marekggg 29.05.23, 07:45 niezle podsumowanie... i ktos tutaj gadal ze to tylko w latach '90 byla mafia Zostawcie gangsterów w spokoju, sami się powybijają. Przeżyli mafię i są celebrytami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 08:19 I jeszcze w latach 2000-nych. Potem rządzą juz tu korporacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 08:29 Natomiast słowacki atleta Marek G. wyjechał do Brukseli, gdzie w białym kołnierzyku zajmuje się zwalczaniem przestępczości informacyjnej w sektorze biznesowym… Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 15:46 widze ze sie przygotowujesz do pracy w komisji weryfikacyjnej. brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 00:52 Komisja Weryfikacyjna (pełna nazwa: Komisja do spraw reprywatyzacji nieruchomości warszawskich) – organ administracji publicznej podejmujący sprawy w zakresie postępowań toczonych w przedmiocie wydania decyzji reprywatyzacyjnych dotyczących nieruchomości na terenie Warszawy. (Wikipedia) Ja to rozumiem ale co ma to wspólnego ze mną?? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 01:08 tyle co mafia ze mna. i troche nie jestesz na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:20 Zrobiłesz to tym razem specjalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:24 A teraz pracujesz dla mafii brukselskiej hehe ;) Trzepiesz największe korporacje i zarządy się trzęsą przed wizyta Slowaka z USB stickiem Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:32 bywalec2023 napisał: > A teraz pracujesz dla mafii brukselskiej hehe ;) > Trzepiesz największe korporacje i zarządy się trzęsą przed wizyta Slowaka z USB > stickiem Napisz kiedys cos w temacie auto-moto, na przyklad o kluczu do swiec i nie badz jak ten ta tania malpa goryl w ZOO co sra w garsc i rzuca gownem w patrzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 07:56 Spadaj waga. Wątek po pierwsze założył Marek i ma on w temacie OT. Sam cały czas nadajesz jakieś pierdoly (po poznańsku blubry) o opowieści z mchu i paproci o wuju, cioci, dziadku, koniu dziadka, tacie na wznak, zamiast pisać na innych pomyśl nad sobą. Po trzeciej sam Poniżej piszesz nawet nie w temacie watku tylko o ormowcach. Po czwarte odwal się ode mnie juz ci kiedyś mowilem. Po piąte to nieładnie wpierniczyć się w innych przekomarzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 30.05.23, 14:53 Trzeba mieć zryty łeb by posądzać innych o coś ,a samym klepać bzdury i jedno i to samo ciągle .Paranoja starcza nie do wyleczenia .Brać udział we wszystkich zadymach na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: OT - Mamusiu, strzelają do mnie! 29.05.23, 22:17 Pod aresztancki klucz poszli "Wańka", "Bolo" oraz "Parasol". Za pozostałymi bossami gangu prokuratura wysłała listy gończe. Ormowiec, donies gdzie mozna znalezc Bolo. Odpowiedz Link Zgłoś