też bym wtedy poleciał,. Więc raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 19:59 no jak napisal cos zlego na szcepionki na kowid albo na czarnych albo tych sodomitow to banuja forum nadzoruje skrajnie feministyczne lewactwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 20:17 A ja myslę że łun ptaki ogląda na swoich Maślicach wiadomosci.wp.pl/wieza-z-ktorej-nic-nie-widac-spor-o-nowa-atrakcje-we-wroclawiu-6901487819099008a Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 20:24 hukers napisał: > engine8t napisał: > > > Moze go zbanowali? > > Trypla? > Za co? > Nie kurwował, na ebaby nie chodzil. > > Chyba, ze tani go podpierdolil za tematy okołodanutowe. Ale to ja też bym wted > y poleciał,. Więc raczej nie. Oczywiście że to ja wszystkich banuje .Jestem super adminem .Masz coś z deklem .W tym wieku się nie dziwię .Tacy kolesie .Ja jak nie widzę kogoś to pisze lub dzwonię .Na maila ,na pocztę gazetową .A wy wszyscy jak zwykle zachodzą w pałę .Różnie może być .Nie będę krakał . Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 20:29 Ty nie banujesz ale donosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 23:23 Donoszą i banuja grazyny Jakoś nie widzę taniego jako tajnego współpracownika moderacji. Tani tylko się chełpi jak odkryje ze np ciebie zbanowali Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 24.05.23, 23:47 Jakby tani donosił to by zaganiajew był zabanowany - a nawet jakby donosił to go grazyny oleja - co innego jak zakabluje zaprzyjaźniona z moderatorka Grażyna - ban więcej niż pewny. Co ciekawe tym samym grazynom gorsze rzeczy uchodzą płazem. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 14:35 Pewnie trypel znow jeździ blachosmrodem zamiast polecieć na jakiś last z biurem podróży i założyć jakis wątek na forum gazeta turystyka. A ten co ma nick bywalec hoteli to o każdej pierdulce na forum auto moto pisze a na forum turystyka się nie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 17:37 Trypel ma sie chyba niezle finansowo wiec moze sobe pozwolic na prywatne wyjazdy zamiast na przecenione objazdowki z biurem podrozy? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 17:52 engine8t napisał: > Trypel ma sie chyba niezle finansowo wiec moze sobe pozwolic na prywatne wyjazd > y zamiast na przecenione objazdowki z biurem podrozy? I znow wasaty dziadek czy tam Wuj Sam co nie ma zielonego pojęcia o pewnych realiach sadzi andronki swoje hamerykanskie Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 18:01 pewnie nawet engine w życiu nie słyszałeś nazw popularnych miejscowości turystycznych np. Alanya, Side, Chania, Torremolinos itd. Bo żyjesz w USA i tu masz Meksyk i Kubę. Ale ja się q... nie wypowiadam na temat zwyczajów Hamerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 20:14 dodekanezowiec napisał: > pewnie nawet engine w życiu nie słyszałeś nazw popularnych miejscowości turysty > cznych np. Alanya, Side, Chania, Torremolinos itd Z kreteńskich destynacji raczej sugerowałbym Malię. Zwłaszcza dla nas młodych, prężnych, ecetera. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 21:54 Tu jedynie sie ogalszja frmy Plskie i chinskie ze organizuja wycieczki autokarowe. Ok, Ok jeszcze w domach starcow to robia.. A nam gdzi do Meksyku czy na Kube. Na Kube nie wolno nawet A Ameryka bolsza jak jewropa i mnogo miest.. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 22:17 engine8t napisał: > Tu jedynie sie ogalszja frmy Plskie i chinskie ze organizuja wycieczki autokaro > we. > > Ok, Ok jeszcze w domach starcow to robia.. > > A nam gdzi do Meksyku czy na Kube. Na Kube nie wolno nawet > A Ameryka bolsza jak jewropa i mnogo miest.. Ale wy nigdzie nie macie klimatu srodziemnomorskiego z ciepła woda. Bo sorry - Los Angeles czy San Diego ma gora 22 stopnie temp.wody w lecie. Z kolei Floryda choc gorąca, ciepla woda, nie ma pełnego słońca latem i czasem leje nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 22:58 Who matko ze tez Ty i tego wczesniej nie powiedziales i ja pomimo ze bylem -i to nie raz nad i w srodku morze srodziemnego, to nie zauwazylem ze tu nie ma klimatu srodziemnomorskiego i zylem sobie w tej blogiej nieswiadomosci bo mi powiedzilei ze w San Diego to jest klimat srodzeiemnomorski.. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 23:21 Los Angeles i Dan Diego ma klimat srodziemnomorski bo ma suche lato. Podobnie jak np. Santiago de Chile, Perth czy Kapsztad. Ale praktycznie wszędzie tam mają zimne prądy morskie. Dobra, sorry już nie pieprze :) bo jestem koneser takich pierdulek. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 21:52 no mam ojecie ale nie sadzilem ze jest az tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 21:08 bywalec2023 napisał: > Jakby tani donosił to by zaganiajew był zabanowany - a nawet jakby donosił to g > o grazyny oleja - co innego jak zakabluje zaprzyjaźniona z moderatorka Grażyna > - ban więcej niż pewny. > Co ciekawe tym samym grazynom gorsze rzeczy uchodzą płazem. Pierdolety .Nawet jak jest zaprzyjaźniona moderatorka to ona nie ma wpływu na banowanie .Na to trzeba sobie zasłużyć dłuższymi wpisami .A ile tego trypel napisał .Raz ? A gdzie on pisze i jak oprócz auto moto to mi zwisa .Ani specjalnie nie znam gościa i specjalnie jak dupy nie obrabia komuś to mnie nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 25.05.23, 21:55 A widzisz ... Piszez ze na bana trzeb sobie zasluzyc i tobie zwisa... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 27.05.23, 12:11 Trypel ma starych rodziców. Ostatnio milczy - to może cos tam. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 27.05.23, 13:25 Ponadto był zwolennikiem noszenia gotówki aby nie dać się systemowi. Ktoś mógł zauważyć. Tak czy owak niech sobie odpoczywa w pokoju. A jak ładna pogoda, to na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 27.05.23, 19:00 Może to coś w stylu "Panie Boże utrzymaj Śląsk w Ekstraklasie, do końca nie będę za to pisał na forum" Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 27.05.23, 19:01 Ale do końca ostatniej kolejki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 11.06.23, 22:02 Nadal cisza… Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 11.06.23, 22:19 Nie obawiam sie tylko czuje ze to najgorsze jednak nastapilo. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 11.06.23, 23:57 waga173 napisał: > Nie obawiam sie tylko czuje ze to najgorsze jednak nastapilo. Podejrzewasz, że do szymiego wpadł z wizytą na browara? Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 00:05 Chyba Ty wspomniales o jego zwyczaju noszenia gotowki. Ja natomiast zwrocilem uwage na Trypla nieustanne i czeste jazdy wzdluz i wszerz Europy, samochodem i motocyklem. To nie jest siedzenie w fotelu. Jezeli wpadl do Szymiego to nie na browara. Jak ja do nich kiedys wpadne to wezme Jack Daniels w trzech butelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 00:10 Tak na prawdę nic nie wiemy. Czasem ludziom po prostu ni z tego ni owego forum staje się tak bardzo mało ważne, że na kilka miesięcy i dłużej potrafią znikać. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 00:59 tbernard napisał: > Tak na prawdę nic nie wiemy. Wiemy wystarczajaco zeby zaczac sie zastanawiac a nawet martwic. Czasem ludziom po prostu ni z tego ni owego forum > staje się tak bardzo mało ważne, że na kilka miesięcy i dłużej potrafią znikać. Piszacy czesto nie znikaja nagle. Najwyzej pisza coraz rzadziej. Ale czytaja i "wezwani" sie odezwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 08:31 Pisałeś do niego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 09:44 Tak, na Berdyczow. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 11:47 waga173 napisał: > tbernard napisał: > > > Tak na prawdę nic nie wiemy. > > Wiemy wystarczajaco zeby zaczac sie zastanawiac a nawet martwic. > > Czasem ludziom po prostu ni z tego ni owego forum > > staje się tak bardzo mało ważne, że na kilka miesięcy i dłużej potrafią z > nikać. > > Piszacy czesto nie znikaja nagle. Najwyzej pisza coraz rzadziej. Ale czytaja i > "wezwani" sie odezwa. Ano właśnie, wezwani się odezwą. Pamiętam, że kiedyś chwilę mnie nie było na forum i zaniepokojony wierny druh Bywalec wysmarował posta typu "Czy żyję? "Uznałem za stosowne dać odpowiedź, że i owszem, ale zarobiony jestem. Podobne tematy były o Vogonie i Jeepie i też każdy się odzywał. Nie odezwał się jedynie zawezwany Szymi, co akurat nie najlepiej wróży. No nic, pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że brak odpowiedzi wynika jedynie z niskiego poziomu tryplowej empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 12:16 A nikt się z Tryplem na żywo nie spotkał co by mógł zadzwonić do niego albo na fejsie napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 17:48 Moze sie na kowida szczepil? U nas ostatnio testuja szczepionki na grype typy mRNA i jak zapytalem co mysli to moja doktorka powiedziala tylko - "Don't touch that". A wiele znajomuch co sie szczepilo i bustowalo na kovida i nie chorwali ale teraz umiera albo ma powazne problemy ze skrzapami krwi. Oczywoscie nie wolno tego kojarzyc z mRNA ale lekarz podejrzewaj ze cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 18:25 Szymiego zanim zniknal calkiem, nie bylo przez dluzszy czas bo... siedzial. Moze Trypel tez cos przeskrobal:) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 20:57 W pierdlu to on chyba wczesniej siedzial ale z tego co Szymi sam pisal to byl gdzis na polwyspie Arabskim wynajety do ochrony jakiejs chyba rafinerii w Sa? i jak "sasiedzi" z Jemenu chyba pierd to dostal odlamkami i sie nie mogl wygrzebac.?? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 00:45 Misio - zrzucamy sie na msze jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 12.06.23, 13:37 on sie odezwie jak bedzie mial checi i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 WIelkie podziekowania dla Marka i jego dziewczyny 12.06.23, 20:07 Uroczej dziewczyny Za bardzo mile spotkanie w Monachium, w Biergarten na Viktualienmarkt Bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: WIelkie podziekowania dla Marka i jego dziewc 12.06.23, 23:58 dzieki dla wisloka rowniez.... browar byl przedni. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: WIelkie podziekowania dla Marka i jego dziewc 13.06.23, 00:13 marekggg napisał: > dzieki dla wisloka rowniez.... browar byl przedni. Jeszcze sobie pozyczcie milej kawusi. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: WIelkie podziekowania dla Marka i jego dziewc 13.06.23, 00:20 ja nie pije kawusi czy czegokolwiek. herbate tylko przy zagrozeniu zycia. jezeli juz to browar, lub wino. nie znasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: WIelkie podziekowania dla Marka i jego dziewc 13.06.23, 00:24 marekggg napisał: > ja nie pije kawusi czy czegokolwiek. herbate tylko przy zagrozeniu zycia. jezel > i juz to browar, lub wino. > nie znasz mnie Oj chyba znam Cie az za dobrze. Ja tez nie pije kawy czy herbaty, ale browar, wino, i cos tam jeszcze to pije ze HoHoHo. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: WIelkie podziekowania dla Marka i jego dziewc 13.06.23, 17:58 A ja pije i kawe i herbate i browar i wino i scotcha i mleko a czasami nawet Pellegrino :) Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 13.06.23, 19:19 A ja myślę, że pojechał do tej swojej chałupy we Włoszech i ma wszystko w dupie, przynajmniej na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 22:11 Aż dziw bierze że nikt nie ma do Trypla prywatnego kontaktu .Ja swoim laskom to na początek numer telefonu i w tyłku mam że do mnie dzwonią zastrzeżonego .Jest Messa i ta durna poczta gazetowa . A tu zachodzą w pałę . Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 14.06.23, 22:25 Trypel nam nie dal swojego telefonu bo nam nie obciagal lasek. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 15.06.23, 03:10 Moze poszedl na sushi i go zona nakryla? A skutek takiej konsumpcji jest raczej przewidywalny? www.yahoo.com/lifestyle/kanye-west-served-sushi-off-185100338.html Ktos z was byl w takiej "restaracji" ? Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 15.06.23, 05:31 Sushi bylo ze zbyt swiezej ryby, nie pachnace ryba. Dlatego uzyl kobiety z zastrzezeniem ze ma byc pare dni niemyta ani nawet nie wietrzona. Odpowiedz Link Zgłoś
maserati2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 15.06.23, 19:28 Gdyby umarł, pojawiłyby się, nie tylko wrocławskie, kondolencje typu: " Pani X. z powodu śmierci małżonka, wyrazy. " Itd... Żona jest osobą dość szanowaną ! Cisza. Rodzice ? Też nic ... śledzę, monitoruję, trzymam kciuki. mimo wszystko ! P.S. Szymek nie umarł od ran. Popełnił samobójstwo, nie mając po co żyć ? Inwalida. Nigdy nie siądzie za kółko. Upewniając się, czy jednak dzieci odszkodowanie dostaną. Dostaną - stress pourazowy. A obsługiwał działko przeciwlotnicze. Weteran. Nie róbcie z niego ciecia w stróżówce ! miau Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 15.06.23, 19:51 Futrzaku, Nie slyszales o wypadkach w ktorych zgineli oboje? Skad mielibysmy wiedziec ze pani X to pani Tryplowa? Dlaczego Szymek sie z nami sam nie pozegnal? Odpowiedz Link Zgłoś
maserati2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 12:55 Ponieważ znam nazwisko ... Zatkało ? Gdy masz syndrom pola walki, czy jakoś tak, to raczej nie myślisz zbyt racjonalnie. Plus rany od rakiety i zszargane zdrowie. Dla rodziny w Polsce sprawa też zbyt bolesna. Amen P.S. ^ ^ Mam nadzieję, ten futrzak to od kota - nie od niedżwiadka ? Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 14:14 To moze podaj te nazwisko? Nie znajac daty ani nazwiska trudno cokolwiek znalezc. Tak, od kota a dokladnie od tego "miau". Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 16:27 Może nieładnie tak "namierzać" ale ja tak w dobrej wierze. Trypel mieszka gdzieś na Maślicach we Wrocławiu, blisko tamtejszego N-Parku, okol. ulice: Maślicka, Suwalska. Żona lekarka w szpitalu? Więc chyba na Fieldorfa. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 19:26 Ja sprawdzilem nekrologi w Gazecie Wroclawskiej z mniej wiecej okresu kiedy Trypel zniknal. Nic. Byly kondolencje dla lekarki z powodu smierci syna, ale to byl student. Czy tylko mnie sie wydaje ze Biggi znikal? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 20:19 Może Trypel podpadł włoskiej mafii, ręce mu ucięli i teraz nie ma jak pisać? A na serio to może nie być cos z nim tylko np z kimś z rodziny i wówczas wszystko inne jest na innym planie Nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 21:53 bywalec2023 napisał: > A na serio to może nie być cos z nim tylko np z kimś z rodziny i wówczas wszyst > ko inne jest na innym planie > Też o tym myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 18.06.23, 18:00 Trypel czasem coś pisał że chyba jego ojciec miał problemy zdrowotne. Takie trochę gdybanie mogło się coś stać komuś z rodziny a mogło jemu i nie ma jak pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 00:23 Trypel ma 50 lat, w tym wieku ojciec jest zwykle w wieku 70-90 lat, o ile jest, o problemy zdrowotne niestety niełatwo. Z drugiej pewnie by cos napisał w międzyczasie. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 08:22 Desant bab i tamtejszych bywalcow zaczal ze mnie robic wscibska babe. Poszukalem na wroclawskim klubie Vespy. Dalej zero. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 11:46 bywalec2023 napisał: > Trypel ma 50 lat, w tym wieku ojciec jest zwykle w wieku 70-90 lat, o ile jest, o problemy zdrowotne niestety niełatwo. Chciałbym dożywszy wieku z tego przedziału aby niełatwo było mi o problemy zdrowotne. Obawiam się że to raczej o brak problemów będzie niełatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 12:23 miałem na myśli nietrudno :) :( Odpowiedz Link Zgłoś
maserati2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 16:03 Dobrze myślałem ... Widzisz, gdybym podał nazwisko - rozwaliłbym Forum ??? I CAŁA ZABAWA W PIIIZDU !!! Wszystko w kręgu niedomówień pozostaje. Elegancko. Nie Fieldorfa, ale Borowska. Ponikowski ludzi se naściągał ! ;) Na marginesie, " fabryka " opakowań kupiła Levante za pół bańki dla uniknięcia podatków, a że na mnie padło ? Mam tam kawałek udziałów. Korzystam, nie narzekam ? Napiszę wkrótce. 20 litrów w mieście ... Za swoje. Kurrrwa. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 16:43 Maserati lepiej brzmi niż trypel .Nawet lepiej niż waga 173 . Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 16.06.23, 14:53 maserati2023 napisał: > Gdyby umarł, pojawiłyby się, nie tylko wrocławskie, kondolencje typu: > " Pani X. z powodu śmierci małżonka, wyrazy. " Itd... > Żona jest osobą dość szanowaną ! > Cisza. > Rodzice ? Też nic ... > > śledzę, monitoruję, trzymam kciuki. > mimo wszystko ! > > P.S. > Szymek nie umarł od ran. > Popełnił samobójstwo, nie mając po co żyć ? Inwalida. Nigdy nie siądzie za kół > ko. > Upewniając się, czy jednak dzieci odszkodowanie dostaną. Dostaną - stress pou > razowy. > A obsługiwał działko przeciwlotnicze. Weteran. > Nie róbcie z niego ciecia w stróżówce ! > > miau Widzę, że sam Perski Niebieski się pofatygował w temacie. Co do Trypla, to już w zasadzie pewnik, że "coś się stało", bo tak w chooja na pewno by nie leciał. Co do Szymiego to faktycznie nie zginął od ran, bo po tym ataku na rafinerię, jeszcze pisał posty, że nic mu się nie stało, oprócz draśnięć. Wydaje mi się, że bardziej jakiś zawał, udar. Tym bardziej, że opisywał wcześniej, iż jadąc samochodem odcięło mu wizję i fonię na parę sekund. Radziłem mu wtedy tomograf, ale znając jego, raczej nie skorzystał. Jest jeszcze opcja, że "siedzi", ale wtedy należałoby uznać za niewiarygodne wpisy ziomka, który oznajmił, że Szymi is dead. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 16.06.23, 19:50 hukers napisał: > Co do Trypla, to już w zasadzie pewnik, że "coś się stało", bo tak w chooja na > pewno by nie leciał. Od 2007 prawie 5000 wpisow. Od ponad dwoch miesiecy cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 20:02 waga173 napisał: > hukers napisał: > > > Co do Trypla, to już w zasadzie pewnik, że "coś się stało", bo tak w choo > ja na > > pewno by nie leciał. > > Od 2007 prawie 5000 wpisow. Od ponad dwoch miesiecy cisza. A Cramer i nazimno jeszcze dłużej nie odzywali się a potem pod innymi nazwami pojawili się a teraz znowu nie dają znać. To samo z misiaczkiem. Galtonom też miał długą przerwę. A vogon to już też chyba że 2 lata jak tylko czyta a nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 17.06.23, 20:15 Moze Crannmer siedzial bo Vogona na zimno zabil? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 06:15 tbernard napisał: > waga173 napisał: > > > hukers napisał: > > > > > Co do Trypla, to już w zasadzie pewnik, że "coś się stało", bo tak > w choo > > ja na > > > pewno by nie leciał. > > > > Od 2007 prawie 5000 wpisow. Od ponad dwoch miesiecy cisza. > > A Cramer i nazimno jeszcze dłużej nie odzywali się a potem pod innymi nazwami p > ojawili się a teraz znowu nie dają znać. To samo z misiaczkiem. Galtonom też mi > ał długą przerwę. A vogon to już też chyba że 2 lata jak tylko czyta a nie pisz > e. Na zimno to waga go ścigał to się nie ma co dziwić że nie pisze .Nie mieć telefonu lub innego kontaktu i zachodzić w pałę . Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 11:42 taniarada napisał: > Na zimno to waga go ścigał to się nie ma co dziwić że nie pisze .Nie mieć telef > onu lub innego kontaktu i zachodzić w pałę . Była jeszcze kontrowersyjna bimota bardzo mocno antyszczepionkowa. Po ostatniej fali covida gdzie statystycznie częściej umierali twardziele nieszczepieni coś jakby zamilkł. Ale może obraził się, że ludzie nie potrafią docenić jego kunsztu fimowego oraz konsolowych programów do obliczeń tego i owego. Odpowiedz Link Zgłoś
maserati2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 21.06.23, 15:34 Vogon Jeltz zniszczony został przez tutejszy " Lumpenproletariat " komiwojażerów i reprezentantów, płaconych od kilometra ? Bo córce Infiniti kupił ... Burżuj pier*dolony. Dlatego rzadko piszę. Bo i o czym ? Że koła letnie do Merca kupiłem, skrzynię v Volvo se wymieniłem ? Albo na gwarancji auto, albo za swoje kupione. Ogarnijta się, bo nam " dwa światy " powoli się rozjeżdżają ? Nie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 21.06.23, 16:12 maserati2023 napisał: > Vogon Jeltz zniszczony został przez tutejszy " Lumpenproletariat " > komiwojażerów i reprezentantów, płaconych od kilometra ? > Bo córce Infiniti kupił ... Burżuj pier*dolony. Jeep, nie Vogon. Zresztą chyba nie Infinity, tylko Lexusa. Vogon miał jakąś mniej popisową flotę. Odpowiedz Link Zgłoś
maserati2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 26.06.23, 17:24 Jeep dalej się chwali, Berlinem ! Wolnoć Tomku w swoim domku ? I gitara... Vogon Jeltz obracał się w kręgu Infiniti - Maserati. A to tylko auta. Pier*dolone ... Dla niektórych , dzięki sprytowi, koszt pudełka fajek tygodniowo ! Samochut nie jest środkiem trwałym, jak Kossak na ścianie. Spólka akcyjna obniża se zysk. Podatki mniejsze. A potem ? Kotem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 27.06.23, 23:37 maserati2023 napisał: > Jeep dalej się chwali, Berlinem ! > Wolnoć Tomku w swoim domku ? > I gitara... > > Vogon Jeltz obracał się w kręgu Infiniti - Maserati. Perski, coś Ci się chyba pierdoli w zeznaniach Vogon z tego co pamiętam to był ziomek, który mieszkał w okolicach Rzymu i nie obracał się w żadnym kręgu Infiniti Maserati. On przemieszczał się jakimiś starymi chrupkami. Bogoli w Maserati, Infiniti tępił en bloc. Chyba, że mi się już coś pierdoli. Może niech wypowie się w temacie, kto czym jeździł, jakaś miejscowa alfa i omega (np .Qubek albo Waga) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 00:10 Vogon mieszka czy mieszkał we Włoszech i nie był tam żaden przechwalacz. Vogona pamiętam głównie z tego że jak przygadał Adamowi J. z Olkusza o 100 nickach (pierwotnym siusiaczek1281) to siusiaczek już się z tego wszystkiego zwykł nie pozbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 05:45 hukers napisał: > Może niech wypowie się w temacie, kto czym jeździł, jakaś miejscowa alfa i omeg > a (np .Qubek albo Waga) Ani Qqbek ani ja nie mielismy Alfy. Ale obaj nosilismy Omege. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 06:33 hukers napisał: > maserati2023 napisał: > > > Jeep dalej się chwali, Berlinem ! > > Wolnoć Tomku w swoim domku ? > > I gitara... > > > > Vogon Jeltz obracał się w kręgu Infiniti - Maserati. > > Perski, coś Ci się chyba pierdoli w zeznaniach > Vogon z tego co pamiętam to był ziomek, który mieszkał w okolicach Rzymu i nie > obracał się w żadnym kręgu Infiniti Maserati. > On przemieszczał się jakimiś starymi chrupkami. > Bogoli w Maserati, Infiniti tępił en bloc. > Chyba, że mi się już coś pierdoli. > Może niech wypowie się w temacie, kto czym jeździł, jakaś miejscowa alfa i omeg > a (np .Qubek albo Waga) Vogon przecież się chwalił ze kupuje auta po 1000 czy 2000 euro, w większości stare chrupki. Miał jakąś starą Renówkach, Mazdę i co jeszcze to nie pamiętam. Z resztą Vogon sam pisał że znika z forum, niechciał tylko podać dokładnego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 06:51 only_the_godfather napisał: > Z resztą Vogon sam pisał że znika z forum, niechciał tylko podać dokładnego po > wodu. Wyszedl z krystalicznie czystego basenu jak wskoczyly do niego nutrie z ebaby i inne tanie rady i zaczely srac do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 16:11 waga173 napisał: > only_the_godfather napisał: > > > Z resztą Vogon sam pisał że znika z forum, niechciał tylko podać dokładn > ego po > > wodu. > > Wyszedl z krystalicznie czystego basenu jak wskoczyly do niego nutrie z ebaby i > inne tanie rady i zaczely srac do wody. Przecież ty rozwalasz te forum .Weszysz kto i co pisze .Przecież sporo ludzi po znikało lub ty ich pogonileś .Cały czas się czepialeś kogoś i nie było znaczenia czy to facet ,czy kobieta .Tak jakby to było twoje prywatne forum .To ty jesteś tym krasnalem co sika do wody .Gdyby tu było milej to i ludzie by byli .Ale nie każdy się lubi kopać ,zwłaszcza z tobą ,co nie może żyć beze mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 07:22 Aha i z tego co vogon pisał to można było wywnioskować, że ma dzieci w wieku szkolnym a takim raczej nie kupuje się samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 07:58 only_the_godfather napisał: > Aha i z tego co vogon pisał to można było wywnioskować, że ma dzieci w wieku sz > kolnym a takim raczej nie kupuje się samochodów. Zboczencu, nie zbaczaj z tematu watku. Odpowiedz Link Zgłoś
maserati2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 02.08.23, 19:14 Bogoli ??? Ostatnio słyszałem - w Poznaniu. W roku 1979 ??? Samo to " sformułowanie " eliminuje Cię z Towarzystwa ? Na amen. Mylisz ludzi ? Twoja strata ! Myślę o zupełnie kimś innym... ;) Cholera ! Aston Martin DBX dziś do nas przyjechał. Kur*wa. Pudełka kupić tekturowe. Plastikowe ? Pojechałem na autostradę i się ... Zakochałem ! Tak, wiem, inna liga. Za pięć lat będzie moja kolej podatki se obniżyć. Bo nasze auta nie są ŚRODKIEM TRWALYM ! Informacja - dla kumatych ... ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 02.08.23, 21:16 Wiem o czym piszesz. Przynajmniej od 10 lat, kiedy się 911 Turbo przejechałem. Niby nadal samochód... ale. A co do Maserati, to kto inny miał, ten od "Italia z Bananami" w podpisie (ułatwię tak szukanie, na patelni nie podam) i on nadal pisuje tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 14:16 Huk(j?)ers twierdzi, że dziś widział go na liście obecnych na forum Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 19.06.23, 15:01 Niesamowite ,a był trzeźwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 28.06.23, 18:29 Ale od tego czasu juz wytrzezwial Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 03.08.23, 15:08 Ja też go widziałam, ale jakiś czas temu. Raczej widział ten wątek. Widocznie ma powody, by nie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 04.08.23, 21:43 W dupie nas ma (i coraz mniej mnie to dziwi). Screen sprzed minuty: Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 12:23 Myślę, że najpierw tw taniarada doniósł na trypla ten dostał bana i teraz ma nas w dupie. Niestety to forum upada. Było fajnie, była stała ekipa piszaca, odczasu do czasu pojawił się ktoś nowy ale sensowny. Desant z ematki zrobił swoje, za chwilę Boguś z Danusią będą tu tylko pisać bo reszta dostanie bana. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 14:00 Przesadzasz, udanej soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 14:03 kochamzapachfrezji napisała: > Przesadzasz, udanej soboty. U Dany soboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 14:30 Przydalibyscie się, mąż tnie sosnę, siekiery wolne:-) Pniocki dwa też wolne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 18:22 Brzmi jak zaproszenie na gangbang. Zgłaszam spam Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.varadero Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 21:37 Ja na egrazynie teraz jako oczypiwne2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 22:09 Może trypel też pod innym nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oczypiwne2 Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 22:41 Spadaj Marek Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 06.08.23, 01:15 To nawet nasturcja wie bo dobrze obserwuje wszystkie fora 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 06.08.23, 01:18 bywalec.varadero napisał: > Ja na egrazynie teraz jako oczypiwne2 :) Masz wyjątkowego pierdolca jak większość na tym forum .A ty pod jakim teraz Rzeszów piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 05.08.23, 23:09 BTW - dzisiaj też widziałem. Kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamzapachfrezji Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 06.08.23, 09:09 Pomachaj nam, Tryprze, przy niedzieli:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 06.08.23, 09:15 Tryper - szkrzyzowanie trypla z szyprem :) - krewny qqbka. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 07.08.23, 15:41 Obecnie na forum (2): tbernard, trypel Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 07.08.23, 15:50 tbernard napisał: > Obecnie na forum (2): tbernard, trypel Bo we Wrocławiu się przejaśniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: O/T albo dokladnie w temacie, Trypel co jest 18.08.23, 01:14 się ujawni? czy mu odcięło czucie w palcach i może sie tylko zalogować zapamietanym hasłem a nic nie może napisać? Odpowiedz Link Zgłoś