dodekanezowiec 17.07.23, 08:46 A wiecie kto zostanie nowym trenerem? A ja już wiem :) Występował w czapeczce biało czerwonej z napisem Polska na pikniku rodzinnym w Woli Rzedzinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolo2002 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 17.07.23, 09:23 Jak to-znów nowy trener? Przeciez Santosa dopiero wybrali-i miał byc najlepszy, i dali mu kosmiczną kasę. Pisałem o tym- nie w trenerze nasza siła-druzyny jak nie było, tak nie ma i nie bedzie.Były tylko 2 druzyny, ta Górskiego i ta Piechniczka. On , ten z pikniku to nie zostanie trenerem piłkarzy-bo on trenuje swojego czarnego kota, a jak facet na piknik, przy + 35 st, C idzie w garniturze- to juz wszystko o nim wiadomo. Czerwony Kaczor 2 miał czapkę z czerwonym - komuchem był i komuchem zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 31.08.23, 20:33 Wraca Krychowiak do kadry. Lista piłkarzy powołanych na wrześniowe mecze eliminacji ME z Wyspami Owczymi i Albanią: bramkarze: Bartłomiej Drągowski (Spezia Calcio), Łukasz Skorupski (FC Bologna), Wojciech Szczęsny (Juventus Turyn); obrońcy: Bartosz Bereszyński (Empoli FC), Matty Cash (Aston Villa), Tomasz Kędziora (PAOK Saloniki), Jan Bednarek (Southampton FC), Paweł Dawidowicz (Hellas Werona), Jakub Kiwior (Arsenal Londyn), Mateusz Wieteska (US Cagliari Calcio); pomocnicy: Kacper Kozłowski (Vitesse Arnhem), Grzegorz Krychowiak (Abha Club, Arabia Saudyjska), Bartosz Slisz (Legia Warszawa), Karol Linetty (Torino FC), Damian Szymański (AEK Ateny), Sebastian Szymański (Fenerbahce Stambuł), Piotr Zieliński (SSC Napoli), Kamil Grosicki (Pogoń Szczecin), Jakub Kamiński (VfL Wolfsburg), Michał Skóraś (Club Brugge), Nicola Zalewski (AS Roma) . napastnicy: Robert Lewandowski (FC Barcelona), Arkadiusz Milik (Juventus Turyn), Karol Świderski (Charlotte FC), Adrian Benedyczak (AC Parma) .A gdzie jest Glik ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 03.09.23, 21:21 www.sport.pl/pilka/7,65039,30150375,blyskawiczna-reakcja-santosa-powolal-na-zgrupowanie-jeszcze.html#do_w=91&do_v=685&do_st=RS&do_sid=765&do_a=765&s=BoxSportImg3&do_upid=685_ti&do_utid=30150375&do_uvid=1693767567214 Zalewskiego juz nie ma, jest Wszolek z Legii Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 03.09.23, 21:47 Nie wiem czy mają jakieś szanse .Oglądam Raków : Puszcza .Grabara z Kopenhagi podpisał kontrakt z Wolfsburg . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 15:59 Co do szans, to zawsze sa---- Realnie wyjdzie w praniu Jak repra wtopi z Wyspami Owczymi i Albania, to Santos wylatuje..... Teraz jest ciekawy sojusz Lewy-Santos kontra reszta kadry i PZPN---- To tak wyglada jakby Lewy i Santos chcieili zmusic reszte do TOTALNEGO PODPORZADKOWANIA Ciekawa koncepcja W meczu z Moldawia bylo widac, ze kadra jest totalnie sklocona, trenera maja w d.. w d.. maja PZPN, jednym slowem KATASTROFA Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 16:06 A Kulesza tak dobrze chcial---- Najgorsza jest ta afera premiowa.... Pinokio obiecal pilkarzom CIEZKA KASE i ANI JEDEN z nich nie wzial pod uwage tego, ze ich zwyczajnie oszukiwal, obiecac nie grzech, zbajerowac i potem wysmiac, nic nie dajac NIKT z kadry tego nie wzial pod uwage, ze icj robi w wala.............. JAk zobaczyli PINIONDZ; to sie napalili jak szczur na otwarcie nowego kanalu ze sciekami KASA; KASA; KASA NIkt nie dostal gwarancji, ze ja dostanie, a juz sie klocili wsciekle o jej podzial, Lewy chcual z kilkoma kolezkami dostac OGROMNA wiekszosc Ku,wa , to nie jest druzyna narodowa, to jest stado najemnikow, jeden drugiego by zaje.al z powodu kasy, NIKT nie mysli o reprezentacji jako o druzynie Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 16:29 Morawiecki powinien zamknąć dziób bo za dużo się wypowiada wobec Lewandowskiego . Nie jest dobra atmosfera wśród piłkarzy ,ale kto tam ma grać .Jak większość w czołowych drużyn naszej ekstra paki ,czyli Rakowa i Legii to zawodnicy zagraniczni .7 września wygrać i póżniej to może wróci optymizm .Siema . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 17:53 Atmosfera jest do d... Moze stanie sie cud i 2 razy wygraja, zonaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 19:06 > Moze stanie sie cud i 2 razy wygraja Że zacytuję naszą Noblistkę: "Nic dwa razy się nie zdarza". A co do cudów, na które ciągle czekamy w temacie naszej kadry, to już mam na to wy...bane. Ileż można... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 19:33 sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1079728/to-dlatego-lewandowski-udzielil-glosnego-wywiadu-ten-wstrzas-ma-sens Ja pier... Kapitan reprezentacji, ktory szcuje, jatrzy i judzi przeciwko reszcie zespolu.... Dno odpadlo Przeciwko swoim kolegom, no kolego, to on zadnych nie ma.... Bayern zaplacil za sporo mszy w Monachium, ze ten kolezka polazl do Barcelony i przestal jatrzyc, judzic i szczuc w Monachium Wszyscy byli zachwyceni A i kasa fana od Barcolony na konto wplynela Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 19:46 Chrzanisz mówi prawdę .Jakiegoś sponsora lewusa znaleźli i jeszcze wycieczka sponsorowana .Jeśli ma to oczyścić atmosferę to jestem za .Z Owczymi powinni 5: 0 wygrać .Później Albania .Jeśli będzie inaczej już piłki nożnej nie oglądam . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 20:14 To jest jego opinia, nie prawda Swiadomie i CELOWO zaatakowal reszte reprezentacji oraz wladze PZPN W sumie to PZPN mu placi kase za gre w reprezentacji I do tej pory BARDZO duzo wyplacil Jestes pracownikiem i GNOISZ pracodawce Wyborne Co do krytyki tzw. kolegow, to ten buc jest znienawidzony przez cala kadre, teraz widac dlaczego... Bardzo dobry pilkarz, ale jako koles jest wzorem ZAPRZECZENIA KOLESIOSTWA; wstretny typek A calosc sklada sie na pl.wikipedia.org/wiki/Polskie_piekie%C5%82ko Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 20:21 Ja jescze byl zrozumial, gdyby byl jak Haaalnd, napier.alal bramek i byl REWELKA Ale kolo ma 35 lat, to jest koniec jego kariery, to jego KONIEC... A sie stawia, jakby byl BOGIEM Gra od roku BAZNADZIEJNIE, w Barcelonie i reprezentacji, jego gra to jest katastrofa... To juz jest SZCZYT bezczelnosci, co wyprawia Lewy Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 20:55 Ma już swoje lata wzorem Messiego i Ronaldo powinien tam się udać gdzie oni .Barcelona to specyficzny klub i ciężko tam każdemu .To zobacz - Piłkarze z największą liczbą bramek w reprezentacji Polski: 1. Robert Lewandowski 78 bramek (138 meczów) 2. Włodzimierz Lubański 48 (75) 3. Grzegorz Lato 45 (100) 4.4 gru 2022 rok .Na ten czas musi być .Dobrej nocy . Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 04.09.23, 22:27 Co do Lewandowskiego - bywa ze mnie wqrza ale czy beznadziejnie gra? W końcu został królem strzelców La Ligi. To co powiedzieć o innych graczach ligi hiszpańskiej? Nie ma w piłce "not za styl" tym bardziej to nie łyżwiarstwo figurowe. Niestety w piłce liczy się bardziej wygrana po brzydkiej grze niż piękna przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 08:50 Ogólnie co do naszego podwórka .To w PZPN siedzą ci sami co byli ,tylko prezesi się zmieniają .Te same dziadki słomiane . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 17:13 taniarada napisał: > Ogólnie co do naszego podwórka .To w PZPN siedzą ci sami co byli ,tylko prezesi > się zmieniają .Te same dziadki słomiane . To wiadomo Ale futbolisci maja zapewniona kase i PZPN sie tez troszczy o hotele, itp... Wypadaloby to docenic, jak sie jest pilkarzem oplacanym m.in. przez PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 17:12 dodekanezowiec napisał: > Co do Lewandowskiego - bywa ze mnie wqrza ale czy beznadziejnie gra? W końcu zo > stał królem strzelców La Ligi. To co powiedzieć o innych graczach ligi hiszpańs > kiej? Nie ma w piłce "not za styl" tym bardziej to nie łyżwiarstwo figurowe. Ni > estety w piłce liczy się bardziej wygrana po brzydkiej grze niż piękna przegran > a. Zle napisalem, moja wina... Nie od roku, ale w tym rku beznadziejnie gra.... Wszyscy to zauwazyli, 2022 w Baecwlonie mial bardzo dobry, nastrzelal bramek... Ale w 2023 gra juz slabo To samo repra Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 09:41 wislok1 napisał: > To juz jest SZCZYT bezczelnosci, co wyprawia Lewy Co wyprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 17:15 Robi totalna klotnie przed 2 waznymi meczami, jako kapitan zamiast integrowac zespol i go bronic, to atakuje reszte futbolistow Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 17:52 wislok1 napisał: > Robi totalna klotnie przed 2 waznymi meczami, jako kapitan zamiast integrowac z > espol i go bronic, to atakuje reszte futbolistow Fussbalerow :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 18:03 Ja rozumiem, ze ktos jest wku.wiony, jak ma pretensje, to takie sprawy sie zalatwia we wlasnym gronie.... Ciezki OPL, kontrargumenty, burzliwa dyskusja i w koncu jakies wnioski, co robimy..... W koncu to jeden team, nikomu nie zalezy na tym, zeby przegrywac... Ale jak leci sie z tym do mediow, ktore robia afere, to jest to jakis absurd..... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 20:10 Wislok 5 : 0 to minimum .Z tymi Owcarzami . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 20:51 W koncu to jeden team, nikomu nie zalezy na tym, zeby przegrywac... I to jest prawda TEAM jako repra Ale tez jest pojecie DRUZYNA... Druzyna RYCERSKA Kazdy odpowiada za innego, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego OK , to jest strasznie sentymentalne, jestem naiwny Ns pewno im sie nie oplaca jako TEAM przegrac tych 2 meczow... Bo straca kase..... Ale z drugiej strony jako DRUZYNA repra nie istnieje.. Jest uklad Lewy i trener kontra reszta, TRENER WROG i LEWY WROG przeciwko reszcie kadry, to jest jakis horror ( no, Grosicki po stronie Lewego ) Polskie pieklo Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 05.09.23, 21:00 Za bardzo to wszystko bierzesz na serio .Jeszcze długo wody upłynie w Renie jak zobaczymy taką reprezentację jaką jest siatkówka w kobiecym i męskim wykonaniu . Sam jestem ciekawy wieczorem czy coś zadziała po tych wypowiedziach .Siema . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 12.09.23, 14:07 dodekanezowiec napisał: > wislok1 napisał: > > > Robi totalna klotnie przed 2 waznymi meczami, jako kapitan zamiast integr > owac z > > espol i go bronic, to atakuje reszte futbolistow > > Fussbalerow :) > > Jak myślisz czy powinien Santos zostać do baraży i później się z nim pożegnać i budować nowy skład ,czy będziesz tak pieprzył na forum jak tylko ty potrafisz .Bo ci dekiel zryli na forach politycznych .Zacznij żyć swoim życiem nie moim ,Ja znakomicie daje sobie radę z różnymi takimi jak ty .To ci napisałem i więcej nie będę z tobą dyskutował .Bo szkoda fatygi .Ode mnie z dala . Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 06.09.23, 12:41 wislok1 napisał: > Robi totalna klotnie przed 2 waznymi meczami, jako kapitan zamiast integrowac z > espol i go bronic, to atakuje reszte futbolistow Masz słusznego. Robercik zamiast się zapaść pod ziemię po blamażu z Mołdawią (że o aferze premiowej nie wspomnę) to biega po mediach i paple jęzorem jak baba pod kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 06.09.23, 19:26 Ten bramkarz z Bologni wszystko dokladnie opisal, jak bylo z tymi premiami Skorupski ma teraz przes.ane u trenera i Lewego Lewy ma przes.ane u reszta kadry... Cale stado pilkarzy sie kloci, a ten co wymyslil afere, czyli pinokio, wymysla kolejne lapowki .... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 06.09.23, 19:40 Opisał nie opisał to nie była wina Lewego .Ktoś to mocno zmanipulował . Grabara oficjalne w Wolfsburgu . Tu tyłu specjalistów ile ludzi na forum .Dla mnie 5: 0 to mus z Owcarzami . Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 06.09.23, 19:54 Wolę 1:0 z Owczymi i 1:0 z Albania niż 5:0 z Owczymi i 0:0 z Albania. Choc na Albanie mają sposób Polacy. Nie mają do Węgrów na ten przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 06.09.23, 20:33 Co do wynikow, to jest jasne.... Co sposobu na Albanie..... Kopara opada Ja pier... Czesio Michniewicz, kombinator z fryzjerem, cwaniaczek, tlusciutki kolo, awansowal na mundial, awansowal potem do fazy pucharowej, w koncu jego druzyna dostala wpier.ol.. I bylo po zabawie... I go wyje.ali.... A teraz glowny problem narodowy, czy uda sie ograc Wyspy Owcze i Albanie..... A zatrudnionio wczesniej jako trenera goscia, co doprowadzil Portugalie do Mistrzostwa Europy To jest jakis surrealizm, A B S T R A K C J A totalna Logicznie tego sie nie da wytlumaczyc ani troche Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 05:26 To jest paranoja żeby polscy zawodnicy walczyli o utrzymanie z takimi zespołami .W siatkówce męskiej możemy wystawić dwie reprezentacje ,a tu taka siara .System opłacania przez PZPN nie motywuje do grania . Chyba Santos się nie spodziewał że takie bagno zastanie . Dramat polega na tym, iż Lewandowski ma rację opisując detalicznie coś, co w efekcie stanowi iż reprezentacja jako drużyna nie dorosła do jego poziomu i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 20:00 Jest takie powiedzenie, ze najlepsza obrona to jest atak i to wlasnie robi Lewy... Sam gral FATALNIE w ostatnich meczach Pozostaje zwalic wine na reszte kadry, oni ZLI, ja DOBRY Bez jaj, to jest niepowazne i z pozycji kapitana druzyny nie do zaakceptowania... Cala repra to zbior czesem niezlych pilkarzy, graja w dobrych klubach przewaznie... Da sie z nich poskladac solidny zespol, paradoksalnie najlepiej sie to udawalo cwaniaczkowi Czesiowi..... Oczywiscie Francja to bylo zderzenie ze sciana, ale nawet z Francja grali w 1 polowie fajnie i gdyby zdobyli wtedy bramke, a potem druga, to moze nawet by awansowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 20:10 Kiedyś na taki zespół wystawialiśmy rezerwę by mogli sobie potrenować .Teraz najlepsze siły. To są żarty . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 20:26 Raków Częstochowa, najlepsza w Polsce drużyna piłki nożnej, nie może grać na swoim stadionie, bo jest za mały. - Wesprzemy przebudowę tego stadionu do takiego poziomu, aby mógł służyć klubowi także w ligach europejskich - powiedział premier Mateusz Morawiecki, obiecując co najmniej 40 milionów złotych z budżetu państwa. Ale miasto musi wystartować w konkursie. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://tvn24.pl/katowice/czestochowa-premier-obiecal-40-milionow-na-rozbudowe-stadionu-ministerstwo-polecilo-miastu-wystartowac-w-konkursie-7332687&ved=2ahUKEwij3PG-j5mBAxWzh_0HHZxJA60QFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw0Q5rHcJY-9_WMLYi1ZJbjW Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 03.09.23, 09:38 To mozliwe-bo ma czarnego kota w domu i go codziennie trenuje.Ma doswiadczenie i wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 03.09.23, 10:43 Dwie polskie drużyny zagrają w lidze europejskiej .Tylko Lech dał ciała . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 22:10 Narazie dobrze ,nawet super remisujemy z groźną drużyną Wysp Owczych .Brawo Polacy 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 22:26 Sorry za czepianie się. Na razie nic nie wskazuje by w języku polskim na razie miało być pisane razem. Na pewno na razie osobno. Na pewno na pewno tez osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 07.09.23, 22:29 Ale może patriotyzm by wymagal poduczenia się zasad ortografii i interpunkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Kulesza i jego tekst 09.09.23, 18:28 www.sport.pl/pilka/7,65037,30171688,te-slowa-prezesa-pzpn-wywolaly-burze-bez-niczego-to-juz-hit.html#do_w=91&do_v=685&do_st=RS&do_sid=766&do_a=766&s=BoxSportImgLink&do_upid=685_ti&do_utid=30171688&do_uvid=1694249466536 Jakos nie kojarze, zeby dziennikarze byli abstynentami bez wyjatku i mieli prawo sie tak strasznie oburzac.... Jakis totalny absurd w mediach Wiadomo uchlac sie to jest straszny obciach, ale bez przesady z tym oburzeniem W Bawarii jakos wszyscy akceptuja piwo, w umiarkowanych ilosciach, nikogo to nie oburza... Wrecz jest to powod do ogromnej imprezy Oktoberfest Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kulesza i jego tekst 09.09.23, 19:01 wislok1 napisał: > www.sport.pl/pilka/7,65037,30171688,te-slowa-prezesa-pzpn-wywolaly-burze-bez-niczego-to-juz-hit.html#do_w=91&do_v=685&do_st=RS&do_sid=766&do_a=766&s=BoxSportImgLink&do_upid=685_ti&do_utid=30171688&do_uvid=1694249466536 > Jakos nie kojarze, zeby dziennikarze byli abstynentami bez wyjatku i mieli praw > o sie tak strasznie oburzac.... > > Jakis totalny absurd w mediach > > Wiadomo uchlac sie to jest straszny obciach, ale bez przesady z tym oburzeniem > > W Bawarii jakos wszyscy akceptuja piwo, w umiarkowanych ilosciach, nikogo to ni > e oburza... > Wrecz jest to powod do ogromnej imprezy Oktoberfest Mój szef kupuje kistę ,z czego 6 ,7 wypija .Kiedyś na Bawarii robiłem przy gotowcach dachach to ci stali pracownicy mieli schowane skrzynki z piwem ,a w automacie było nisko procentowe ,którego nikt nic pił .Coś w tym prawdy jest że przejeżdżali zawodnicy na spotkanie reprezentacji i później lało się z nich na meczach .Może kiedyś będzie reprezentacja ,ale nie z tych i z tym trenerem .Można zobaczyć chłopaków z U 20 i U 21 jak grają . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kulesza i jego tekst 09.09.23, 22:37 Jutro trochę sportu .Po 16 żużel z Motorem Lublin .Choć Włókniarz już przegrał te zawody .Później o jednej porze siatkarze z Belgią i Polska z Albanią .Czyli szaleństwa Majki Skowron . Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 12.09.23, 18:08 U nas jest sentyment do Peweksów to musi być zagraniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 13.09.23, 19:27 Wolny jest Hansi Flick . Dogadałby się z RL9 . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 13.09.23, 21:07 Lewandowski jest kaputt Emeryt pilkarski, skonczyl sie, wypier... go z Barcelony po tym sezonie, Arabia Saudyjska czeka No, raczej nie, az takimi desperatami w Arabii nie sa, zeby zatrudniac futboliste w takiej koszmarnej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 14.09.23, 09:28 Ja rozumiem ze Lewy nie gra dobrze w reprze. Ale w Barcy chyba został królem strzelców Primiera Division?? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 14.09.23, 10:15 Reprezentacja powinna składać się tylko ze sportowców amatorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 19:36 Zostal, bo w I czesci sezonu nastrzelal bramek,w II czesci gral juz do d.py W sumie nadal jest pozyteczny, bo trenerzy druzyn przeciwnych zawsze kogos angazuja, zeby go pilnowac non stop i reszta ma wiecej luzu na polu karnym... Bayern chcial go dalej zatrudnic, ale nie na 3 lata, jak chcial Lewy Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 13.09.23, 21:04 Realnie w gre wchodzi Papszun jako najlepsza alternatywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 13.09.23, 21:21 Przyjdzie i co zrobi ? Przecież to już potrzeba wyniku na cito .Zajadą go bo kasa z UEFA .To jest praca długodystansowa .On z Rakowem zaczynał wcześnie i prowadził z niższych lig do góry .Nikt mu się nie wchrzaniał .Zjedzą go . Patrz na to -Chorwaci grają dla chwały ojczyzny. Kasa jest na trzecim planie. Zawsze oddają znaczną ilość pieniędzy na akcje humanitarne. Wiedzą kim są w przeciwieństwie do naszych. To kwestia też kultury. Nasi zachowują się tak, jakby nie znali naszej pięknej historii i kultury, jakby była kulą przywiązaną do nogi. Może powinniśmy zacząć właśnie od tego, co to znaczy być Polakiem z tak piękną kulturą i historią. Mieć na plecach piękny i lekki plecak, a w nim republikanizm wypełniony personalizmem. Czy Oni są dumni w swoich klubach zagranicznych, że mają taką kulturę, jaką ma Polska? Czy siedzi zawstydzony ze zwieszoną głową? Japonia, mimo, że grała o stokroć lepiej na ostatnim mundialu, to piłkarze wyszli i przeprosili naród , że zawiedli, ponieważ nie osiągnęli lepszego wyniku, niż poprzednicy . Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 14.09.23, 08:13 Trenerem polskiej reprezentacji moze zostac każdy=bo nie w trenerze problem. Nie ma zespołu-bo nie było od czasów Piechniczka.iGórskiego. A umiejetnosci piłkarskie polskich gwiazd- są beznadziejne, Cały zespół do wymiany i po 3-ch latach dopiero beda efekty.lewy na emeryturę natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 14.09.23, 10:38 Otóż to, w czasach Piechniczka i Górskiego, gdy sport był amatorski, to reprezentacja coś w świecie znaczyła. A potem coraz to narastało gwiazdorzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 11:18 tbernard napisał: > Otóż to, w czasach Piechniczka i Górskiego, gdy sport był amatorski, to repreze > ntacja coś w świecie znaczyła. A potem coraz to narastało gwiazdorzenie. Przypomniała mi się niedawna wizja przyszłości naszej kadry, by Rafał Stec. "Trener Piechniczek, na środku obrony Glik i Gorgoń" Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 19:45 Amatorski Gornik Zabrze, gdzie 100% kadry to byli gornicy-sztygarzy, sporo namieszal w pucharach europejskich Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 05:24 Ta fedrowali na papierze i robili 100 procent normy .Tak samo jak klub wojskowy Legia .To samo klub milicyjny Gwardia w boksie .Wszyscy figuranci .Ale strzelanina bramek w meczu w Monachium . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 18:55 To wiadomo,.. ale faktem jest, ze ekipa Gorskiego zdobyla 3 miejsce, a pilkarze zarabiali smiesznie w porownaniu do Zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 22.09.23, 06:51 Wtedy tak .Ciekawe kto zostanie trenerem U21 bo fajnie chłopakom idzie i są talenty . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 10:53 Mamy to hip hip hura . Jest zbawca polskiej piłki . twitter.com/LaczyNasPilka/status/1704375031071990130/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1704375031071990130%7Ctwgr%5E7f816bac97974c7305cfc0199ef87b63498c0a20%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportowefakty.wp.pl%2Fpilka-nozna%2F1082339%2Fjuz-wszystko-jasne-michal-probierz-selekcjonerem-reprezentacji-polski Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 11:20 Było wiadome nieoficjalnie od pewnego czasu. Pupil Kuleszy Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 11:24 toreon napisał: > Było wiadome nieoficjalnie od pewnego czasu. Pupil Kuleszy Papszun jako figurant, żeby zasugerować, że był jakiś konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 11:30 Ja tam na nic nie liczę :) Skreśliłem futbol z listy zainteresowań. Siatkówka jest i ciekawsza i zawodnicy są o niebo inteligentniejsi od piłkarzy i dużo się dzieje i mamy realne sukcesy. No, jesteśmy najlepsi albo prawie najlepsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 11:38 bywalec.hoteli napisał: > Siatkówka jest i ciekawsza i zawodnicy są o niebo inteligentniejsi od piłkarzy Masz na to jakieś statsy, że siatkarze są o niebo inteligentniejsi od piłkarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 11:45 Wystarczy posłuchać jak się wypowiadają jedni i drudzy, jak budują zdania. Nawet zobacz jaka jest strategia gry. Trener Grbić tak rotował składem a Janusz tak rotował piłką, że rywale nie wiedzieli na kogo grać, kogo blokować. A u nas: tu jest Robercik, to laga na Robercika. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 11:07 bywalec.hoteli napisał: > Wystarczy posłuchać jak się wypowiadają jedni i drudzy, jak budują zdania. Wydaje mi się, że zarówno piłkarze jak i siatkarze budują zdania na poziomie ucznia starszych klas szkoły podstawowej. Nie ma w tym nic dziwnego ponieważ mniej więcej na tym etapie kończyli edukację. Później te licea sportowe i SMS-y, to już symulowanie nauki i ciągłe łupanie w gałę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 14:35 Głupoty Hukers gadasz. Posłuchaj jak mówi Możdżonek, Kochanowski, Kurek i inni. Mówią całkiem literackim polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 14:41 zwykle też znają języki obce lepiej od piłkarzy: siatkarze bardzo często znają i włoski i angielski. Taka Magda Stysiak zna nawet serbski, a pewnie i tureckiego się wkrótce nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 15:48 bywalec.hoteli napisał: > zwykle też znają języki obce lepiej od piłkarzy: siatkarze bardzo często znają > i włoski i angielski. > Taka Magda Stysiak zna nawet serbski, a pewnie i tureckiego się wkrótce nauczy. Hajto znał jugoslawianski :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 15:49 A Warzycha znał grecki? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 21.09.23, 17:04 bywalec.hoteli napisał: > A Warzycha znał grecki? Nie wiem. Ale skoro tam tyle lat byl. Ja go właśnie trochę nie lubiłem więc się nim nie interesowałem. Taki Ksysiu z wąsem. Faktycznie nic w reprezentacji prawie nie zdziałał. Tylko Legii potrafił gole strzelać w Lidze Mistrzów w marcu 1996. Potem jesienia jak wspominałem, pamiętam że Panathinaikos wygrał 4:2 pierwszy mecz w Pucharze UEFA chyba. 1:0 pod koniec Legia wygrywała u siebie. Ksysia Wazyche zdjęli, powoli bardzo schodził na czas. Jak zszedł to Legia walnęła na 2:0 i awansowała bo bramki strzelone na wyjeździe się wtedy liczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 15:41 > Masz na to jakieś statsy, że siatkarze są o niebo inteligentniejsi od piłkarzy? Piłka do siatki jest dużo lżejsza i rzadko przez siatkarzy odbijana głową, co w przypadku piłkarzy nożnych jest bardzo częste. Takie częste uderzenia w głowę muszą mieć negatywny wpływ na inteligencję. Bokserzy więc to z definicji debile, a bracia Kliczko z doktoratami są jedynie wyjątkami potwierdzającymi regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 16:41 nousecomplaining napisał(a): > Bokserzy więc to z definicji debile, a bracia Kliczko z doktoratami są jedynie wyjątkami potwierdzającymi regułę. Znasz komisję egzaminacyjną, która byłaby w stanie oblać jednego z braci Kliczko na egzaminie doktorskim? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 19:48 To bylo do przewidzenia, koles prezesa Kuleszy Papszun byl neiobyliczalny i przez to mogl byc niebezpieczny A tan na rozkaz prezesa zrobi wszystko, co prezes kaze www.facebook.com/watch/?v=863356783804808 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 19:51 wislok1 napisał: > To bylo do przewidzenia, koles prezesa Kuleszy > > Papszun byl neiobyliczalny i przez to mogl byc niebezpieczny > > A tan na rozkaz prezesa zrobi wszystko, co prezes kaze > Nie ma tego złego .Może i dobrze dla Papszuna .Jutro wieczorem mecz Rakowa w lidze europejskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 19:58 W sumie tak, bo jako trenera by go zaczeli gnoic prezes i jego przydupasy... A pilkarze rozpuszczeni jak dziadowski bicz.... Do tego lewy emeryt Probierz wyleci do pol roku..... A potem to juz bedzie lapanka.... Trudno bedzie znalezc samobojce na to stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 22:46 Dla porównania: Helmutom zajęło 2 lata zwolnienie Flicka, mimo że kroczyl od porażki do katastrofy. Co zrobić by było lepiej? Przede wszystkim dać trenerowi czas i władzę, to on musi rządzić kadrą a nie kolesie Lewandowskiego. Facet musi mieć gwarancję dwóch lat pracy (co najmniej) i swobodę działania. Jak zechce pogonić wszystkich z kadry i zatrudnić całkiem nowych- no to trudno, trzeba zagryźć zęby i dwa lata odczekać by go zwolnić. Na ile zatrudnili tego gościa? Nie ważne, przed upływem 12 miesięcy poleci. I następny, i następny i następny .To jest chore . Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: OT nowy trener po Santosie - zagadka 20.09.23, 21:50 youtu.be/TiGXpbNsk48?si=9UKHzdDMG-tNkoK- Odpowiedz Link Zgłoś