Dodaj do ulubionych

Mistubishi Space Star.

08.07.23, 11:06
Nie ukrywam że szukam auta . W 2020 roku samochód przeszedł facelifting. .Mitsubishi Space Star II ma w sobie zadziorność, która daje radość z jazdy. A do tego wyposażenie, rzadko spotykane w tym segmencie samochodów. . A do tego cena, która sprawia, że Space Star jest jednym z najtańszych samochodów na rynku. Najtańsza wersja 1.2 INFORM z manualną skrzynią biegów to wydatek 59,9 tys. zł , a najbogatszą, naprawdę dobrze wyposażoną wersję 1.2 INTENSE SDA z automatyczną, bezstopniową skrzynię biegów, zapłacimy 79,9 tys. zł. I to wszystko bez żadnych dodatkowych opłat zapisanych drobnych drukiem .Bagażnik Space Stara w podstawowej wersji ma pojemność 235 litrów, a jego dużą zaletą jest regularny kształt i możliwość rozłożenia oparcia tylnej kanapy w stosunku 60:40. Po złożeniu oparć kanapy do dyspozycji mamy 912 litrów. Wymiary auta to 3710 mm długości, 1665 mm szerokości i 1490 mm wysokości. Rozstaw osi to 2450 mm. Może warto ? www.salon24.pl/newsroom/1307257,to-jeden-z-najtanszych-samochodow-na-rynku-i-niezastapiony-w-miescie
Obserwuj wątek
    • bolo2002 Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 11:17
      Zupełnie nie warto. 80 tys zł za to niewygodne wozidełko? Bagażnik 235 l- to znaczy-nie masz bagaznika
      No i jak mocniej zawieje, to Cie z drogi zwieje. Daruj sobie, bo jeszcze przeglądy w serwisie w ramach gwarancji to koszmarne pieniadze. Za 70 tys zł widziałem: Dacia Sandero-nowa / dobry silnik 90 KM/ i Opel Corsa-tez nowy i duzo wiekszy i lepszy. A ja przy tych parametrach finansowych wybrałbym Kia Rio 84 lub 100 KM -spokój na lata.
      Mitsu Space star to skrzyzowanie kota z wyrzymaczka!
      • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 11:35
        Do jazdy w mieście .Ideał dla kobiety . Torebka i i butelka wody .Opel się dobrze reprezentuje.
        • toommynaley Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 14:14
          >>Ideał dla kobiety << zmieniasz płeć na grubo czy tylko odzież i makijaż??
          • kreinto Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 15:40
            toommynaley napisał:
            > >>Ideał dla kobiety << zmieniasz płeć na grubo czy tylko odzież
            > i makijaż??
            To alter ego Danuty, wiejskiej uczycielki przecież. Stworzyła sobie postać wirtualnego adwokata i tak funkcjonuje tutaj w rozdwojeniu od dłuższego czasu.
            • toommynaley Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 15:42
              Nie misiaczek?? To co jest z misiakiem?
              • kreinto Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 16:12
                toommynaley napisał:

> Nie misiaczek?? To co jest z misiakiem?
                Nie mam pojęcia ale tylko baba może nazwać jakąś, miejską popierdułkę zadziorną i dającą frajdę z jazdy. Z resztą co chwilę się zapomina i pisze w rodzaju żeńskim, więc nie ma wątpliwości.
                • toommynaley Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 16:28
                  Słynne misiakowe polo a to mitsubishi to jeden pies. Pisanie rodzajem żeńskim to żaden problem. Może misiak wolał pozostać bardziej "inkoguto" stąd ta zmiana??
                • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 17:25
                  kreinto napisał:

> toommynaley napisał:
                  >
                  > > Nie misiaczek?? To co jest z misiakiem?
                  > Nie mam pojęcia ale tylko baba może nazwać jakąś, miejską popierdułkę zadziorną
                  > i dającą frajdę z jazdy. Z resztą co chwilę się zapomina i pisze w rodzaju żeń
                  > skim, więc nie ma wątpliwości.
                  Jaki nick taka odpowiedź .Zapytałem się tylko jaki samochód .Więc wybacz i spadaj pacanie .
                  • kreinto Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 20:04
                    taniarada napisał:

> Jaki nick taka odpowiedź .Zapytałem się tylko jaki samochód .Więc wybacz i spad
                    > aj pacanie .
                    Kobieto, dziękuję serdecznie. 😚
                  • toommynaley Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 20:23
                    Cieszę się , że wczułeś się w mój nick..oprócz tego co w nicku twoje słowa są wiatrem na moją wełnę..jak byś się nie wysilał czuć smród misiakowych onuc:)
      • only_the_godfather Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 16:32
        Wiesz, że ten dobry silnik 90KM w Daci to trzy cylindrowe 0.9 TCe.
        Po dwa taki Space Star jako auto do miasta jest całkiem dobry.
        PS znalazles już te publikacje że Modus to najniebezpieczniejszy samochod w swojej klasie?
        • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 17:52
          only_the_godfather napisał:

> Wiesz, że ten dobry silnik 90KM w Daci to trzy cylindrowe 0.9 TCe.
          > Po dwa taki Space Star jako auto do miasta jest całkiem dobry.
          > PS znalazles już te publikacje że Modus to najniebezpieczniejszy samochod w swo
          > jej klasie?
          Muszę poczytać .Wrzuciłem linka z tym samochodem ,ale faktycznie są inne w swojej klasie i większe .Mój Peugeot 3008 jest w dobrym stanie i fajnie mi się jeździ .Mało pali jest ekonomiczny ,ale ma już trochę km zrobionych .
    • waga173 Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 13:58
      "Ma w sobie zadziorność, która daje radość z jazdy. A do tego wyposażenie, rzadko spotykane w tym segmencie samochodów."

Co sie bedziesz szczypal, kup se Batmobila z peryskopem, to dopiero zadziornosc i wyposazenie.
      • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 17:27
        Nie każdy chce krążownika szos .Szukam auta więc się pytam .Idiotyczne komentarze to dla siebie .
    • bolo2002 Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 18:32
      Kolego-dzis znalazłem nowiutkiego Kia Rio -84 KM za - 65000 zł z 2022 r, bez przebiegu. Tam sie wygodnie siedzi i dobrze jedzie- tak samo jak w Hyundaiu i20. 7 lat gwarancji.
      • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 20:36
        Dzięki zobaczę .Jeszcze Kia nie miałem Bolo .Wrzuciłeś pomysła .Jest tego od groma i ciężko wybrać .Byłem na zawodach balonowych w Olsztynie koło Częstochowy .
    • hukers Re: Mistubishi Space Star. 08.07.23, 23:49
      Dam ci radę.
      Jeżeli jest tani, to bier go.
      • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 09.07.23, 00:22
        Dzięki musi być z titanu .Wrzuć linka .
    • bolo2002 Re: Mistubishi Space Star. 09.07.23, 09:21
      No to znalazłem jeszcze taniej. Kia Rio w kolorze zółtym z 2022 r. za .... 63700! Jezdzisz 15 lat a nie 5.
    • bolo2002 Re: Mistubishi Space Star. 09.07.23, 09:28
      Nowe -zółte Kia Rio-ostatnie egzemplarze-bo modelu juz nie bedą produkowac-stoi w łodzi za 67900-kupuj , bo nie zdąrzysz kupić. Moja Kia zaczęła 18-ty rok eksploatacji-mogę pokazać- wygląda jak nowa i tak samo jeżdzi. Nie sprzedaję i kupuję drugiego diesla tez Kia i też z tym genialnym silnikiem i tez z Korei a nie ze Słowacji, bo to wierzcie mi- ogromna róznica.
      • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 09.07.23, 09:52
        Tylko Bolo nie żółte proszę Cię . Tu jest takie za 16 900 euro ,ale silniczek slaby i ten kolor . www.autoscout24.pl/oferta/kia-stonic-1-2-dpi-urban-84cv-con-rottam-e-finanz-scelta-kia-benzyna-zolty-ddfa32b8-1c17-41bc-b634-646ce5c7fea7
        • bolo2002 Re: Mistubishi Space Star. 10.07.23, 08:23
          84 konie w Stonicu to nieporozumienie. To jest wół. Za to w Kia Rio jest niezle-choc nie za szybko. Wystarczajacy i oszczędny. W Kia Stonic to minimum 100 albo najlepiej 120 KM. Wtedy pojedziesz jak trzeba.
          • taniarada Re: Mistubishi Space Star. 10.07.23, 16:16
            Dzięki to jest fajna opcja . Bo potrzebuje do jazdy nie do powożenia tyłka po mieście i wyjazd do sklepu po piwo .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka