Dodaj do ulubionych

Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie.

26.08.23, 21:52
Tak z ciekawości przejrzałem Gugielmapę, na której naście lat temu uchwycono moje E36.
I dochodzę do wniosku, że mam kolejne 3 samochody "uchwycone".
E53 stoi na widoku satelitarnym na podjeździe mojego poprzedniego domu.
Astra na widoku Street View tego samego budynku (nieaktualizowany od 2014).

No i największa "niespodziewajka".
Pod moją pracą, gdzie naprawdę rzadko jeżdżę samochodem, stoi na najnowszym zdjęciu (12.2020)... mój PuG 1007.

A wy?
Ile swoich samochodów znaleźliście na zdjęciach satelitarnych/w Street View?
Obserwuj wątek
    • only_the_godfather Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 09:28
      Na satelitarnym została uchwycina thalia na parkingu pod blokiem, na Street view meganka na tym samym parkingu.
    • wislok1 Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 18:07
      Ja w DE zostalem zlapany prze auto Google, ktore akurat robilo sesje fotograficzna na ulicy....

Ale jescze do internetu tej ulicy nie wrzucili....

W DE i Austrii Google Street View nie dzialalo, teraz firmy pokonala sprzeciw niektorych mieszkancow i urzedow....
      I oba panstwa sa juz w Street View, ale wrzucaja koeljna ulice stopniowo
    • polamek100 Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 19:16
      zadnego.... gugle do garazu jeszcze nie dotarly :))
      Wszytkie auta w domu w garazu (nawet jak mam zamiar jechac za 15 minut to i tak parkuje w srodku - bo niby dlaczego nie?
      A w pracy zwykle mielismy kryte parkingi.
      Mogli by mnie jedynie zlapac na drodze albo na parkingu przed sklepem ale im sie nie udalo
    • tiges_wiz Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 23:14
      Mojego nie ma, ale jest ojca toyka T22 D4, ale on zawsze parkuje w tym samym miejscu ;)
      • taniarada Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 23:17
        Niektóre aplikacje nie są warte zainteresowania .
        • pekaes886 Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 23:26
          Ciekawe dlaczego wycieto wpisy o tym, aby być ostrożnym przy ujawnianiu swoich prywatnych informacji.
          • qqbek Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 09:35
            Bo się zaczęło od pytania o to, czy mnie, szczącego gdzieś w lesie nie sfotografowano? (i mojej niegrzecznej odpowiedzi na nie)
            • ktos_z_kosmosu Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 12:08
              qqbek napisał:

> Bo się zaczęło od pytania o to, czy mnie, szczącego gdzieś w lesie nie sfotogra
              > fowano? (i mojej niegrzecznej odpowiedzi na nie)

1 - Ty w ogóle jesteś niegrzeczny. Lubisz ludziom dopiekać, szydzić z nich, a jeśli brakuje Ci argumentów, to sobie je wymyślasz. Będąc na odległość jesteś orłem, Gdy rozmowa przebiega oko w oko, sądzę, że z obawy by nie dostać po ryju, hamujesz swoje prostackie zapędy, zauważalną u Ciebie megalomanię i wszystkowiedztwo.
              Jak to nazwać?
              Sam sobie znajdź nazwę.
              2 - Co zaś tyczy moderacji tego forum, to gimza. Moderatorzy zapomniawszy o zasadzie "nic co ludzkie nie jest nam obce" i nie ma tematów tabu, w imię jakiejś, z nosa wydłubanej przez lewaków tezy, tną nożyczkami wpisy, nie zważając na fakt lawinowego zamierania tego, kiedyś tętniącego życiem forum. W efekcie ludzie kulturalni, mający coś ciekawego do powiedzenia, zostali z forum gazeta pl. wygryzieni przez moderację i Tobie podobnych "dowcipnisiów".
              3 - Mój komentarz nie miał na celu ubliżenie Ci. Cel był tylko jeden. Uświadomienie Ci, że ludzi guzik obchodzi, ile fotek zrobiono Twojej dumie, czyli samochodom. To kiepski temat, bo zalatuje megalomanią godną magla.

• qqbek Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 12:25
                ktos_z_kosmosu napisał:

> 3 - Mój komentarz nie miał na celu ubliżenie Ci.

Był obraźliwy, skierowany "ad personam" i prześmiewczy.
                Chuj ci w dupę.
                Chciałeś, czy nie - udało się.

