dodekanezowiec
05.08.23, 20:51
Oprócz wisloka nie kojarzę nikogo kto by na forum gazeta coś pisał że był na Majorce, Santorini, Kanarach itp. itd.
Wydawało mi się, że są to popularne miejsca, niekoniecznie drogie, bo i w Polsce urlop drogi, i lasty dobre bywają itp. Bo tak sobie myślę że jak ktoś lubi forum gazeta, to lubi np. jego czcionkę, drzewka, jest przyzwyczajony, więc i na forach turystycznych coś napisze. A te leżą i kwiczą.
Ale nie żebym się czepiał, dopieprzał, tak tylko nurtuje mnie to. I pytam, jakie mogą być powody, tak nie żeby być złośliwym, qrde - każdego sprawa itp., ale jakie mogą być tego powody że nikogo z Was nie pamiętam na forum turystycznym.
Nawet sam, z jakiejś takiej dociekliwoiści badawczej, zastanawiam się czy przyczynami może być to że:
1) "nie latam na wyspy" bo tak bardzo lubię jeżdżenie autem, że dojeżdżam do Chorwacji czy północnych Włoch;
2) jestem maniakiem aut, ciągle je zmieniam i nie mam pieniędzy na wakacje,
3) jestem emigrantem w USAKanadzie/Władywostoku więc mam za daleko
4) interesuje mnie w życiu tylko polityka stąd piszę na Auto Moto , inne sprawy w życiu mnie nie interesują,
5) lubię Auto Moto, ale czy muszę fora turystyczne tutaj odwiedzać
6) Gdybym słuchał tego co ludzie piszą na forach to bym w zimie w trampkach chodził