nousecomplaining Re: OT Liga Mistrzow, Liga Europy, Liga Konferenc 21.05.26, 19:06 A tymczasem Podolski kupił se Górnika. przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/lukas-podolski-kupil-gornika-zabrze-i-ujawnia-oto-jego-plany/ngx1w89#:~:text=Pi%C5%82karz%20G%C3%B3rnika%20Zabrze%20Lukas%20Podolski,mo%C5%BCe%20by%C4%87%20napisane%20na%20wizyt%C3%B3wce. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT Liga Mistrzow, Liga Europy, Liga Konferenc 21.05.26, 19:32 A ja się dzisiaj uśmiałem, bo przeczytałem taki komentarz: Przepis na wygranie Ligi Europy 1. Weź zespół z "villa" w nazwie 2. Zatrudnij trenera Unaia Emery'ego 3. Wygrałeś Ligę Europy (Emery wygrał LE pięciokrotnie prowadząc trzy drużyny: Sevilla FC x3, Villarreal i w tym roku Aston Villa) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaradonosicieli Re: OT Liga Mistrzow, Liga Europy, Liga Konferenc 22.05.26, 08:25 a mundial ogladac bedziecie, czy bojkotujecie? ja sie pewnie zlamie i na Hiszpanie i Portugalie okiem rzuce. zdaje sie, ze to 6 (!!!) mundial CR7. imponuje mi ten czlowiek- sportowo oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Liga Mistrzow, Liga Europy, Liga Konferenc 22.05.26, 20:30 Dlaczego mialbym bojkotwac mundial ? Jedyny problem jest taki, ze czesc spotkan bedzie wtedy, kiedy w Europie jest noc Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT Liga Mistrzow, Liga Europy, Liga Konferenc 24.05.26, 02:17 Podolski zostal właścicielem Górnika Zabrze! Klub zdobył puchar Polski i wicemistrzostwo Polski a Poldi rozegrał dziś ostatni mecz w karierze. Sprawy dla Gornika chyba idą w dobrą stronę Mam nadzieję że Poldi poprowadzi Górnik do zwycięstwa w Lidze Mistrzów ;) Odpowiedz Link Zgłoś