A co do MEGALOMANII - to chyba się na tym znasz, (były?) właścicielu Preludy, której co prawda odpada kółko, ale Niemiec ją gonił do granicy, bo chciał odkupić.
                • taniarada Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 13:40
                  qqbek napisał:

> ktos_z_kosmosu napisał:
                  >
                  > > 3 - Mój komentarz nie miał na celu ubliżenie Ci.
                  >
                  > Był obraźliwy, skierowany "ad personam" i prześmiewczy.
                  > Chuj ci w dupę.
                  > Chciałeś, czy nie - udało się.
                  >
                  > A co do MEGALOMANII - to chyba się na tym znasz, (były?) właścicielu Preludy, k
                  > tórej co prawda odpada kółko, ale Niemiec ją gonił do granicy, bo chciał odkupi
                  > ć.
                  > Już nie pierwszy raz Kubuś robisz sobie z tego forum prywatny folwark i dowalasz każdemu . Zapamiętujesz różne pierdoły jakbyś prowadził czarny notes . To nie jest problem ludzi ,że ci odbijają pałeczkę ,to jest reakcja na wcześniejsze wpisy twoje .Odrobina szacunku dla każdego .Nie jest też scena do pojedynku słownego tylko wymiana wiadomości ,różnych zresztą .
                • ktos_z_kosmosu Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 16:04
                  qqbek napisał:

> Był obraźliwy, skierowany "ad personam" i prześmiewczy.
                  > Chuj ci w dupę.
                  > Chciałeś, czy nie - udało się.

Newy, nerwy?
                  Zachowuj się, a nikt Ci nie dopiecze, złego słowa nie powie i wyciszysz swoje spowodowane megalomanią nerwy.

> A co do MEGALOMANII - to chyba się na tym znasz, (były?) właścicielu Preludy, k
                  > tórej co prawda odpada kółko, ale Niemiec ją gonił do granicy, bo chciał odkupi
                  > ć.

Nic się nie uczysz.
                  Mentalność tępego PiS-ora w czystej postaci przez Ciebie przemawia.
                  Wybacz, ale "kto sieje wiatr, ten zbiera burzę".
                  • qqbek Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 21:21
                    ktos_z_kosmosu napisał:

> Nic się nie uczysz.
                    > Mentalność tępego PiS-ora w czystej postaci przez Ciebie przemawia.
                    > Wybacz, ale "kto sieje wiatr, ten zbiera burzę".

O nie, kochaniutki.
                    Możesz mnie chamem zwać.
                    Chujem.
                    Bydlęciem.

Ale tu przegiąłeś.
                    Za "PiS-iora" trafiasz gnoju do killfile.
                    Nie ma w dzisiejszej Polsce gorszej obelgi, nie można człowieka lżyć bardziej, niż tak go nazywając.
                    Przegiąłeś.
                    • polamek100 Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 21:48
                      HA A ja to chybaa wollabym by mnie Pisiorem niz lewakiem nazywano?
                      a ze PiS ma przynajmniej jakis tam program, czyms ludzi zacheca do glosowania etc a anty-Pis zadnego poza tym ze sa anty-PiS wiec z dwoja zlego szanuje bardziej ten Pis. I tak sobie mysle ze gdybym teraz mieszkal w Polsce u musila sie opowiedziec po stronie KJaczora czy Tuska to niestety nie wybralbym Tuska bo ten to jest jak pimp ktory za kase i swoja kariere gotw oddac Polske w jasyr germancom i nwet tego wcale nie ukrywa.
                      Ale to z eni ejestem to nie musze sie opowiadac i

"PiS be with you"
                      • tiges_wiz Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 29.08.23, 08:24
                        jaki program? inflacja plus? patologia plus? nienawiść plus?
                      • bywalec.hoteli Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 30.08.23, 13:37
                        No ale to już dawno wiele osób stwierdziło, że opozycja nie ma programu poza "j**** PiS", "odsunąć PiS od władzy" czyli de facto "Teraz my do koryta" a wyborcy nic nie zaproponowali ale jak dotąd nic z tym nie zrobili.
    • bywalec.hoteli Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 27.08.23, 23:59
      Ja tylko jeden, na zdjęciu google sprzed 12 lat
      • qqbek Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 13:23
        bywalec.hoteli napisał:

> Ja tylko jeden, na zdjęciu google sprzed 12 lat

U mnie E36 jest na zdjęciu sprzed chyba 14 lat.
        Astra i E53 na zdjęciach sprzed 9, a PuG na zdjęciu sprzed trochę ponad 2,5 roku.
    • marekggg Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 11:24
      nie mam pojecia, ale to bym musial sprawdzic pol europy. w domu jest samochod w garazu.
    • marekggg Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 11:28
      jest samochod mojego brata, samochodu ojca nie ma.
    • tbernard Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 28.08.23, 15:09
      2
    • hukers Re: Częściowo OT - wasze samochody w GugielMapie. 30.08.23, 10:37
      Sprawdzono, nie stwierdzono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka