bywalec2023 01.06.23, 20:39 … na szczescie nie nasz tylko jakis piłkarz, zakończył karierę. sport.interia.pl/serie-a/news-legendarny-pilkarz-oglosil-koniec-kariery-byl-prawdziwym-sym,nId,6815592 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 20:51 Ty to mozesz zawal sprowokowac. Bo ja juz myslem ze tutejszy mareczek umarl i ze biedak chyba niewerzacy wiec do piekla pojdzie Offff LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 21:00 Jeśli miał jakieś grzechy na sumieniu, to by musiał z pissssssiorkami podczas kary przebywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 22:43 No niekoniecznie. Pisiorki z czysca swoich modlitwami wyciagna za to 500 czy 800 + a nasi z automoto nie wem na kogo moga liczyc bo wiekszosc to raczej do piekla popchnie swoimi "modlitwami"? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 20:52 No i to jest news. Ja miłośników południa więc i kibic Napoli Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 20:52 Ja z miłośników badz Ja miłośnik miało być Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Słowak Marek odszedł… 02.06.23, 00:26 Bez żadnego trybu .Marciniak ma problemy .www.salon24.pl/newsroom/1305083,szymon-marciniak-w-powaznych-tarapatach-wszystko-przez-znanego-polityka Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Słowak Marek odszedł… 02.06.23, 08:00 Ciekawe czy odbiorą finał Marciniakowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Słowak Marek odszedł… 02.06.23, 17:07 Jest decyzja Marciniak poprowadzi finał .www.salon24.pl/newsroom/1305216,wszystko-jasne-w-sprawie-marciniaka-uefa-podjela-decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Słowak Marek odszedł… 02.06.23, 22:04 Drugim razem sie juz nie da wciagnac do reklamy szefa partyjki konfederackiej, co swiadomie i celowo oswiadcza, ze jest przeciwko Zadom, gejom, itd... Jak brunatny adolf Cala roznica, ze poza PL w calej UE sie malych klonow adofla nie akceptuje, w PL szef konfederacki jest przez bardzo wielu IDIOTOW, czystych idiotow, chwalony, dpbrze gada Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 21:01 Tu lepsze . Lionel Messi w sobotę zagra ostatni mecz w barwach Paris-Saint Germain. Informację, że argentyński piłkarz odejdzie po sezonie, potwierdził trener francuskiego zespołu Christophe Galtier. Napastnik może pójść śladami swojego boiskowego rywala Cristiano Ronaldo i zagrać dla drużyny z Arabii Saudyjskiej. www.salon24.pl/newsroom/1305058,bomba-prosta-z-paryza-messi-zegna-sie-z-psg Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 22:05 na razie nie odeszlem, chociaz - raz pewnie odejde. O Hamsikowi wiem, zakazdym jak jestem u mojego kardiologa, to patrzy na moje imie i pyta, skad jestem. Mowie ze ze slowacji i on - a no tak, Marek Hamsik. bo ten kardiolog to wloch i fan pilki. OK, mi to nie przeszkadza, zwlaszcza ze ostatnio zaoszczedzilem okolo 100 euro, bo stwierdzil, ze skoro nic mi nie jest i nic od niego nie chce, to za wizyte nie musze zaplacic. OK. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Słowak Marek odszedł… 01.06.23, 23:57 To chwała Bogu .100 euro to kupa kasy ,wydaj na alkohol .Może nie będziesz zdrowszy ,ale weselszy . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Słowak Marek odszedł… 02.06.23, 01:47 wydalem na podroze. to lepsze niz alkohol, chociaz tam tez jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT - Słowak Marek odszedł… 02.06.23, 17:01 > zwlaszcza ze ostatnio zaoszczedzilem okolo 100 euro, bo stwierdzil, ze skoro nic mi nie jest i nic od niego nie chce, to za wizyte nie musze zaplacic Ja pierdole, dwaj namiary na tego kardiologa : ))) U nas takie rzeczy to panie tylko na filmach. Odpowiedz Link Zgłoś