Dodaj do ulubionych

OT - Mamusiu, strzelają do mnie!

29.05.23, 07:45
niezle podsumowanie... i ktos tutaj gadal ze to tylko w latach '90 byla mafia

Zostawcie gangsterów w spokoju, sami się powybijają. Przeżyli mafię i są celebrytami
Obserwuj wątek
    • bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 08:19
      I jeszcze w latach 2000-nych.
      Potem rządzą juz tu korporacje :)
      • bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 08:29
        Natomiast słowacki atleta Marek G. wyjechał do Brukseli, gdzie w białym kołnierzyku zajmuje się zwalczaniem przestępczości informacyjnej w sektorze biznesowym…
        • marekggg Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 15:46
          widze ze sie przygotowujesz do pracy w komisji weryfikacyjnej. brawo!
          • bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 00:52
            Komisja Weryfikacyjna (pełna nazwa: Komisja do spraw reprywatyzacji nieruchomości warszawskich) – organ administracji publicznej podejmujący sprawy w zakresie postępowań toczonych w przedmiocie wydania decyzji reprywatyzacyjnych dotyczących nieruchomości na terenie Warszawy.
            (Wikipedia)

Ja to rozumiem ale co ma to wspólnego ze mną??
            • marekggg Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 01:08
              tyle co mafia ze mna. i troche nie jestesz na czasie.
              • bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:20
                Zrobiłesz to tym razem specjalnie :)
                • bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:24
                  A teraz pracujesz dla mafii brukselskiej hehe ;)
                  Trzepiesz największe korporacje i zarządy się trzęsą przed wizyta Slowaka z USB stickiem
                  • waga173 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:32
                    bywalec2023 napisał:

> A teraz pracujesz dla mafii brukselskiej hehe ;)
                    > Trzepiesz największe korporacje i zarządy się trzęsą przed wizyta Slowaka z USB
                    > stickiem

Napisz kiedys cos w temacie auto-moto, na przyklad o kluczu do swiec i nie badz jak ten ta tania malpa goryl w ZOO co sra w garsc i rzuca gownem w patrzacych.
                    • bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:56
                      Spadaj waga. Wątek po pierwsze założył Marek i ma on w temacie OT. Sam cały czas nadajesz jakieś pierdoly (po poznańsku blubry) o opowieści z mchu i paproci o wuju, cioci, dziadku, koniu dziadka, tacie na wznak, zamiast pisać na innych pomyśl nad sobą. Po trzeciej sam Poniżej piszesz nawet nie w temacie watku tylko o ormowcach. Po czwarte odwal się ode mnie juz ci kiedyś mowilem. Po piąte to nieładnie wpierniczyć się w innych przekomarzanie.
                      • taniarada Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 14:53
                        Trzeba mieć zryty łeb by posądzać innych o coś ,a samym klepać bzdury i jedno i to samo ciągle .Paranoja starcza nie do wyleczenia .Brać udział we wszystkich zadymach na tym forum .
    • waga173 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 22:17
      Pod aresztancki klucz poszli "Wańka", "Bolo" oraz "Parasol". Za pozostałymi bossami gangu prokuratura wysłała listy gończe.

Ormowiec, donies gdzie mozna znalezc Bolo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka