Dodaj do ulubionych

OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy...

18.09.23, 00:17

Obserwuj wątek
    • hukers Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 01:18
      Bywalec był zamieścił jakiś temat archeologiczny o voice od poland z wypowiedziami trypla, wagi, vogona, bimoty.
      I tak mnie wzięło na wspominki.
      Misiaczka co prawda nie było w tym temacie, ale Misiak, to jest człowiek instytucja na tym forum, więc nie mogło go zabraknąć w ankiecie.
      • bywalec.hoteli Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 08:43
        ale przecież Grzesiolek się wpisuje
        • hukers Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 12:17
          bywalec.hoteli napisał:

> ale przecież Grzesiolek się wpisuje

No niby się wpisuje, ale jakoś tak leniwie, raz na miesiąc.
          Ja wiem, że każdy zarobiony, goni za monetą, ale wydaje mi się, ze porządny użyszkodnik forum automoto, powinien się udzielić tutaj co najmniej raz w tygodniu, a ci mniej zaganiani może nawet i dwa.
    • qqbek Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 09:37
      Waga wróci jak zawsze - jak mu się ban skończy.
      Trypel loguje, ale nie pisze - czasami go widać w "podsumowaniu".
      Grzesiolek coś tam pisze.
      Misiaczek jest pod innym nickiem.

Zostaje Vogon, budowniczy intergalaktycznej autostrady przecinającej akurat Układ Słoneczny...
      • only_the_godfather Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 10:53
        pod jakim nickiem jest misiaczek?Chyba za dużo to nie pisze.
        • qqbek Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 11:33
          only_the_godfather napisał:

> pod jakim nickiem jest misiaczek?Chyba za dużo to nie pisze.

Już nie pamiętam, ale często zagląda, rzadziej pisze.
          Futrzak - daj głos w wątku, to będzie wiadomo, nie będę musiał szukać :)
      • hukers Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 12:28
        qqbek napisał:

> Waga wróci jak zawsze - jak mu się ban skończy.
        > Trypel loguje, ale nie pisze - czasami go widać w "podsumowaniu".
        > Grzesiolek coś tam pisze.
        > Misiaczek jest pod innym nickiem.
        >
        > Zostaje Vogon, budowniczy intergalaktycznej autostrady przecinającej akurat Ukł
        > ad Słoneczny...
        >

Waga to nawet wrócił, popełnił parę wpisów i znowu zniknął.
        Misiaczka nie odnotowałem, a jego styl poznaję z kilometra.
        Natomiast podejrzewam, że Vogon nawet gdyby wrócił, to z jego ciętą ripostą nie uchowałby na tym forum zbyt długo.
    • borsuczyca.klusek Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 10:44
      Ej niech ktoś zagłosuje na tego biednego misiaczka, żeby mu smutno nie było 🙄
      • taniarada Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 10:57
        Jest jeszcze kwestia januszka olx co lubi zapach kwiatów .Czy to on czy mocno zaburzony psychofan piszący w paru nickach .
      • qqbek Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 11:34
        borsuczyca.klusek napisała:

> Ej niech ktoś zagłosuje na tego biednego misiaczka, żeby mu smutno nie było 🙄

Sam przyjdzie i na siebie zagłosuje.
        On już tak ma ;-)
    • tbernard Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 12:53
      Na liście można dopisać bimota, nazimno i kramer.
      • hukers Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 13:13
        tbernard napisał:

> Na liście można dopisać bimota, nazimno i kramer.

Cranmer czasami pisuje, za bimotą to chyba nikt nie tęskni, a o nazimno faktycznie zapomniałem.
        A dobry chłopak był i mało pił.
        Mógłby wrócić.
        • qqbek Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 13:43
          hukers napisał:

> Cranmer czasami pisuje, za bimotą to chyba nikt nie tęskni, a o nazimno faktycz
          > nie zapomniałem.
          > A dobry chłopak był i mało pił.
          > Mógłby wrócić.

Braku Niemoty nie odczuwam, bo chyba od ponad dekady mam go w ignorowanych.
          Cranmer rzeczywiście czasem zajrzy, ale już się nie stara być "alfom i łomegą", spokorniał.

A zimny chwilkę temu tutaj zaglądał, pod nickiem "zimnadzidzia" zdaje się, więc też żyje.
          • engine8t Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 17:41
            Szymus by sie przydal
            • taniarada Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 18:13
              Czyli wszyscy są i żyją .Pod różnymi nickami .Także kobiecymi . Misie ,kociaki i różne inne .To forum ma moc .Jedyne męskie forum twardzieli . Jakby nie było to sporo osób to czyta choć nie pisze 😀
            • bywalec.hoteli Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 19:52
              Szymus to tam zapewne gdzies między chmurkami obkreca właśnie wentyle od Stara…
              • engine8t Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 20:12
                E tam pewnie w piekle i jakis burdel znalazl.
            • tbernard Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 19.09.23, 09:57
              engine8t napisał:

> Szymus by sie przydal

Pamiętam go jako misia panda, czyli był misiaczkiem.
              • engine8t Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 19.09.23, 18:41
                No nie... chyba jednak Misiaczek nie byl az tak cwany aby sobie taki zyciorys i odejscie zaplanowac.
                Szymi i Misiaczek to byly dwa skrajnie rozne swiaty.
    • nousecomplaining Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 15:57
      Jeszcze Klemensa bym dodał.
      BTW, tak sobie myślę, że czasem już zmęczenie się włącza. Generalnie wiesz, co napiszą ci, co zawsze tu piszą, w jakim stylu to napiszą (wszystkowiedzącym najczęściej, rzadziej dopuszczającym inne punkty widzenia) i jak się dyskusja dalej potoczy. Plus dochodzą wpisy chamskie, nieprzyjemne i osobiste wycieczki, widoczna pogarda czasem też, które jakoś nie zachęcają do czytania forum.
      To trochę tak, jak na spotkaniach rodzinnych czy ze starymi znajomymi - z upływem lat lepiej je robić rzadko, bo te same gadki o tym samym stają się męczące. Przynajmniej ja tak mam.
      • tbernard Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 19.09.23, 20:35
        Klemens czasem coś napisze. Ale to co napisałeś, generalnie wydaje się słuszną obserwacją rzeczywistości.
    • wislok1 Re: OT/ Może kogoś wywołamy to tablicy... 18.09.23, 20:28
      Nie ma przymusu pisania na forum....

Generalnie szkoda, ze ci z tej listy nie pisza, ale zmusic ich do tego sie nie da....

Przyczyna sa rozmaite, to ich sprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka