toommynaley 28.05.23, 08:45 filmik niby stary ale raczej i tak wyprzedził epokę.. Sprzęt ponoć idealny na korki, zwłaszcza w nowych miejscach powstałe po namalowaniu buspasów no i tempo idealne na stolicę www.youtube.com/watch?v=8C691s-yS2U Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 15:30 8.4 kW to nawet nie motorower (bo motorower to do 4kW), to już motocykl zgodnie z przepisami. Więc tak swawolnie uprawiana przez autora jazda po chodnikach i infrastrukturze drogowej jest: 1. nielegalna (ale to dopóki ciebie nie złapią jest złe), 2. potencjalnie może prowadzić do bardzo dużych kłopotów (i minimum 1500 złotych grzywny za jazdę bez uprawnień to będzie naprawdę najmniejszy z nich), zwłaszcza w razie "W". Odpowiedz Link Zgłoś
toommynaley Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 18:04 świetnie zdaję sobie z tego sprawę.. zastanawiające jest to, że gość przeleciał (dosłownie) przez całe miasto i to w tzw"biały dzień" i mozna by rzec ,że pozostał niezauważony..słynny frog po publikacji filmików miał wszak mniej szczęścia..biedulek Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: elektromobilność w Warszawie.. 29.05.23, 02:34 Widzac takie filmiki przychodzi mi na mysl film Wielka Ucieczka, gdzie Steve Mc'Quinn przeciagnal drut w poprzek drogi, na wysokosci szyi nadjezdzajacego niemieckiego motocyklisty. Jeszcze jest film wedlug Edgara Allana Poe Nie zakladaj sie z diablem o glowe, ale niemozliwy (prawie) do znalezienia na internetach. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 16:10 Nie lepiej rower .Są wypożyczalnie hulajnóg .Teraz to standard .U mnie po mieście jeżdżą jak powaleni .W Paryżu jest już zakaz ich używania . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 18:54 co za chuja jezdzacego po chodnikach. uwazasz ze jak sie wszystcy przesiada z samochodow na te hulajnogi, to bedzie lepiej? wtedy sie zrobia zatory na chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 20:15 Jeżdżą bo łamią prawo ,a policja nie łapie . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 20:29 bo milicja musi palowac stare babcie na protestach i deptac telefony dziennikarzy na rocznicach. to taka piSSiorska milicja Odpowiedz Link Zgłoś
toommynaley Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 20:44 //piSSiorska milicja ..zgadza się standard demokracji jak na Białorusi..Nie ma palenia samochodów na ulicy , nie ma płonacych barykad i rabowania sklepów tak jak w demokratycznej Francji.. jak żyć premierze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 20:53 > Nie ma palenia samochodów na ulicy , nie ma płonacych barykad i rabowania sklepów tak jak w demokratycznej Francji.. I szkoda kurwa że nie ma. Mamy za to chujowy rząd i obywateli biernych, łykających 500/800/1000 plus i inne gówna, i myślących, jak to jest dobrze. Ni chuja nie jest dobrze. Ale dobra, jaki naród durny, takie rządy też mamy. Ale czasem poraża mnie ta durnota ludzi, którzy nie potrafią popatrzeć choćby trochę perspektywicznie i holistycznie. Wiem, pojechałem za bardzo z trudnymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: elektromobilność w Warszawie.. 28.05.23, 21:23 bylem w paryzu podczas nocnych "demostracji" przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego. gnojkowie, ktorzy tam rozrabiali, to byli generalnie lewackie studenciaki, ktore w zyciu nie beda pracowac. ale do sedna sprawy - to byly rozroby na 4-5 ulicach w centrum. i koniec. wiec nie pierdol o samochodach pllonacych na ulicach. moze jakas dziesiatka. paryz to nie wroclaw, czy Gdansk. a to ze francuziki nie chca harowac dluzej- no coz. Odpowiedz Link Zgłoś
toommynaley Re: elektromobilność w Warszawie.. 29.05.23, 10:46 >>obywateli biernych, łykających 500/800/1000>> qzwa europejskie standardy Ci nie pasują?? Cena paliwa jak pamietam też za wysoka.. Białoruś jest odpowiedzią na Twoje dylematy..brak 500+ , niskie ceny paliw, no i nie ma chujowego rządu jest jeden świetny i uwielbiany władca..na dodatek wybrany DEMOKRATYCZNIE..czyli nie tak jak tutaj samozwańcza hunta PiS.. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: elektromobilność w Warszawie.. 29.05.23, 14:16 ceny paliwa mam w dupie, 500/800/1000 plus mnie nie interesuje. na bialorus to sda sobie mozesz pojechac. ja sie nestety urodzilem w republice socjalistycznej i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: elektromobilność w Warszawie.. 30.05.23, 06:58 "Białoruś jest odpowiedzią na Twoje dylematy..brak 500+ , niskie ceny paliw, no i nie ma chujowego rządu jest jeden świetny i uwielbiany władca..na dodatek wybrany DEMOKRATYCZNIE..czyli nie tak jak tutaj samozwańcza hunta PiS .Żebyś misiu kiedyś nie zapłakał za tym .Bucior PIS zawsze Cię będzie uciskał i amen . Odpowiedz Link Zgłoś
toommynaley Re: elektromobilność w Warszawie.. 03.06.23, 23:03 >>Bucior PIS zawsze Cię będzie uciskał i amen . AMEN I ALLELUJA Odpowiedz Link Zgłoś